- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
GünaydınGünaydın Kızlarrrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı cumalar
Rabbim şu mübarek günün hürmetine gönlünüzden geçenleri hayırlı olarak nasip eder inşallah ...Aminnnn
Umarım herkes bol bol eksi görür tartıda
Günaydın Kızlarrrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı cumalar
Rabbim şu mübarek günün hürmetine gönlünüzden geçenleri hayırlı olarak nasip eder inşallah ...Aminnnn
Umarım herkes bol bol eksi görür tartıda
Aynen bende geriden geliyimHepinize günaydın canlarım
Saat 9 gibi tartı sonucunu atarım soyle bikac kişi örnek yapsın da ben de göreyim bu hafta ikiye bölünüyor ya yüzde dogru anladim sanirim ama yinede siz nasil yaptiniz bir goreyim insallah herkes bol eksidedir amin
Bugün 69.5
Cuma 60.7
Fark 1.20
Yüzde 0.99 yanlış hesaplamadıysam eger
Allah kavustursun gozun aydin abla
Sabah
Ilık su
Haşlanmış yumurta
Peynir
5 tane zeytin
Domates
Salatalık
Maydonoz
Iki dilim tam buğday ekmek
Çay
ARA
Muz
Yarım su bardağı yoğurt
Öğlen
Iki yk kıyma kavurmasi
Iki dilim ekmek
ARA
10-15 erik
Akşam
Domates çorbası
Çok küçük bi parça karnıyarık
4 yk.pilav
40 dk yürüdüm.
2lt su
Çok spor yapamadımyarın eşimin doğum günü hazırlık yapiyorum
Antepia27 gözün aydın canım, benim küçük oğlumun adı da Ömer.
bende anlamadım ama böyle dur listenin resmini atayim
gözleme,makarna,manti
Antepia27 abla yetis, ben ne veriyim. sadece sporuna 2 deyim, 1de su icin,oda yeterli deyil.
fatma abla bi baksin belki benden vicdanli davranirüzgünüm, bugün olmamis
Çok uykum var. Menü berbat yazmasam hiç . Öyle ki midem bulanıyor. Yerken bi insan bu kadar mı iradesiz olur ...
Ay kıyamam kabus görmek çok kötü oluyo gerçek gibi sankiAynen bende geriden geliyim
Zeten çok geç yattım. Üstüne birde kâbus gördüm, uyandım ki iliklerime kadar sızliyorum. Neyseki ben korkudan titrerken anahtarla kapının açıldığını duydum, dünyalar benim oldu. sonra uyumuşum.
Az daha uyuyum, birkaç saat, sonra kalkarım.
Herkes bol eksi görür insallah
Gözün aydın canımKızlar oğluşum geldi cok şükür bayram cikolatamisi bile o gelince açtık tam bir bayram havası yaşadık ve diyet yalan oldu uzgüzgü
Gözün aydın ablacım sıkma canını yalan oldu diye bırakmak yok kaldigin yerden daha sıkı sarılarak başka sen yaparsinKızlar oğluşum geldi cok şükür bayram cikolatamisi bile o gelince açtık tam bir bayram havası yaşadık ve diyet yalan oldu uzgüzgü
Yuzdeyi ben ikiye bolmedim nasil olacak bilmiyorumAy kıyamam kabus görmek çok kötü oluyo gerçek gibi sanki
Ablacım şimdi biz 8 hazirandaki tartımızı baz alarak hesapliycaz yüzdeyi de 2 ye bolecez demi bi paylaşsana sen hadi yaa biz de tartı paylaşalım örneğe ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?