Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

vorones
Yanılmıyorsam sendin
Salı yaptığın ev isimiydi? Yürüyüşmüydü?
Süresini ve adım sayısını da yaz
Ev işi di de. Ben spor puani almasam olur mu. Hiç spor yapamiom ki. Hep hareket var da. Oyle sayılacak gibi olmuyor.
Herkes é iyi geceler r rrr

Ev işi di de. Ben spor puani almasam olur mu. Hiç spor yapamiom ki. Hep hareket var da. Oyle sayılacak gibi olmuyor.
Herkes é iyi geceler r rrr
Olmaz
Hiçbirşey yapamıyorsan günlük ip atlama yap 250 defa zıplamak yaklaşık 3 dakika
2 sefer yapsan 500 defa zıplamış olursun.
Faydasını 1 ay içinde görürsün.
Zorlanirsan 50 şerden 5 seferle başka
Ama mutlaka biseyler yap

Ohh.neguzll.buranin. hawasi.hic.belli e olmuyor.sick aniden.yagmur.yagiyor.oyuzden.cok.gikamiyrm.hawa.durumu.tahminleride.bazen.yanilyor.masallh
Oyogunlikta

Olsun ablam yazık oldu deme bak maşallah 4 tane aslan gibi evlat yetişirmişsin ben bir tanesiyle uğraşmaya zorlaniyorum canları sağolsun kilomun çoğunu da bebeğime borçluyum okadar yaramaz ki onun peşinde koşacam diye sinirlenip yorulup sürekli abur cubur yiyodum tek mutluluğum onlardı çünkü resmen bağımlı olmuştum üstelik hic bisey için geç değil sen ne kadar güzel kilolar vermişsin burada eminim çok daha fazlasını da verip bi 15 yaş gencleseceksin (amin)

Haklisin ablacim olmadi bende farkındayım saçma sapan bi akşam yemegiydi
Yemek yapmak zor geldi ondan bundan gecistirdim artık daha dikkat ederim kahvaltıyi da yaparım ins

Canımmm.
Şeker orucum çok iyi gidiyor ama şeker orucundan hariç hiçbir şey gitmiyor.
Spor yapmadık bugün ama çok yürüdüm.
Sende durumlar ne?
Olsun tatlım yuruyuste bir nevi spor
Bende de iyi gidiyor şükür meyve haricinde tatlı bisey tüketmiyorum ben böyle bi süre devam ederim heralde sevdim yani ha dondurma neyim olsaydı iyidi ama napalim
Hadi artık şu 7lere inelim birlikte miyawim kendim kadar seni de görmek istiyorum yaş kilo hatta meslek acısından çok benzesiyoruz
Beraber ilerlememiz lazim

Ay o ne güzel menü öyle bigün fit olunca bende onlardan yiycem

Haklısın ablam çok haklısın kahvaltısız olmaz bugün de çarşamba pazarı var burda cikayim da yeşillik alayım bir sürü

Ohh.neguzll.buranin. hawasi.hic.belli e olmuyor.sick aniden.yagmur.yagiyor.oyuzden.cok.gikamiyrm.hawa.durumu.tahminleride.bazen.yanilyor.masallh
Oyogunlikta
Burası da 40 derece kuzum Mardin 'in acayip bi sıcağı var ama ya erken ya da akşamüstü çıkmak en iyisi
Senin kaç çocuğun var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…