Gozun aydin ablaKızlar oğluşum geldi cok şükür bayram cikolatamisi bile o gelince açtık tam bir bayram havası yaşadık ve diyet yalan oldu uzgüzgü
Ezgi naber fistik, nasil gidiyor toparlandinmiKilo sabit yarın evime gidiyorum artık kilo vermem düZene girermoni
Canım bayram nedeniyle geçen cuma yarış olmadi ya oyuzden 8 hazirandaki kilonu baz alıp öyle hesapliycaksin onun yüzdesini bulup 2 ye böleceksin yani ben ins doğru biliyorumYuzdeyi ben ikiye bolmedim nasil olacak bilmiyorum
Kızlar bakinMUHTEMEL LİSTEMİZ
(değişiklik olabilir artı ya da eksi yönünde)
***10.Takım 574. & 575. ETAPLAR ***
Ezgi Osman (71,5///% )Etaplar birleşti, yüzdesi 2'ye bölündü.
gezegenfeza (68,9///%)Etaplar birleşti, yüzdesi 2'ye bölündü.
miyaww_ (84,3///% )Etaplar birleşti, yüzdesi 2'ye bölündü.
zhre_ (97,8///%)Etaplar birleşti, yüzdesi 2'ye bölündü.
Nurciloji (60,7///% )Etaplar birleşti, yüzdesi 2'ye bölündü. Mezun olmak istiyor.
Morvampirella( 63,8///%)Etaplar birleşti, yüzdesi 2'ye bölündü.
bluedolphin (81,5/ //% )Etaplar birleşti, yüzdesi 2'ye bölündü.
guziss35 (75,4///%)Etaplar birleşti, yüzdesi 2'ye bölündü.
gurbetkusu91 (67,5/ //% )Etaplar birleşti, yüzdesi 2'ye bölündü.
Monaalizza (68,2/ // %)Etaplar birleşti, yüzdesi 2'ye bölündü.
dumbledore(85,1/// % )Etaplar birleşti, yüzdesi 2'ye bölündü. Yeni üye. Baş. Tar: 31 Mayıs 2018 Baş.Kil: 89 Hedef:65
10. Takım Ortalaması : %
Mezun üyeler
Sekerportakalimm (61,7) Mezun.
10.takım izinli üyeler
Effatmagul (57,5///%)566. Etapta 56 kg ile bildirimli izne ayrılan üye.
10. Takım denemede olan yeni üyeler
serguzestt (103.4/ / / % )b. Yeni Üye Baş. Tar: 22 Mayıs 2018 Baş.Kil: 104 Hedef: 70
ya habibi(102/ // % )Yeni Üye Baş. Tar: 27 Mayıs 2018 Baş.Kil: 106 Hedef: 80
damlapal(73,8/// % )Yeni Üye Baş. Tar: 1 Haziran 2018 Baş.Kil: 76 Hedef: 58
Elif_merve( 81,2/// % )375. Etapta 2. takımdan, bildirimsiz 64,7 kg ile izne ayrılan üye. Ekstrem durum b. Hedef güncelleme: 59. (Tar: 30 Mayıs 2018 Baş.Kil: 84 )
Sarayca (64,8/ / /% )Mezun olan üye geri döndü. Baş. Tar: 08 Haziran 2018 Baş.Kil: 64,8 Hedef: 55 (_SARAYCA_ adlı üye, k.adı değişikliği. )
Antepia27 (98.4//% ) 551. Etapta 7. takımdan bildirimli izne ayrılan üye. Ekstrem durum b. Hedef güncelleme: 75
Ssy8491(101,0 ///%)Yeni Üye Baş. Tar: 19 Haziran 2018 Baş. Kil: 101 Hedef: 75
Canım bayram nedeniyle geçen cuma yarış olmadi ya oyuzden 8 hazirandaki kilonu baz alıp öyle hesapliycaksin onun yüzdesini bulup 2 ye böleceksin yani ben ins doğru biliyorumgezegenfeza miyaww__ imdaat yetişin bize
Çok canım sıkkın ignelerden canım sıkılıyor korkuyorum pazartesi başlayacakEzgi naber fistik, nasil gidiyor toparlandinmi
Abla.kacamkmgecen.hafta.yaptim.kioda.1haftageri.atti.Aynen ablacim en azından yarın tartı ya kadar tartıda ekşi görürsem insallah öğle bir kaçamak yapabilirim
Sıkma canini canim, senin iyiligin icin o igneler. Korkmana gerek yok. Igne vurulurken parmaklarini oynat cok acirsa hafifletebilir.Çok canım sıkkın ignelerden canım sıkılıyor korkuyorum pazartesi başlayacak
Bende1tane.yedim.sonra.pisman.oldymmDayanamdım valla napım bayram sekerı almayalım kımse gelmıor dedım ama benı dınleyen kım seker derken cıkolata hepsı bıze kaldı onlar gdıklıor benı ye dıe
Sonradan pisman olacaginiz seyi niye yiyonuzBende1tane.yedim.sonra.pisman.oldymm
Dogru.esim.cok.israr.etti.; (.dolpta.duruyoo.hic.ellemiyrmSonradan pisman olacaginiz seyi niye yiyonuzyemeyinnnn
CanonYok canım ankaraliyim da şuan Mardin deyim eşimin görevinden dolayi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?