Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese günaydınlar

Umarım hepimiz için bol enerjili bol eksili bir gün olur
Ben karga kahvaltısını etmeden gidip bir güzel 50 dakikalık yürüyüşümü yaptım Şimdi de kas ağrısı çekmemek için Şekersiz Türk kahvemi içerken sizlere de bir bakayım güzel güzel enerjiler göndereyim dedim

Bende özledimm bende resmin var şu an elimdee ..diye şarkı söyleyesim geldi kız
Ayy çok yorgunummm
Şu an var ya gözlerimi zor açık tutuyourm

İlk cümleyi ikinci kez okuyunca şarkıyı çıkardım Bende diyorum bu hatun niye resmime baktı şimdi hani eniştem beni niye öptü hesabı

Bende elektrikler kesilince erkenden yatarım diyordum ama yine oyalanınca geç oldu Gerçi şükür yaptığım spordan mı yoksa yine motive olduğumdan mıdır bilmiyorum ama sabahları dinç uyanıyorum çok uzun süre uyumasamda

Yok canım nereye çıkıyorsun.
Hiçbiryere gitme, burda kal, bak Arkadaşlar olarak elimizden bişey gelmesede manevi olarak moral vermeye çalışıyoruz.
Diğer hayatında burdaki samimiyeti bulabilecekmisin
Teşekkür ederim ablacım sizin samimiyetiniz belli ama ben dün biraz üzüldüm öyle belirsizliklere. Bugün daha farklı olması için her şeyin çalışacağım.

Canını sıkıyor insanın inanırım sağlıklıcıyım hemsirelikten çok atama oluyor diye milleti hemşire yaptılar zamanında aşırı mezun verdi puanlar çok yükseldi dedim boşver vampir hadi bir de ebelik oku seviyorum mesleği ordan da olmadı hayırlısı önümüzdeki maçlara bakacağız:))

Kas ağrısı olmaması için türk kahvesi iyimi gelir ya bende içiyim o zaman güzel bir bilgi oldu canım teşekkürler

Hakkinda hayirlisi olsun canim, Ben TRdeki sinavlar felan pek bilmiyorum nasil oluyor, anlamam ama hersey gonlunce olsun inshaAllah
Teşekkür ederim şöyle ki türkçe matemetik coğrafya tarih vatandaşlık ve güncel bilgiler içeren bir sınava girip ordan aldigin puanla atanabiliyorsun tabi olursa

Hiç sıkma canını bitanem her şer de bir hayır vardır RABBIM bi kapıyı kapatır başka bir kapı açar INŞAALLAH önüne daha güzel fırsatlar çikar❤❤❤

Dmek yarın spora gideceksinnnn ..owwwww

Evet canım biraz kahve TV keyfi yapıp cikicam insallah

Aynen canım kuzuların canı sağolsun yine kilo alicami bilsem yine dogururum men kendimi nekadar ihmal ettiğim için sitemim kendime
Zararın neresinden dönersek kar

Kas ağrısı olmaması için türk kahvesi iyimi gelir ya bende içiyim o zaman güzel bir bilgi oldu canım teşekkürler

Rica ederim faydam dokunursa ne mutlu bana
Çok uzun zamandır spor yapmamama rağmen gelir gelmez kahvemi içiyorum 3 gündür ve gram ağrım yok üstelik çok güzel tok tutuyor

Rica ederim faydam dokunursa ne mutlu bana
Çok uzun zamandır spor yapmamama rağmen gelir gelmez kahvemi içiyorum 3 gündür ve gram ağrım yok üstelik çok güzel tok tutuyor
Yeni geldim yürüyüşten hemen duşa girip kahvemi içicem INŞAALLAH bendede ağrı olmaz

Evet canım biraz kahve TV keyfi yapıp cikicam insallah

Aynen canım kuzuların canı sağolsun yine kilo alicami bilsem yine dogururum men kendimi nekadar ihmal ettiğim için sitemim kendime
Zararın neresinden dönersek kar
Ablam naptın geldin mi spor dan . OH mis. Ben de sağlıklı Kahvaltı mi yaptım. Seminere geldik . Bebelerle geliom. Çok durmuyirmm. Eve gidecez şimdi.

Ya kızlar siz de de benzer durum yaşayan oldu mu
Şimdi ben arabayı kullanmaya başladım . Okula gitmek için falan. Het firsatta eşim bana sanki surat yapıo
Sanki zorunà gidio .hani onu da okula birakiyrm. Zaten bana bi güvenmez haller tavırlar. . Geriyor beni. . Ne var yani Ha sen Ha ben. hep ben mi oturacam çocukların yaNina arkaya. Valla rezil oluyorm bebekler durmayinca. O gayet rahat . . Reva mi bu. Bırak yani ben surerim . Okula geldi yürüyerek dönüşte hemen o alio. Niye yani

Tamam dir . İp denicem. 50 bi 50 bi atleyem bakalim benim göbek kalmış yemek yiyince hemen çıkıo . Gider mi ki sence iple

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…