- 25 Şubat 2016
- 7.761
- 12.978
- 248
- 31
Hayvan severım bende ılk evlendgım yıl eve tavsan almştık yanı esımn arkadasndan öyle sevmelık Allahım bır hayvan bukadarmı sevımlı olur bıde hamıleydı tam pofuduk evdekı hallerını gorsen uzunlamasına yatıo artıss şimdide kusum var sagolsun oda hiç rahat durmaz hdmen gelır kupeme saldrr kızımla kovalamaca oynarlar falan fılanSeni daha bi sevdim şimdi.
Şeker orucundayimya
Bitince tadına bakacam
Azıcık mantı - 1Hayırlı geceler
Menü
Ac karnına yesıl çay
Sabah
Domates
Peynır
Zeytın
Cay
Kahve
Öğlen
Yulaflı yogurt
Muz
Aksam
Mercımek çorba
Mantı azcık
Su 2 lt spor yok
Zre_ moni gezegenfeza
[/QUOTE]Sağolasın ablacim
Geçen gece alınmamın sebebi esinle ilgili alay ediyorsun sandım
Canım gerçekten yaşadığın iz durum
Zor bir dönem
İnşallah en kısa zamanda paranızı kurtarırsinix canim
[QUmiyaww__, post: 56415027, member: 868669"]Eki Görüntüle 2159357
Oğlumla baktın kedicige oğluşum anne ne tatlı yaa diyor
Seninde nickinden anladığımız a göre çok düşkün dün canim
Eki Görüntüle 2159367 Eki Görüntüle 2159368
Aman dur nazar degdırmeyelım benım nazarım kendıme deger senınde degmesın sonraEvet canım
Ama varya masallahim var
Aman Allah korusunAman dur nazar degdırmeyelım benım nazarım kendıme deger senınde degmesın sonra
Ben bakımından korkuyorum yalan yok anca kızıma yetısıyorum sonra hayvana yazık ederım oyuzden dsnmuorum bıde bızımkı bıze bıle hastaneden dertlı hayvana bakamayız ilgilenemyz hasta olur bısey olur kahrolurum sonraAslında çocukların hayvan sevgisini desteklemeliyiz ama ben biliyorum ikinci çocuğum da o olacak benim oğlan biraz yaramaz ikisine yetişebilir miyim diye düşünüyorum yoksa eşimde çok sever ister hatta hamile kalmadan önce sahiplenecektim tam o sırada hamile olduğumu öğrendim askıya alındı ama bakalim hayirlisi
Olabılır aslında gercı bende spor yapa yapa çatlıyorum ya
İnternette videolar falan var aslında kuzum şu bir ay sonraki sınavı da atlatıp bir de spor topiğimi açsam yapabileceğimiz videoları falan ilk sayfaya dizerim gelir gider ordan spor yaparız @gezegenfeza abla yardımcı olursan açmayı düşünürüm
Iyı geceler canımUykum geldı bıtıremıorum gecmısı yarında kv gnu bakalım tuvalt egtmı orda ne yapacam of of iyi geceler
Hayvan severım bende ılk evlendgım yıl eve tavsan almştık yanı esımn arkadasndan öyle sevmelık Allahım bır hayvan bukadarmı sevımlı olur bıde hamıleydı tam pofuduk evdekı hallerını gorsen uzunlamasına yatıo artıss şimdide kusum var sagolsun oda hiç rahat durmaz hdmen gelır kupeme saldrr kızımla kovalamaca oynarlar falan fılan
Damla.yumurts.sarisini.yemiyoormusun.cok.faydali.demir.deposu.canmMenümü yazayım kızlar
Sabah 3 kayısı
Kahvaltı 1 yumurta beyaz peynir domates salatalık zeytin
Ara karpuz bir bardak ayran
Ara bir avuç çiğ fındık
Akşam kabak yemegi yoğurt salata
Spor 7000 adım 30 dk egzersiz
Su 2.5 litremoni gezegenfeza Zre_
gözleme,makarna,manti
@Antepia27 abla yetis, ben ne veriyim. sadece sporuna 2 deyim, 1de su icin,oda yeterli deyil.
fatma abla bi baksin belki benden vicdanli davranirüzgünüm, bugün olmamis
insallah canim
biraz esprili yaklasiyoruz, umarim kirmiyorum
Kuzum listedesin ve liste öncesi bu memü hiç olmadı.Selam kızlar annemlerdeydik bugün..
Menü vereyim
Sabah 2 kare dilim gözleme
Peynir 3 zeytin
2 bardak çay
Domates
Öğle
3 kaşık makarna
2 sivri biber
Aksam
1 tabak mantı canım çok istedi dayanamadım
Salata
1 dilim karpuz
1.5 lt su
300 ip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?