- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
O yüzden bişi yedin yaniEvde değildim moralim de bozuktu kalıp başka bir şey hazırlamaya da hazırlatmaya da enerjim yoktu
Valla 6 senedir atanamıyorum yine atanamamışım bugün açıklandı bilmiyorum hani bu kez farklıydı benim için artık gelecek planı kurduğum biri var bir düzen istiyorum ne bileyim bir de az bir farkla olmadı bu kez sıfır virgül bir deyim yani o kadar az bir fark ama vardır bir hayır bu ara her şey ucundan ya oluyor ya kaçıyor ...Hayırdır ya bozma moralini. Ama bak emin ol . O pisi daha da moralinı bozar.ki. keşke yemeseydin.
Yok abla sen yanlış anlamışsın. Onda bişey yok.Hani bı de etimizde yok deyince zaten men et yiyin demedim protein olsa dedim
Orayı yanlış anladım herhalde
Yok abla valla o enerji yok içimde biraz yatıp kafamdaki düşünceleri unutmak istiyorum istemden fazla umutlanmışım çıkayım ben enerjim çok düşük kimse etkilenmesin herkes devam cuma inşallah eksi göreceğiz. Kendimce bir plan yapmam lazım benim de ...O yüzden bişi yedin yani
Özrün kabahatinden büyük
Kalk 300 ip atla
Vaktini bekliyordurValla 6 senedir atanamıyorum yine atanamamışım bugün açıklandı bilmiyorum hani bu kez farklıydı benim için artık gelecek planı kurduğum biri var bir düzen istiyorum ne bileyim bir de az bir farkla olmadı bu kez sıfır virgül bir deyim yani o kadar az bir fark ama vardır bir hayır bu ara her şey ucundan ya oluyor ya kaçıyor ...
İnşallah abla Allah emeğimizin karşılığını almayı nasip etsin inşallah. Ben çıkayım yarın doktor randevum var sonra da dışarda olacağım akşama anca gelirim, iyi gecelerVaktini bekliyordur
Yok canım nereye çıkıyorsun.Yok abla valla o enerji yok içimde biraz yatıp kafamdaki düşünceleri unutmak istiyorum istemden fazla umutlanmışım çıkayım ben enerjim çok düşük kimse etkilenmesin herkes devam cuma inşallah eksi göreceğiz. Kendimce bir plan yapmam lazım benim de ...
Iyı geceler canımİnşallah abla Allah emeğimizin karşılığını almayı nasip etsin inşallah. Ben çıkayım yarın doktor randevum var sonra da dışarda olacağım akşama anca gelirim, iyi geceler
Oy Oy atama Vs. Muhabbetİ ömrümden omur almıştır zamanında . felsefede n alım olmazdi da hep hayal kırıklığı. . Şükür bugüne . Senin bölüm neydi. .merak etME. . Istedigin olur. Demek zamanı değilmis . Bozma moralini lütfenValla 6 senedir atanamıyorum yine atanamamışım bugün açıklandı bilmiyorum hani bu kez farklıydı benim için artık gelecek planı kurduğum biri var bir düzen istiyorum ne bileyim bir de az bir farkla olmadı bu kez sıfır virgül bir deyim yani o kadar az bir fark ama vardır bir hayır bu ara her şey ucundan ya oluyor ya kaçıyor ...
AnaaaaOy Oy atama Vs. Muhabbetİ ömrümden omur almıştır zamanında . felsefede n alım olmazdi da hep hayal kırıklığı. . Şükür bugüne . Senin bölüm neydi. .merak etME. . Istedigin olur. Demek zamanı değilmis . Bozma moralini lütfen
Hakkinda hayirlisi olsun canim, Ben TRdeki sinavlar felan pek bilmiyorum nasil oluyor, anlamam ama hersey gonlunce olsun inshaAllahValla 6 senedir atanamıyorum yine atanamamışım bugün açıklandı bilmiyorum hani bu kez farklıydı benim için artık gelecek planı kurduğum biri var bir düzen istiyorum ne bileyim bir de az bir farkla olmadı bu kez sıfır virgül bir deyim yani o kadar az bir fark ama vardır bir hayır bu ara her şey ucundan ya oluyor ya kaçıyor ...
@Sekerportakalimm portakalim bak yeni takim arkadasimiz simit yemis getir kovaniSorma ya . ben asla almazdim dà okulda çay in yanına bişi varmı Die sordum.en sevdgm şeyi önüme koyuverdiler . Özür
Hahaha ablaaaBende begendim, bana niye şaşırmadın
gezegenfeza canım menü yorumlarım bazı arkadaşları istemeden kurabilir bu işe canım sen devam edermidin
Men @Ssy8491vorones menülerine bakarım özel olarak takıma dediğim gibi müdahale etmek düzeninize şimdilik karışmaya yım
Yıllarımı verdiğim 7.takimdan sırf yaşadığım gerginlik ten dolayı geldim gerginlik benim diyetimdeki en buyuk sikinti
Biraz moralim bozuldu hadi hayırlı aksamlar
Şimdi konu beni çok sardı 3. kitap olarak başlasam diyorum miyoş senin kitaba ne dersin
Baktım malesef olmadı risk alıp doğu yazsam olurmuş benden düşük puanlar atadı ama 6 sene doğuda kalmayı gözüm yemedi kimsem yok orda antep çok istemiştim ama o da olmadı hem yarım puan bile yok çok az bi farkla atanamadım moralim biraz bozuk ama öldürmeyen güçlendirir diyerek yarından itibaren çok daha sıkı çalışmam lazım takıma belki daha az uğrarım şu bir ay ... Allah tan hayırlısını diliyorum
Amin abla cümlemizin .. Umut etmeyi sevmiyorum ama insanız ediyoruz sevmediğim bir duygu.
Annem der ki hep "sen içini güz tut yaz çıkarsa bahtına" aslında öyle davranmak lazım ...
Fatma abla yattı galiba.Sabah / oglen (bir yaptim istahim yoktu)
1 dilim peynir dilimli ekmek
Su
Ara
1 filtre kahve
Aksam
1 kucuk lahmacun
1 kase coban salata
Su
Aksam
1 filtre kahve
Su toplam 2 lt
Spor simdiye kadar 7850 adim
gezegenfeza
moni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?