- 24 Haziran 2015
- 6.215
- 20.518
- 548
Uzulme canim Rabbim senin icin hayirli zamani biliyor o zaman nasip edecektir insallah bakalim bende bu sene umit ediyorum ama .Insallah hayirlisi bu senedir de atanirim
Iyi geceler fıstıkİyi geceler herkese uyumalıyım artık sabah erken kalkcağım :)
Ahahayaa çok güzel çok şanslısın o zaman ben Hollanda hiç camiye denk gelmedim desem doğrudur abla
Çok teşekkürler
Kovamı aldım geldim hemen kafasını sokalım
AferimSağol
Çikolata kötü, pis
Yemedim
1 lt yeşilçay limon soda 3 lüsü ne başladım ayrıcaMenüm
Akşam
3 haşlanmış yumurta
Peynir
Domates
Salatalık
Bu kadar
Su 2 ltZre_
Spor 300 ipgezegenfeza
moni kaptanim
Canım kahvaltı ya da oruç tutuyorsan sahir felan yok mu?1 lt yeşilçay limon soda 3 lüsü ne başladım ayrıca
Tamam kuzum iyi tatiller ve hayırlı bayramlarHayirli geceler takim arkadaslrim ..bugun yogundu temizlik yaptim camasirdi sil supur derken aksam oldu baya yorulmusum aksamdan sonrada komsum geldi yeni musayt oldum .yarinda bayrama kadar hatta 2.gune kadar yokum kv delerde olacagim yani buraya giremeyecegim .Abla bu haftaki tarti onemli degil demi haftayaki mi onemliydi ben tartilamayacagim cunki@moni
Bu gün oruç değildim. Işe geç kaldım ıs yerinde müsait olamadım. Ondan böyle oldu. Oruç tutmuş gibi oldum yani. Kacak göcek 2 çayı saymazsam tabiCanım kahvaltı ya da oruç tutuyorsan sahir felan yok mu?
Amain insallah..iyi geceler canimİnşallah emeklerimizin karşılığını alırız
Amin canım çok sağol inşallah dediğin gibi olur belirsizlik çok kötü 2 çocukla ev filan taşınacak kafamda kuruyorum sürekli.Ayy ne güzel Allah yardımcınız olsun kısalacakmış soruşturma süresidiye dıudum inşallah bir önce göreve başlar eşin :) Çok teşekkür ederim bakalım durumu sizinle paylaşırım :)
Sagol abla sanada iyi bayramlarTamam kuzum iyi tatiller ve hayırlı bayramlar
Evet bitanem sonraki hafta önemli ve izne ayrıldığın kiloya inmeye çalış ki listeye alabileyim seni
Evet bitanem bildirim yapcaksınız,sadece resmi liste olmucak.Kaptanim bu cuma bildirim yapiyormuyuz peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?