Susma sustukca susayacaksinn durma durdukca susus kalacaksinnSu'ssana yaaa.su içirecek millete durduk yere.
Anlaşılan burada hayat gece başlıyor
Susma sustukca susayacaksinn durma durdukca susus kalacaksinn
Hah aynende boyle valla sagol ben yokken durumu ıxah ettgın için buarada benı ıyı tanımıssın ablaAblacım onda kırılacak bişey yok
Bence fatmagül kırılmadı, bizi kendine yakın gördüğü için ailevi özelini paylaştı.
Biz burda kimin evinde ne var bilemeyiz, sadece doğru beslenme şeklini yazıyoruz. kimimiz maddi olarak yapamazken kimimiz(ben) evdekiler cok yemek sectigi için uyamıyoruz.
Yinede beraber yapalım.
Strese, gerginliğe hiç gerek yok
Çoğğ dadlu smileylerAnam ben bunlari niye görmemişim
Anamm ben susuz kalmaya razıyım.su'scam bennn.
Hahahahahhahahahahahhahahahhah mutfaga su icirecemBeni nere kaçırıyorsun yavrum
Yok ben sadece senın için demedm ki yanı bu ara yıyemeyecgım dıe genel bildrdım sdeceHani bı de etimizde yok deyince zaten men et yiyin demedim protein olsa dedim
Orayı yanlış anladım herhalde
Sana eksi 8 puan.. sana ceza veriyorum kalk 2 bardak su ic simdi bildirim bekliyom
Allah aşkına benden dolayımı boyle dıyorsun ya valla bi yanlış anlaşılma oldu sanırım özür dilerım ben sadece ev durumumu soyledım tabıkı sen bılemezsınkı evımde ne var ne yok sen genel olarak yorumluosun sadece
Susma sustukca susayacaksinn durma durdukca susus kalacaksinn
Evet ablam aynen öyle.
Spor bakani degilim ben ilgilendirmez..Kızzzz gidem spor yapam ama su içmeyem
Hahahahahhahahahahahhahahahhah mutfaga su icirecem
Tamam canım anlaştık gerçek arkadaşlıklar böyle başlar bizim tanışmamız da böyle olsun
Ayy çok hossunuz yaa
Ozaman gündüz uyuyup gece gelelim
Sende hosSUn abla mucukTamam canım anlaştık gerçek arkadaşlıklar böyle başlar bizim tanışmamız da böyle olsun
Ayy çok hossunuz yaa
Ozaman gündüz uyuyup gece gelelim
Spor bakani degilim ben ilgilendirmez..
Seni biktiracam.. yeterki zehrA konusmasin diye su icecenbunu favoriye ekle bak
Hahhahahahah ictinmi 2 baddak su?Zaten bıktım la daha ne kadar bıktırcan
Tırmalıcam artık heeee
Hah aynende boyle valla sagol ben yokken durumu ıxah ettgın için buarada benı ıyı tanımıssın abla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?