- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Umut da et, hayalde kur, ama uçuk kaçık olmasın.Amin canım inşallah bakalım yaptım bekliyorum çok ümit etmek istemiyorum bu ilk tercihim değil önceleri çok üzüldüm hayal kurup üzülmek istemiyorum ama insan umut da ediyor işte :)
Merhaba arkadaşlar men 7.takimdan Fatma insallah bundan sonraki zayıflama macerama aranızda devam etmek istiyorum
Hepimize şimdiden saglicakla guzel kilo vermeler
Evet canım gerçekten benim için bulunmaz firsatyaa çok güzel çok şanslısın o zaman ben Hollanda hiç camiye denk gelmedim desem doğrudur abla
Çok teşekkürler
Kovamı aldım geldim hemen kafasını sokalım
Mor Vampirella canım hakkında hayırlısı olsun inşallah 2018/4 le atandı eşim darısı başına. Bizim süreç devam ediyor
Çok stresli işler Allah hepimizin yardımcısı olsun :)
Ayy ben de sizle burada takilsam bayram ramazan gecirsek. Hatta menu versem.Kaptan ne der acaba. Çok özledim sizi
Kizlar alisverise viktik simdi cocuga biseyler yedirip eve gecicez.
Resmen 44 bedene dustum cok mutluyumm ve denedigim her kiyafet oluyor simdidennn
yaa çok güzel çok şanslısın o zaman ben Hollanda hiç camiye denk gelmedim desem doğrudur abla
Çok teşekkürler
Kovamı aldım geldim hemen kafasını sokalım
Sagol canimHarikasınn iki gün uprayamadım gündüzleri neler kaçırmışım :)
Umut da et, hayalde kur, ama uçuk kaçık olmasın.
Bazen uyanırım, yataktan hemen kalkmam
Hayal kurarım, uykuyu dağıtır öyle kalkarım
Uzulme canim Rabbim senin icin hayirli zamani biliyor o zaman nasip edecektir insallah bakalim bende bu sene umit ediyorum ama .Insallah hayirlisi bu senedir de atanirimAmin canım inşallah bakalım yaptım bekliyorum çok ümit etmek istemiyorum bu ilk tercihim değil önceleri çok üzüldüm hayal kurup üzülmek istemiyorum ama insan umut da ediyor işte :)
2 saat yazarımBugun evi topladım bittim resmen .. Yarın kepimi de atıp memlekete döneceğim o yüzden aktif olamıyorum son günlerde eve geçince daha iyi olur.
Sabah:
3 yk lor
1 domates
1 dl ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 sb süt
Öğle:
4 yk kısır
1 kase soğuk çorba
Akşam:
1 tavuk but haşlama
5 yk taze fasulye
2 dl karpuz
Suyu sayamadım koşturmacadan
Spor ev toplamak silmek süpürmek 6-7 saat hiç oturmadım
moni gezegenfeza Zre_
Spor yokmuHayirli geceler takim arkadaslrim ..bugun yogundu temizlik yaptim camasirdi sil supur derken aksam oldu baya yorulmusum aksamdan sonrada komsum geldi yeni musayt oldum .yarinda bayrama kadar hatta 2.gune kadar yokum kv delerde olacagim yani buraya giremeyecegim .Abla bu haftaki tarti onemli degil demi haftayaki mi onemliydi ben tartilamayacagim cunki@moni
Gönlünce olsun vampirimAmin canım inşallah bakalım yaptım bekliyorum çok ümit etmek istemiyorum bu ilk tercihim değil önceleri çok üzüldüm hayal kurup üzülmek istemiyorum ama insan umut da ediyor işte :)
Hele bi ye bak dilimden kurtulabiliyor musun.Sağol
Çikolata kötü, pis
Yemedim
Bende bendeHoşgeldin fatma ablacımm :) Eski günleri yaşıyorum sanki :)
Bende bende
Selam yeni takimdaşlarimm.
Ben zehra, hollandada yasiyorum.
27 yasindayim, 2 cocugum var.
Calisiyorum, hemsireyim bolum demans hastaliklari.
Buraya nasil geldim bilmiyorum ama herdefasinda tekrarliyorum iyiki burayi kesfetmissim. Herzaman tombiktim ben ama dogumdu suydu buydu 110lari 112leri gormustum. Suansa 97.4 kgim cok mutluyum. Etraftakilerin yorumlari sorulari ustume olan kiyafetler benide dahada motive ediyor.
Insallah hep beraberr hedefimize ulasacagiz. Benim yolum daha uzun ama elbet sonuna varacagim.
Uzulme canim Rabbim senin icin hayirli zamani biliyor o zaman nasip edecektir insallah bakalim bende bu sene umit ediyorum ama .Insallah hayirlisi bu senedir de atanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?