Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Seni daha bi sevdim şimdi.
Hayvan severım bende ılk evlendgım yıl eve tavsan almştık yanı esımn arkadasndan öyle sevmelık Allahım bır hayvan bukadarmı sevımlı olur bıde hamıleydı tam pofuduk evdekı hallerını gorsen uzunlamasına yatıo artıss şimdide kusum var sagolsun oda hiç rahat durmaz hdmen gelır kupeme saldrr kızımla kovalamaca oynarlar falan fılan

[/QUOTE]
Amiin abla sagolasın

Ben bakımından korkuyorum yalan yok anca kızıma yetısıyorum sonra hayvana yazık ederım oyuzden dsnmuorum bıde bızımkı bıze bıle hastaneden dertlı hayvana bakamayız ilgilenemyz hasta olur bısey olur kahrolurum sonra

Olabılır aslında gercı bende spor yapa yapa çatlıyorum ya

Şahanesinnnnnn..

Benim kuşa fobim var, aynı odada olsam direk bayılırım.

Damla.yumurts.sarisini.yemiyoormusun.cok.faydali.demir.deposu.canm

gözleme,makarna,manti
@Antepia27 abla yetis, ben ne veriyim. sadece sporuna 2 deyim, 1de su icin,oda yeterli deyil.
fatma abla bi baksin belki benden vicdanli davranir üzgünüm, bugün olmamis

insallah canim
biraz esprili yaklasiyoruz, umarim kirmiyorum

Ayy evet biliyorum menü çok kötü haklısınız buraya yazmayinca da kendimi kötü hissediyorum yine yazınca bi vicdan azabı oluyo
Siz dürtün beni arada :)

Kizlaaar firinim bozuktu ya hani
Bugun fisinibgeri taktim oldu.... zannettim.. pogaca hamuru yogurdum posetleyip dolaba atacam kayinvalidelerim geldiginde kolaylik olur diye. Yogurdum bi guzel mayalattim yaptim firini actim paaaat gitti gene suan annemlere getirdim orda pisiriyorum. Is cikardim basima durduk yere

Kuzum listedesin ve liste öncesi bu memü hiç olmadı.
diyette dayanamadım yok hele hele takım listesinde iken hiç yok.
Dayanabilmek için buradayız, takımda ki arkadaşlarımızın emeğini yok sayamayız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…