Puan isini anlamadim ama bi deniyeyim :)Fatma abla yattı galiba.
Ben puan veriyim.
Kahvaltı olmadığı için 1 puan, yoğurt olmadığı için 1 puan daha kırdım. Gerisi çok güzel
Puanın 8
Hadi sende benimkine puan ver
Menüm
Sahur
Peynirli, pastırmalı, cevizli omlet
3 tane kuru erik
Iftar
Peynirli mantarlı kıyma kavurma
1 portakal
1 avuç çekirdek
1 y.k. yoğurt
@zhre
En az 1,5 lt su
1 kupa kahve
1 kupa yeşil çay
3 kupa siyah çay
Spor 750 ip atlama
Gece gece kahkaha attım.Menun guzel suyun 1 bucuk litre az kafadan eksi 5 puan
Allah kabul etsin abla, sen daha fazla iciyosun dogrudur.Gece gece kahkaha attım.
Oruç olmasam 2 yi geçerdim.
Bikac saate anca sığdırıyorum
Galiba uyudularAllah kabul etsin abla, sen daha fazla iciyosun dogrudur.
Herkes uyudumu yahu
Sorma ya . ben asla almazdim dà okulda çay in yanına bişi varmı Die sordum.en sevdgm şeyi önüme koyuverdiler . Özür
Benı yanliş anladın sanırım ben yorumuna kızmadım kiYok canım akşam topluca yaziliyor
Sarmada pirinç diyecektim telden giriyorum olur öyle hatalar
Tamam canım kolay gelsin
İnşallah canım
Canım kusura bakma kırmak değil niyetim menune yorum yapmam birdaha tekrar özür dilerim
Işte bu bizim kardeşliğimizBenı yanliş anladın sanırım ben yorumuna kızmadım kiburdan duygular anlaşılmıyor sende haklısın .bende telden gırıyorum bende yanlıs yazdım ben sadece ne yazdgnı anlayamdımda oyuzden tekrar yazdım .yanı yorumlara devam et lutfen
Miyav yok bitmiş.
Yok abla valla o enerji yok içimde biraz yatıp kafamdaki düşünceleri unutmak istiyorum istemden fazla umutlanmışım çıkayım ben enerjim çok düşük kimse etkilenmesin herkes devam cuma inşallah eksi göreceğiz. Kendimce bir plan yapmam lazım benim de ...
Fatma abla yattı galiba.
Ben puan veriyim.
Kahvaltı olmadığı için 1 puan, yoğurt olmadığı için 1 puan daha kırdım. Gerisi çok güzel
Puanın 8
Hadi sende benimkine puan ver
Puan isini anlamadim ama bi deniyeyim :)
Benı yanliş anladın sanırım ben yorumuna kızmadım kiburdan duygular anlaşılmıyor sende haklısın .bende telden gırıyorum bende yanlıs yazdım ben sadece ne yazdgnı anlayamdımda oyuzden tekrar yazdım .yanı yorumlara devam et lutfen
Allah aşkına benden dolayımı boyle dıyorsun ya valla bi yanlış anlaşılma oldu sanırım özür dilerım ben sadece ev durumumu soyledım tabıkı sen bılemezsınkı evımde ne var ne yok sen genel olarak yorumluosun sadecegezegenfeza canım menü yorumlarım bazı arkadaşları istemeden kurabilir bu işe canım sen devam edermidin
Men @Ssy8491 @vorones menülerine bakarım özel olarak takıma dediğim gibi müdahale etmek düzeninize şimdilik karışmaya yım
Yıllarımı verdiğim 7.takimdan sırf yaşadığım gerginlik ten dolayı geldim gerginlik benim diyetimdeki en buyuk sikinti
Miyav yok bitmiş.
@Sekerportakalimm portakalimm bence biz butun takimin kafasini kovaya sokalim ne dersin sukopata bagladim yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?