Afiyet olsun canım. Sen daha şeker orucuna başlamadın değil mi. Başlayanlar tatlı yerse itina ile rencide edicem deHayırlı geceler kızlar menu yazayım
Sahur 1 kase sebze çorbası
İftar
1 kase mercimek çorbası
5 kaşık patlıcan kabak türlü
Salata
Güllaç bir dilim
Hele ye bakiyim seni napiyorum@guziss35 Canım fazla göremiyorum. Ufaklık yoruyor mu seni. Şeker orucu nasıl gidiyor. Ben karbonu kökten kestim gibi
Anladim tatlim olur arada öyle senin kilon çok iy maşallah boy kaç buarada?Bu gün oruç değildim. Işe geç kaldım ıs yerinde müsait olamadım. Ondan böyle oldu. Oruç tutmuş gibi oldum yani. Kacak göcek 2 çayı saymazsam tabi
Hani 1000 yapıyordunMenüm
Akşam
3 haşlanmış yumurta
Peynir
Domates
Salatalık
Bu kadar
Su 2 lt @Zhre_
Spor 300 ipgezegenfeza
moni kaptanim
Çikolata isteye bakHele ye bakiyim seni napiyorum
Biraz deyil tamamen sana borçluyum, birde arkadaşlara kazık olmasin diye
Ayyy yakalandimHani 1000 yapıyordun
Spor nerdeHayırlı geceler kızlar menu yazayım
Sahur 1 kase sebze çorbası
İftar
1 kase mercimek çorbası
5 kaşık patlıcan kabak türlü
Salata
Güllaç bir dilim
Çok heyecanliiEvet bitanem bildirim yapcaksınız,sadece resmi liste olmucak.
Paylaşıma menü bildirimine devam
Ayrıca bu süreç sonunda yeni üyelerden kimler listeye dahil olabilecek onu belirlicem
O yüzdennn bol paylaşım ve güzel kilo vermeye çalışın
Afiyet olsun canım. Sen daha şeker orucuna başlamadın değil mi. Başlayanlar tatlı yerse itina ile rencide edicem de
Canım boyum 158 kısayım ve vücut tipim elma. Adillerimin hepsi bel göbek simitlerde toplanıyor. Kıyafette çok zorlaniyorum. Bacak oluyor simitler portluyor. Bol alsam bu sefer bacaklar böl oluyor. Biraz spora yönelsem iyi cok iyi olacak.Anladim tatlim olur arada öyle senin kilon çok iy maşallah boy kaç buarada?
Sana boşuna zıpla demiyorum.Canım boyum 158 kısayım ve vücut tipim elma. Adillerimin hepsi bel göbek simitlerde toplanıyor. Kıyafette çok zorlaniyorum. Bacak oluyor simitler portluyor. Bol alsam bu sefer bacaklar böl oluyor. Biraz spora yönelsem iyi cok iyi olacak.
Allah kolaylık versin ablaYarın sabah evde temizlik varsonra alışverişe çıkıcam bi iki eksik için terziye de uğramam lazım
Sonra da anneme gidicem temizlik yapmaya ablamla
Allah'tan yemeğim var yoksa o yorgunlukla bir de yemek yapamazdım.Zaten trafik bitirecek beni hem giderken hem dönüşte
Çok çalışmalıyım çook
Anlıyorum seni canım bende en çok bel göbek ve kollarımdan şikayetçiyim bacaklarım öyle kalın sayılmaz vücuduma göre ince bile kalcamda çok yok keşke diyorum bukadar göbeğim olacağına azcik popom olsaymişCanım boyum 158 kısayım ve vücut tipim elma. Adillerimin hepsi bel göbek simitlerde toplanıyor. Kıyafette çok zorlaniyorum. Bacak oluyor simitler portluyor. Bol alsam bu sefer bacaklar böl oluyor. Biraz spora yönelsem iyi cok iyi olacak.
Zaten amacimiz bu toplu hareket edip birbirimizi tetiklemek. Yoksa ben bu gün çoktan yemiştimBiraz deyil tamamen sana borçluyum, birde arkadaşlara kazık olmasin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?