- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Sabah yarim çay bardağı ballı limonluNasıl oluyor peki abla sadece çay ve su mu
TmmAslında ipi olmayanlar jumping jack yapabilirler abla oğlun onu demiş sanırım :) Foto ya da video atcam bak
Bunu ben kendi kendime bazen yapıyordum.
Bu hareket abla jumping jacks
Sabuna ben cesaret edemiyorum canım, saçlarım kazık gibi oluyorBu arada ben bugün saçımı zeytinyağı sabunuyla yıkadım denememi önermişlerdi cesaret edememiştim hic deneyen var mı yani uzun süredir yapan?
Benim ki de tam cozulemedi. Yarın tartilmayi düşünmüyorum yav. Artı beni çok uzerİnşallah gider ben reglim hala şişliğim de geçmedi
Öyle olur sandım ama olmadı abla ama ben duş sonrası saçıma argan yağı kullanıyorum ondan da olabilir sertleşmemiş olması. Şampuanlar çok kimyasal olduğu için kullanırken vicdan yapıyorumSabuna ben cesaret edemiyorum canım, saçlarım kazık gibi oluyor
Bence tartıl ona göre çizersin rotanı sen ki çıtır bir anne üç beş gramdan mı korkacaksınBenim ki de tam cozulemedi. Yarın tartilmayi düşünmüyorum yav. Artı beni çok uzer
Mücver de yağ ve un da yoksa . Harika bi menu ya. Masallah sana. Senin bölüm yaş medeni durum neydi. Wampirim hep unutmuşum yaSabah:
1 dl ekmek
şekersiz çay
Biraz peynir
domates salatalık
1 haş. yumurta
Öğle:
2 küçük dolma biber (bulgurlu)
1 kase soğuk çorba
Akşam:
3 kabak mücveri
1 kase soğuk çorba
1 dl karpuz
Su: 2 lt
Spor: 50 dk zumba + 200 ip
Adım: 4000
gezegenfeza Zre_
Ne bilim regl 1. Gününde falan ben hep arti 1000 çıkarımBence tartıl ona göre çizersin rotanı sen ki çıtır bir anne üç beş gramdan mı korkacaksın
Oyyiiy çıtır anne Dien ağzını yırim.Bence tartıl ona göre çizersin rotanı sen ki çıtır bir anne üç beş gramdan mı korkacaksın
Arganda bana yaramadi sanki, bende kızıma verdimÖyle olur sandım ama olmadı abla ama ben duş sonrası saçıma argan yağı kullanıyorum ondan da olabilir sertleşmemiş olması. Şampuanlar çok kimyasal olduğu için kullanırken vicdan yapıyorum
Kuzum diyet listemde 5 dilim ekmek var sabah 2 öğlen 2 akşam 1 dilim kizartmaydi evetKarnıyarık kızartma ise 2 puan kırdım
4 dilim ekmek 1 gün için fazla deyilmi canım.
Ben geçen cuma 1 dilimden bikac lokma kaldı bitiremedim.
Ikıncı dilimi bugün yedim, onuda bitiremedim, birkaç lokma kaldı
Ben Bugün 5 de bıraktım yemeyiNe bilim regl 1. Gününde falan ben hep arti 1000 çıkarımhala daHa çay saati yapıyorm persembe Die kesmem gerekirdi yemeyi
Vayy fistikVermedim ama dizkapagimin altı,arka tarafta tuhaf bir ağrı var. Zıplarken zorluyor.
Birde oğlum boks yapıyor, beni zıplarken gördü, kollarını öne uzat zıplarken aşağı yukarı yap dedi, yada iki yana açıp geri kapat.
Ayaklarima biri öne biri arkaya, ben bazen belimi filanda kiviriyorum
Kolay gelsin canım, Allah yaptıklarını karşına çıkarır, mükafatını alırsın, tecrübeyle sabitSlm canlarim kusura bakmayın ne olur kaynanamlardayim.burda internet sıkıntısı var.biraz daha burdayım.size yazamıyorum.herşey yolunda.sporu hiç eksik etmiyorum.akşama kadar ev temizliyorum cocuklar di pert oluyorum.tek gelin olunca malum hep ben
Malesaf var unsuz tutmuyorMücver de yağ ve un da yoksa . Harika bi menu ya. Masallah sana. Senin bölüm yaş medeni durum neydi. Wampirim hep unutmuşum ya
Valla ben o kadar ekmek yesem ne olurum acaba?Kuzum diyet listemde 5 dilim ekmek var sabah 2 öğlen 2 akşam 1 dilim kizartmaydi evet
Ebe hanim benim 2 cocugumde yeni uyudu 2 saattir savas ilan ettik , acaba dogumda ters giden bisey olma ihtimali varmiMalesaf var unsuz tutmuyorebeyim ben 24 yaş ve bekarım ne yazık ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?