Yeni geldim yürüyüşten hemen duşa girip kahvemi içicemINŞAALLAH bendede ağrı olmaz
Ablam naptın geldin mi spor dan . OH mis. Ben de sağlıklı Kahvaltı mi yaptım. Seminere geldik . Bebelerle geliom. Çok durmuyirmm. Eve gidecez şimdi.
Ya kızlar siz de de benzer durum yaşayan oldu mu
Şimdi ben arabayı kullanmaya başladım . Okula gitmek için falan. Het firsatta eşim bana sanki surat yapıo
Sanki zorunà gidio .hani onu da okula birakiyrm. Zaten bana bi güvenmez haller tavırlar. . Geriyor beni. . Ne var yani Ha sen Ha ben. hep ben mi oturacam çocukların yaNina arkaya. Valla rezil oluyorm bebekler durmayinca. O gayet rahat . . Reva mi bu. Bırak yani ben surerim . Okula geldi yürüyerek dönüşte hemen o alio. Niye yani
Rabbim hakkında enn hayırlısı neyse onu berson inşallah . aynen dedgn gbı oldu çok mezun verdı saglık ılk yıllarda mezun olanlar sanslıydı coğu atandı benım arkadsmda lıseden cıktı atandı hemen baxen dıorum keske bende okusaydım ben ondan buyugum benım atanma sansım daha yuksek olur ama hersey nasıp işteCanını sıkıyor insanın inanırım sağlıklıcıyım hemsirelikten çok atama oluyor diye milleti hemşire yaptılar zamanında aşırı mezun verdi puanlar çok yükseldi dedim boşver vampir hadi bir de ebelik oku seviyorum mesleği ordan da olmadı hayırlısı önümüzdeki maçlara bakacağız:))
Anladım canım olsun sifa bul da 1.5 yıl sürsün geçmiş olsun tekrar tatlımHer sene b 12 vitamin eksikliği bu sefer 1,5 sene sürecek tedavi
Demi abla ya insan yaxin spor yapınca 2 katı terliyor resmen iyi oluyor bence ama suyu bol icYaa yazın ilk defa salona geliyor acaip terliyor um
Allah yardımcın olsun canım inşallah kalmazsın büte kalırsan da sıkma canını bütler de okadar çok insan geçiyor ki sınavlardan biraz daha insaflı oluyo o sınavlarSınavım çok zordu. Sonuçlar birkaç gün içinde açıklanacak ama galiba büte kalacağım. İnşaallah kalmam dualarınızı bekliyorum.
Dualarım senınle canım umarım kalmazsınSınavım çok zordu. Sonuçlar birkaç gün içinde açıklanacak ama galiba büte kalacağım. İnşaallah kalmam dualarınızı bekliyorum.
Olsun tatlım yuruyuste bir nevi spor
Bende de iyi gidiyor şükür meyve haricinde tatlı bisey tüketmiyorum ben böyle bi süre devam ederim heralde sevdim yaniha dondurma neyim olsaydı iyidi ama napalim
Hadi artık şu 7lere inelim birlikte miyawim kendim kadar seni de görmek istiyorum yaş kilo hatta meslek acısından çok benzesiyoruz
Beraber ilerlememiz lazim
Ben yattigim yerdenn gemisi okudum şimdi bi kahvaltı ardından çalışma masamı düzenler doktora giderim 1 ay takıma daha az gelirim
Ya kızlar siz de de benzer durum yaşayan oldu mu
Şimdi ben arabayı kullanmaya başladım . Okula gitmek için falan. Het firsatta eşim bana sanki surat yapıo
Sanki zorunà gidio .hani onu da okula birakiyrm. Zaten bana bi güvenmez haller tavırlar. . Geriyor beni. . Ne var yani Ha sen Ha ben. hep ben mi oturacam çocukların yaNina arkaya. Valla rezil oluyorm bebekler durmayinca. O gayet rahat . . Reva mi bu. Bırak yani ben surerim . Okula geldi yürüyerek dönüşte hemen o alio. Niye yani
Sınavım çok zordu. Sonuçlar birkaç gün içinde açıklanacak ama galiba büte kalacağım. İnşaallah kalmam dualarınızı bekliyorum.
Benim eşimde ben sürerken yanıma oturmaz.Ya kızlar siz de de benzer durum yaşayan oldu mu
Gider inşallahTamam dir . İp denicem. 50 bi 50 bi atleyem bakalimbenim göbek kalmış yemek yiyince hemen çıkıo . Gider mi ki sence iple
Allah hayırlısını nasip etsin canımSınavım çok zordu. Sonuçlar birkaç gün içinde açıklanacak ama galiba büte kalacağım. İnşaallah kalmam dualarınızı bekliyorum.
Kaç gün yapmayı düşünüyorsun?10 Temmuz sonrasında karaciğer temizliği yapmayı düşünüyorum inşallah. Abidin Salih hocanın önerdiği karaciğer temizliğini, piyasada dolaşanları değil. Kendisi bir tıp doktoru ve biyolog. Kitabının ismi Gerçek Tıp. Yaklaşık 50₺ gibi bir fiyatı var ama kesinlikle öneriyorum bu kitabı.
Karaciğer temizliğinden sonra da tıbbi bir sorunumu çözmek için 3 günlük açlık oruçları tutmayı düşünüyorum. ( sağlık sorunumu açıklamak istemiyorum ama kilo vermeme engel değil, hatta kilo verirsem düzelmesi daha kolay olacak inşaallah)
.
10 Temmuz'a kadar da tam Karatay usulü olmasa da Karatayvârî bir beslenme düzeni uygulamayı düşünüyorum.
Ve sabah kalkma saatlerimi biraz daha erkene çekebilirsem her sabah yaklaşık 45 dk spor yapmak gibi bir planım var. Tabii büte kaldıysam o süreyi ders çalışarak geçirip günde en azından 400 kere ip atlamayı istiyorum.
Planlarım bu şekilde :)
Sizlerin böyle planları var mı acaba? :)
Kaç gün yapmayı düşünüyorsun?
Doktora danistinmi?
Ben 23 gün yaptım, kan tahlilleri sonucuna dr. Bile inanamadı.
Başlayınca haber et destek olurum
Ben hazırlanmadan direk başlamıştım.Süreç yaklaşık 17-18 gün sürüyor. Asıl temizlik 3 gün, 2 hafta da hazırlık süresi var. Tabii bu hazırlık ağır hastalarda ve orta yaş üstündekilerde biraz daha uzun sürüyor.
Başladığım zaman haber veririm inşaallah
Ben hazırlanmadan direk başlamıştım.
Sanırım kitapta 1 gün önce hazırlanıyor deniyordu tam hatırlamıyorum.
Kitabi nerden aldın, ben hicbiryerde bulamadım
Ya doğru tespit var ya. Egemenlik gibi hissediyor. Utanıyor sanki baskalari görecek gibisinden . O arkada ben direksiyon da . Surat yapmasa iyi de . Ben napdım. Kriz ı hiç belli etmedm . Ikinciye şakayà verdim.geçtim direksiyonà onu sallamadim. Ben yüz verdikçe o da uzatioGerçekten de ne kadar benziyoruz kuzum yaa.
Ben çakıldım kaldım 8lerdeeeeeee. Kurtar beni burdann
Canım anlamadım ne doktoru.
Ablacım onlara göre araba kullanmak bir tür egemenlik.
Benim eşinde hep bir kusur bulmaya çalışır. Sallamıyorum artık. Alkol alacağı zaman dibimden ayrılmaz sen kullancan dimi diye. 1-2 kere kullanmasına kullanayım da ben adam gibi kullanamıyorum ki hep laf söylüyosun diye diye azıcık öğrettim susmayı.
Kayınpederim olunca çok rahatım o hep destekçim az sus da kadın bildiğini şaşırmasın der susturur eşimi.
Duaların seninle kuzum benim
İnşallah geçersin, geçemezsen de hayırlısı olsun diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?