Benim diyetisyenimde bana gunde 4 dilim ekmek yedirecektiValla ben o kadar ekmek yesem ne olurum acaba?
Ebe hanim benim 2 cocugumde yeni uyudu 2 saattir savas ilan ettik , acaba dogumda ters giden bisey olma ihtimali varmi
Valla ben o kadar ekmek yesem ne olurum acaba?
Gözümden kaçmıştır.
Kizlar mezun olmama 300 gr kaldi.yarina kadar gider mi ki
Yirmi yaşındaydı kuzum upuzuun yaşadı o yüzden içim ferah eceliyle öldü yaşlılıktan artık çok yaşlanmıştı kedi yaşına göre baya yaşlıydı
Aa harika ne guzel discin var oyleGözümden kaçmıştır.
Bugün baya yoğundum.
Diş doktoruna gittik, dişçi koltuğunda uzanıyordum, doktor içeri girer girmez sen kilomu verdin dedi. Evet dedim, isteyerekmi yoksa hastamısın dedi . Isteyerek dedim, baya sordu filan.
Sonra ciktik gidecez kapıdaki hemşire kız baya zayıflamışsın dedi. Ay bir mutlu oldum
telefon dolana kadar laptopdan yaziyimSabah:9.30
1 bardak ılık su
Kahvalti:10.30
1 dilim peynirli kepekli ekmek
1 fincan filtre kahve
Su
Oglen12.30
Taze soganli yumurta dolma (2 yumurtadan)
1 fincan filtre kahve
Ara:14.30
1 buyuk bardak beyaz/yesil cay
1fincan sade turk kahvesi
4 kucuk kirmizi turp
Aksam:16.15 (erken oldu,esim isten geldi cok acikmis sofrayi kurdum, aksam acikip ac kalcam kesin)
3 kucuk kofte
2 dilim patates ( elma dilimi kadar)
1 tas pirasa corbasi
4 kaşik yogurt
Su
Son ara: ( 3 saat sonra yicem, saat 20.00 gibi)
2 yuvarlak dilim ananas
Su
Suyu 2lt anca tamamlarimZre_
50 crisscross
50 Cross over crunch
30 mekik
100 ip atladim
5 dkkda yere yatip bisiklet surdum :)
gezegenfeza
moni
baya fazla.
harika bir kadin, türk, elide cok hafif, biraz kilolu,benden tüyo aldi galibaAa harika ne guzel discin var oyleinsan ne kadar mutlu oluor demii duyunca :)
Ay disci dedinde aklima geldi ben 3 yildir 20lik disim icin randevu alicam daha alamiyorum korkumdankardesime app atimda o arasin benim icin
gözleme,makarna,mantiSelam kızlar annemlerdeydik bugün..
Menü vereyim
Sabah 2 kare dilim gözleme
Peynir 3 zeytin
2 bardak çay
Domates
Öğle
3 kaşık makarna
2 sivri biber
Aksam
1 tabak mantı canım çok istedi dayanamadım
Salata
1 dilim karpuz
1.5 lt su
300 ip
insallah canimBu arada hâlâ regl olamadım kendimi çok şiş hissediyorum inşallah yarın eksi gorebilirim
Ramazanda çok uyamadım bayramdan bu yana tam manayla başladım 2 kilo gitti 1600 kalorilik bi diyet bu hatta bu diyeti yazanda akrabamız sabah 1 saat akşam 1 saat yürüyüş verdi ekstradanbaya fazla.
ne zamandir yapiyorsun ve bunlari yiyerek kilo verdinmi
hadi hayirlisi o zamanRamazanda çok uyamadım bayramdan bu yana tam manayla başladım 2 kilo gitti 1600 kalorilik bi diyet bu hatta bu diyeti yazanda akrabamız sabah 1 saat akşam 1 saat yürüyüş verdi ekstradan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?