- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Anladıysam arap oluyumBugün 69.5
Cuma 60.7
Fark 1.20
Yüzde 0.99 yanlış hesaplamadıysam eger
Ben biliyommukiAy kıyamam kabus görmek çok kötü oluyo gerçek gibi sanki
Ablacım şimdi biz 8 hazirandaki tartımızı baz alarak hesapliycaz yüzdeyi de 2 ye bolecez demi bi paylaşsana sen hadi yaa biz de tartı paylaşalım örneğe ihtiyacım var
Doğru heralde canımCanım bayram nedeniyle geçen cuma yarış olmadi ya oyuzden 8 hazirandaki kilonu baz alıp öyle hesapliycaksin onun yüzdesini bulup 2 ye böleceksin yani ben ins doğru biliyorumgezegenfeza miyaww__ imdaat yetişin bize
Anladıysam arap oluyum
Ay abla ayy. Napioz Biz ya. Hemen geri dön sahalarà. Bak yaz geldi m sıcakta Kilo hiç çekilmez. .ben de az önce baklava yedim . Ama işte öğle yemeği yerine yedim 2 dilim hem de . Ozur ama dengelerim söz . Akşam à sebze yapayımKızlar oğluşum geldi cok şükür bayram cikolatamisi bile o gelince açtık tam bir bayram havası yaşadık ve diyet yalan oldu uzgüzgü
Ya ben de neden olmuyor bu . Uzakladtikcâ firsat buldugum anda saldırıyorum. Acaba kastedilen 0 seker mi. Hiç mi hiç ..
Canım listeyi yolladımBen geçen hafta cuma günü evde olmadığım için tartılamamıştım pazartesi 76.6
Bugün 76.1 ama az önce regli oldumm
Fark - 500
Aman daha dur ne ölmesiŞu mesajı okuyunca sigarayı puflattım ölüyordum senin yüzündenn.
Özrü kabahatinden büyükAy abla ayy. Napioz Biz ya. Hemen geri dön sahalarà. Bak yaz geldi m sıcakta Kilo hiç çekilmez. .ben de az önce baklava yedim . Ama işte öğle yemeği yerine yedim 2 dilim hem de . Ozur ama dengelerim söz . Akşam à sebze yapayım
Artı hesaplamayı bilmiyorum, ama 2 hafta önceki cumadan hesap yapıyoruz.Kilo bildirmek iyidir
Çarşamba 59.0
Cuma 59.7
Artı tabiki. . Gelecek cuma yi merak ediyirm
Canım mardin merkez iyidir ilcelerinden de kızıltepe ve midyat iyidir kiziltepete de avm ve havaalanı var ayrıca özel hastaneler falanda var.Canon
Bisy.sorcm.arkadasm.eside.qskeri.persenel.tayinleri.oraya.cikti.agustosta.baslamalri.gerekitirms.tamda.aguustos.basnda.dogum.yapck.nasil.biryer.mardin.merkeze.cikti.bu.arada?
Hayırlı cumalar kaptanimSelam, hayırlı cumalar kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?