Dmek yarın spora gideceksinnnn ..owwwwwTamam canım anlaştık gerçek arkadaşlıklar böyle başlar bizim tanışmamız da böyle olsun
Ayy çok hossunuz yaa
Ozaman gündüz uyuyup gece gelelim
Gebertecem siziDemek öylee
Gel yamacımaa
Ev işi di de. Ben spor puani almasam olur mu. Hiç spor yapamiom ki. Hep hareket var da. Oyle sayılacak gibi olmuyor.vorones
Yanılmıyorsam sendin
Salı yaptığın ev isimiydi? Yürüyüşmüydü?
Süresini ve adım sayısını da yaz
Gebertecem sizi
Gece gece bana çamaşır degiştirttiniz
OlmazEv işi di de. Ben spor puani almasam olur mu. Hiç spor yapamiom ki. Hep hareket var da. Oyle sayılacak gibi olmuyor.
Herkes é iyi geceler r rrr
Ohh.neguzll.buranin. hawasi.hic.belli e olmuyor.sick aniden.yagmur.yagiyor.oyuzden.cok.gikamiyrm.hawa.durumu.tahminleride.bazen.yanilyor.masallhBende de öyle tatlım inan ev işine yetişemiyorum daha şimdi oturdum ama mutfakta bi dünya iş hala beni bekliyo işler hiç bitmez arada bi 40 dklik egzersiz sikistiriyorum yorgunluktan ölsemde kalkıp ev işlerine ya da çocukla ilgilenmeye devam ediyorum yürüyüşü de çocuğu arabasına koyuyorum beraber çıkıyorum dışarı napim
Tamam canım saolLipton moroccan mınt yazıor bide yogun nane yazıyor
Olsun ablam yazık oldu deme bak maşallah 4 tane aslan gibi evlat yetişirmişsin ben bir tanesiyle uğraşmaya zorlaniyorum canları sağolsun kilomun çoğunu da bebeğime borçluyum okadar yaramaz ki onun peşinde koşacam diye sinirlenip yorulup sürekli abur cubur yiyodum tek mutluluğum onlardı çünkü resmen bağımlı olmuştum üstelik hic bisey için geç değil sen ne kadar güzel kilolar vermişsin burada eminim çok daha fazlasını da verip bi 15 yaş gencleseceksin (aminMaşallah canım aynen bazen mende herşeyi bırakıp yapıyorum
Yıllarca 4cocugu büyüt esin istediği ni yap okulun işlerine kostur hep kendimi atladim
Yazık oldu bunca yılınma okadar yükle gezip kendimi atladi.
Çevremi işimi aşımı eşimi çocuğumu düşündüğüm kadar kendimi dusunseydim bukadar kiloya gelmezdi. Herhalde
Ben evlenmeden önce dikmen de oturuyordum tatlım gerçi ailem hala orada ben eşimin görevi nedeniyle Mardin de ikamet ediyorumHoş bulduk bitanem çok mutlu oldum neresinden ben yenimahalledeyim
Haklisin ablacim olmadi bende farkındayım saçma sapan bi akşam yemegiydikahvaltisiz olmazdigerleri güzel
bir dr.dan dinlemistim, bir gün de tek cesit et tüketin demisti.
mesela dolmadaki et sigir etidir,kiymali yumurtada sigir dir. ton baligi olmamis. nedenini hatirlamiyorum ama bende zaman zaman cok karistiriyorum
Olsun tatlım yuruyuste bir nevi sporCanımmm.
Şeker orucum çok iyi gidiyor ama şeker orucundan hariç hiçbir şey gitmiyor.
Spor yapmadık bugün ama çok yürüdüm.
Sende durumlar ne?
Aham da bi hemşeri dahaBen d é ankara ..
Ay o ne güzel menü öyle bigün fit olunca bende onlardan yiycemgeldim geldim
Sbah ılık limönlü su
Öğle kahvaltı saat 13.00
Pattisli yumurta . ( yağda kızartma çekti canm yapmadim az yagla yumurtalı oldu )
Peynir az helva az bal kaymakaz nutella
Domates salatalik yeşillik
Ara yok
Aksam 19.00
Yarım karnıyarık
2 kaşık erişte
Kanat ızgara . Miktar fazla ıdi sanirm
Salata . 3 lokma ekmek
Çay 22.00
2 hurma 1 avuç dut 1 ısırık kek
Su 3 é yakın . Spor bol hareket
Gecmıs olsun tatlım yaa üzüldüm vala iğneler ne için tam olarakDoktor 20 tane iğne yazdı bu sefer bide mide koruyucu hiç tadım tuzum yok
Haklısın ablam çok haklısın kahvaltısız olmaz bugün de çarşamba pazarı var burda cikayim da yeşillik alayım bir sürüBugün cikolata beyaz ekmek kavun yediğim için menume puanım 3
Fatma lütfen dikkat yarın güzel temiz bir menü ver
Canım 2 ogunmu yiyorsun menunde hiç yeşillik salata süt yoğurt göremedim başarılı fakat biraz daha sağlıklı olsun inşallah
Puanim 10
Canım metobolizmmnin çalışması için kahvaltını lütfen atlama
Bayagi protein ağırlıklı bir menü canım hiç olmazsa maydanoz dereotu gibi yesllikler ekle
Kahvaltı yapmadığı dan puanını kırdım
Puanin 9
Canim kahvaltı daki alucagin reçel yani şeker dengeni bozar ve açıkirdin
Tavsiyem yenemen öğlen güzel
Akşam lahana pitincsse sıkı nti
Akşama biraz yoğurt salata sebze protein gibi özenli menüler bekliyorum
Puanım 8
Ooo canım listeni tam yapmışin kutlarım
Puanim yıldızlı 10
Ne diym verom menude yok yok
Ama menü verme cesaretin ve ilk adımın için
Puanım 5
Burası da 40 derece kuzum Mardin 'in acayip bi sıcağı var ama ya erken ya da akşamüstü çıkmak en iyisiOhh.neguzll.buranin. hawasi.hic.belli e olmuyor.sick aniden.yagmur.yagiyor.oyuzden.cok.gikamiyrm.hawa.durumu.tahminleride.bazen.yanilyor.masallh
Oyogunlikta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?