Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bence çorba yanında ekmek tüketmesen daha iyi olabilirdi su ve spor çok güzel, akşam da ekmeği kessen daha da güzel olur :) Benim puanım 9 sadece ekmeklerden kırdım

Bence çorba yanında ekmek tüketmesen daha iyi olabilirdi su ve spor çok güzel, akşam da ekmeği kessen daha da güzel olur :) Benim puanım 9 sadece ekmeklerden kırdım
Canım 11 aylık oğlum var emziriyorum o yüzden çok kısamam diyetisyene giderken 8ndilim ekmek vermişti bana oğlum eskisi gibi emmediği için bende 3-4dilşm yiyorum

Basarilar.canimm

Tam alisamadi canım yemek yemiyormuş süt sağdım icmemis hic birde hastalandi .Çok zor geçti ilk hafta bugün biraz yemeye başlamış mutlu oldum
Yaa ben evdeyim işe başlayınca ne yaoacam bilemiyorum canım Alkah yardımcın olsun çok zor annelerin işi

Suyu güzel içmişsin afiyet olsun canım

C
Çok güzel 10

Anam şimdi gördüm, bende ekmekten yıldızı kırmıştım.
Senin dediğin kabul

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…