Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Amin canım inşallah bakalım yaptım bekliyorum çok ümit etmek istemiyorum bu ilk tercihim değil önceleri çok üzüldüm hayal kurup üzülmek istemiyorum ama insan umut da ediyor işte :)
Umut da et, hayalde kur, ama uçuk kaçık olmasın.
Bazen uyanırım, yataktan hemen kalkmam
Hayal kurarım, uykuyu dağıtır öyle kalkarım

Mor Vampirella canım hakkında hayırlısı olsun inşallah 2018/4 le atandı eşim darısı başına. Bizim süreç devam ediyor
Çok stresli işler Allah hepimizin yardımcısı olsun :)

Ayy ne güzel Allah yardımcınız olsun kısalacakmış soruşturma süresidiye dıudum inşallah bir önce göreve başlar eşin :) Çok teşekkür ederim bakalım durumu sizinle paylaşırım :)

Menum

Sahur:
Ton balikli salata ve su

Iftar
1 bol limonlu lahmacun
Salata
Su

Birazdan
3 dilim yer lahanasimiydi neydi ondan

Suya yeni basladim 2 lt tamamlarim

Spor: yarim saat yuruyus yaptim sabah cocuklarla, oglende carsiya gittiydik. Toplam adim 7032. 200 ip atladim birazdanda diger 200u atlicam.
gezegenfeza

yaa çok güzel çok şanslısın o zaman ben Hollanda hiç camiye denk gelmedim desem doğrudur abla

Çok teşekkürler

Kovamı aldım geldim hemen kafasını sokalım
cok yaraticisin mashallahh
Valla bizim oturdugumuz yerde 2 tane var 1 diyanet digeride suleymancilarin.

Selam yeni takimdaşlarimm.
Ben zehra, hollandada yasiyorum.
27 yasindayim, 2 cocugum var.
Calisiyorum, hemsireyim bolum demans hastaliklari.
Buraya nasil geldim bilmiyorum ama herdefasinda tekrarliyorum iyiki burayi kesfetmissim. Herzaman tombiktim ben ama dogumdu suydu buydu 110lari 112leri gormustum. Suansa 97.4 kgim cok mutluyum. Etraftakilerin yorumlari sorulari ustume olan kiyafetler benide dahada motive ediyor.
Insallah hep beraberr hedefimize ulasacagiz. Benim yolum daha uzun ama elbet sonuna varacagim.

Bugun evi topladım bittim resmen .. Yarın kepimi de atıp memlekete döneceğim o yüzden aktif olamıyorum son günlerde eve geçince daha iyi olur.

Sabah:
3 yk lor
1 domates
1 dl ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 sb süt

Öğle:
4 yk kısır
1 kase soğuk çorba

Akşam:
1 tavuk but haşlama
5 yk taze fasulye
2 dl karpuz

Suyu sayamadım koşturmacadan
Spor ev toplamak silmek süpürmek 6-7 saat hiç oturmadım

moni gezegenfeza Zre_

Amin canım inşallah bakalım yaptım bekliyorum çok ümit etmek istemiyorum bu ilk tercihim değil önceleri çok üzüldüm hayal kurup üzülmek istemiyorum ama insan umut da ediyor işte :)
Uzulme canim Rabbim senin icin hayirli zamani biliyor o zaman nasip edecektir insallah bakalim bende bu sene umit ediyorum ama .Insallah hayirlisi bu senedir de atanirim

Hayirli geceler takim arkadaslrim ..bugun yogundu temizlik yaptim camasirdi sil supur derken aksam oldu baya yorulmusum aksamdan sonrada komsum geldi yeni musayt oldum .yarinda bayrama kadar hatta 2.gune kadar yokum kv delerde olacagim yani buraya giremeyecegim .Abla bu haftaki tarti onemli degil demi haftayaki mi onemliydi ben tartilamayacagim cunki @moni

2 saat yazarım
Gerisini saymam. Hepimiz yapıyoruz o kadarı

Spor yokmu

Gönlünce olsun vampirim
Sağol
Çikolata kötü, pis
Yemedim
Hele bi ye bak dilimden kurtulabiliyor musun.

Hoşgeldin fatma ablacımm :) Eski günleri yaşıyorum sanki :)
Bende bende

aeben _AYNURA_ canlarım artık burdayım ziyaret e beklerim çok özledim sizi
Bende bende

Iyiki gelmişsin

Uzulme canim Rabbim senin icin hayirli zamani biliyor o zaman nasip edecektir insallah bakalim bende bu sene umit ediyorum ama .Insallah hayirlisi bu senedir de atanirim

Gönlünce olsun hersey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…