Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Yeni geldim yürüyüşten hemen duşa girip kahvemi içicem INŞAALLAH bendede ağrı olmaz

Oooh mis afiyet olsun canım

Spordan sonra mende maden suyu kahve keyfi yaparim
Ablam naptın geldin mi spor dan . OH mis. Ben de sağlıklı Kahvaltı mi yaptım. Seminere geldik . Bebelerle geliom. Çok durmuyirmm. Eve gidecez şimdi.

Yok verom spor da bisiklet ten yaziyorum

Yaaa işte erkeklerin çoğu kendi rahatlarina uygun olsun ister eşim insallah 65 kılından arabanı alicam diyo

Rabbim hakkında enn hayırlısı neyse onu berson inşallah . aynen dedgn gbı oldu çok mezun verdı saglık ılk yıllarda mezun olanlar sanslıydı coğu atandı benım arkadsmda lıseden cıktı atandı hemen baxen dıorum keske bende okusaydım ben ondan buyugum benım atanma sansım daha yuksek olur ama hersey nasıp işte

Sınavım çok zordu. Sonuçlar birkaç gün içinde açıklanacak ama galiba büte kalacağım. İnşaallah kalmam dualarınızı bekliyorum.
Allah yardımcın olsun canım inşallah kalmazsın büte kalırsan da sıkma canını bütler de okadar çok insan geçiyor ki sınavlardan biraz daha insaflı oluyo o sınavlar

10 Temmuz sonrasında karaciğer temizliği yapmayı düşünüyorum inşallah. Abidin Salih hocanın önerdiği karaciğer temizliğini, piyasada dolaşanları değil. Kendisi bir tıp doktoru ve biyolog. Kitabının ismi Gerçek Tıp. Yaklaşık 50₺ gibi bir fiyatı var ama kesinlikle öneriyorum bu kitabı.
Karaciğer temizliğinden sonra da tıbbi bir sorunumu çözmek için 3 günlük açlık oruçları tutmayı düşünüyorum. ( sağlık sorunumu açıklamak istemiyorum ama kilo vermeme engel değil, hatta kilo verirsem düzelmesi daha kolay olacak inşaallah)
.
10 Temmuz'a kadar da tam Karatay usulü olmasa da Karatayvârî bir beslenme düzeni uygulamayı düşünüyorum.
Ve sabah kalkma saatlerimi biraz daha erkene çekebilirsem her sabah yaklaşık 45 dk spor yapmak gibi bir planım var. Tabii büte kaldıysam o süreyi ders çalışarak geçirip günde en azından 400 kere ip atlamayı istiyorum.
Planlarım bu şekilde :)
Sizlerin böyle planları var mı acaba? :)

Gerçekten de ne kadar benziyoruz kuzum yaa.
Ben çakıldım kaldım 8lerdeeeeeee. Kurtar beni burdann

Ben yattigim yerdenn gemisi okudum şimdi bi kahvaltı ardından çalışma masamı düzenler doktora giderim 1 ay takıma daha az gelirim

Canım anlamadım ne doktoru.

Ablacım onlara göre araba kullanmak bir tür egemenlik.
Benim eşinde hep bir kusur bulmaya çalışır. Sallamıyorum artık. Alkol alacağı zaman dibimden ayrılmaz sen kullancan dimi diye. 1-2 kere kullanmasına kullanayım da ben adam gibi kullanamıyorum ki hep laf söylüyosun diye diye azıcık öğrettim susmayı.
Kayınpederim olunca çok rahatım o hep destekçim az sus da kadın bildiğini şaşırmasın der susturur eşimi.

Sınavım çok zordu. Sonuçlar birkaç gün içinde açıklanacak ama galiba büte kalacağım. İnşaallah kalmam dualarınızı bekliyorum.

Duaların seninle kuzum benim
İnşallah geçersin, geçemezsen de hayırlısı olsun diyelim

Benim eşimde ben sürerken yanıma oturmaz.
Mesela adamı ise bırakacak, işyerine kadar eşim sürer sonra o iner ben geçerim direksiyona.
Bazı erkekler böyle ama sen canını sıkma surat etsede oturuyormuş. Benimki hiç oturmuyor

Kaç gün yapmayı düşünüyorsun?
Doktora danistinmi?
Ben 23 gün yaptım, kan tahlilleri sonucuna dr. Bile inanamadı.
Başlayınca haber et destek olurum

Kaç gün yapmayı düşünüyorsun?
Doktora danistinmi?
Ben 23 gün yaptım, kan tahlilleri sonucuna dr. Bile inanamadı.
Başlayınca haber et destek olurum

Süreç yaklaşık 17-18 gün sürüyor. Asıl temizlik 3 gün, 2 hafta da hazırlık süresi var. Tabii bu hazırlık ağır hastalarda ve orta yaş üstündekilerde biraz daha uzun sürüyor.
Başladığım zaman haber veririm inşaallah

Ben hazırlanmadan direk başlamıştım.
Sanırım kitapta 1 gün önce hazırlanıyor deniyordu tam hatırlamıyorum.
Kitabi nerden aldın, ben hicbiryerde bulamadım

Ya doğru tespit var ya. Egemenlik gibi hissediyor. Utanıyor sanki baskalari görecek gibisinden . O arkada ben direksiyon da . Surat yapmasa iyi de . Ben napdım. Kriz ı hiç belli etmedm . Ikinciye şakayà verdim.geçtim direksiyonà onu sallamadim. Ben yüz verdikçe o da uzatio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…