Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Hayırdır ya bozma moralini. Ama bak emin ol . O pisi daha da moralinı bozar.ki. keşke yemeseydin.
Valla 6 senedir atanamıyorum yine atanamamışım bugün açıklandı bilmiyorum hani bu kez farklıydı benim için artık gelecek planı kurduğum biri var bir düzen istiyorum ne bileyim bir de az bir farkla olmadı bu kez sıfır virgül bir deyim yani o kadar az bir fark ama vardır bir hayır bu ara her şey ucundan ya oluyor ya kaçıyor ...

O yüzden bişi yedin yani
Özrün kabahatinden büyük
Kalk 300 ip atla
Yok abla valla o enerji yok içimde biraz yatıp kafamdaki düşünceleri unutmak istiyorum istemden fazla umutlanmışım çıkayım ben enerjim çok düşük kimse etkilenmesin herkes devam cuma inşallah eksi göreceğiz. Kendimce bir plan yapmam lazım benim de ...

Vaktini bekliyordur

Yok canım nereye çıkıyorsun.
Hiçbiryere gitme, burda kal, bak Arkadaşlar olarak elimizden bişey gelmesede manevi olarak moral vermeye çalışıyoruz.
Diğer hayatında burdaki samimiyeti bulabilecekmisin

Oy Oy atama Vs. Muhabbetİ ömrümden omur almıştır zamanında . felsefede n alım olmazdi da hep hayal kırıklığı. . Şükür bugüne . Senin bölüm neydi. .merak etME. . Istedigin olur. Demek zamanı değilmis . Bozma moralini lütfen

Anaaaa aeben bunu beğendi ...

Hakkinda hayirlisi olsun canim, Ben TRdeki sinavlar felan pek bilmiyorum nasil oluyor, anlamam ama hersey gonlunce olsun inshaAllah

Biraz moralim bozuldu hadi hayırlı aksamlar

Hassas ablam benim. ❤❤
Yok yok kırılacak bişey değil ablam o.

Şimdi konu beni çok sardı 3. kitap olarak başlasam diyorum miyoş senin kitaba ne dersin

Hayııırrrr aslaaaa.

Canım benim her şey nasip kısmet, vardır bunda da bir hayır.

Amin abla cümlemizin .. Umut etmeyi sevmiyorum ama insanız ediyoruz sevmediğim bir duygu.
Annem der ki hep "sen içini güz tut yaz çıkarsa bahtına" aslında öyle davranmak lazım ...

Annem de hep söyler bana bunu.

Sabah / oglen (bir yaptim istahim yoktu)
1 dilim peynir dilimli ekmek
Su

Ara
1 filtre kahve

Aksam
1 kucuk lahmacun
1 kase coban salata
Su

Aksam
1 filtre kahve

Su toplam 2 lt
Spor simdiye kadar 7850 adim

gezegenfeza
moni
Fatma abla yattı galiba.
Ben puan veriyim.
Kahvaltı olmadığı için 1 puan, yoğurt olmadığı için 1 puan daha kırdım. Gerisi çok güzel
Puanın 8

Hadi sende benimkine puan ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…