Sen neredesin canimBenimde 47
Bende Turkiyede en geç acanlardanim ama sizin baya baya geç. Allah sabrını veriyor bu sene ramazanda üşüdüm resmen. Son 2-3 gündür sıcaktı hava.Amin canım sağol
Almanyadayim
oy oyy kıyamam kuzumasüpürgemin arkasına atlayabilirsin
Off miyos yaa
HahahahahahahhahahahhahaYok anam yokk alışmaz bizimkiler.
Ablaaaaaaaaa siz benim kalbime mi indirceksiniz.
Ben bilmem hele bir cıs göreyim. Gözüm üzerindeEvet canım ben dün başladım.
Elinize düşmekmiyemem çikolata filan
Size fırsat verirmiyim
Ablaaaaaaaa belki inanmisti icecekti ki icmemiste zaten
Tabi canım sabaha kadar oturup, öğlene kadar yatıyoruz. Bana kolay, Allah çalışanlara sabır versinBende Turkiyede en geç acanlardanim ama sizin baya baya geç. Allah sabrını veriyor bu sene ramazanda üşüdüm resmen. Son 2-3 gündür sıcaktı hava.
Yok canım yiyebilirsin.Hayirli iftarlar / aksamlar. Ben hemmen masami kurayim iftar yaklasiyor annem lahmacun gondermis yaama canan karataya gore kotu degildi bu dimi hehe
Sadece küçük bir tane ama bol salata ve ayranlaHayirli iftarlar / aksamlar. Ben hemmen masami kurayim iftar yaklasiyor annem lahmacun gondermis yaama canan karataya gore kotu degildi bu dimi hehe
AminTabi canım sabaha kadar oturup, öğlene kadar yatıyoruz. Bana kolay, Allah çalışanlara sabır versin
yemiycem
Karnın tok sohbetin koyu deyilmi.Amin
Bakcez
Bu arada 300 ip çok az geldi 3 dakkada bitti ayolbiraz sonra yine atlar 1000 tamamlarım ki
Yok kız çok az yedim bu gün hiç iyi olmadı ama öyle gerekti. Sen yemedin mi dahaKarnın tok sohbetin koyu deyilmi.
Ben harflere bile zor basıyom
3 dakika varYok kız çok az yedim bu gün hiç iyi olmadı ama öyle gerekti. Sen yemedin mi daha
yaa çok güzel çok şanslısın o zaman ben Hollanda hiç camiye denk gelmedim desem doğrudur ablaCamiyle aramızda bir duvar var canım. Cami benim yan komşum
Çok teşekkürler
3 dakika var
Amin canım inşallah bakalım yaptım bekliyorum çok ümit etmek istemiyorum bu ilk tercihim değil önceleri çok üzüldüm hayal kurup üzülmek istemiyorum ama insan umut da ediyor işte :)Rabbim emeklerinin karsiligini bos cikarmaz canim hakkinda hayrlisi neyse o olsun insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?