- 24 Haziran 2015
- 6.214
- 20.515
- 348
İyi akşamlar kızlar
Kahvaltı
1 yumurta ile omlet
3 zeytin
Yarım salatalık
1 kk peynir
1 dilim ekmek
Ara 1 sade türk kahvesi
Öğle 1 kase mercimek çorbası
Yarım dilim ekmek
Yoğurtlu semizotu az bi şey
Ara az karpuz
Ara
1 fincan form çayı 1 adet kuru erik
Akşam
1 kase cacık yarım dilim ekmek
5-6adet mücver içindeki un miktarı çok azdı yağda pişmedi tavaya çok az yağ sürdüm yapılmasın diye
Son ara yarım su bardağı süt
Spor 2 mil leslie
Su 3 lt
@zhregezegenfeza
Canım 11 aylık oğlum var emziriyorum o yüzden çok kısamam diyetisyene giderken 8ndilim ekmek vermişti bana oğlum eskisi gibi emmediği için bende 3-4dilşm yiyorumBence çorba yanında ekmek tüketmesen daha iyi olabilirdi su ve spor çok güzel, akşam da ekmeği kessen daha da güzel olur :) Benim puanım 9 sadece ekmeklerden kırdım
Bizim evdede aynı dertEvdekı karpuzu kotu etmeden bıtrmem lazım tek benım bırde kızım yıyen o bitse daha aldrmayacam esıme yada kucuk aldrrm
Uyku bastırdı beni ayakta uyukluyorum.misafir gitsin yaticamİyi akşamlar kızlar Nasılsıniz küçüğü yıkayıp uyuttum.
Günler çok hızlı geçiyor çocuklarla.
Menü vereyim musait olmuşken. .
Malesef200 gr artın var
Uyku bastırdı beni ayakta uyuk
Aynen canım bende namazı kilip devrilmeyi düşünüyorum sağa doğru =)))
Tam alisamadi canım yemek yemiyormuş süt sağdım icmemis hic birde hastalandi .Çok zor geçti ilk haftaNurciloji sen ne yapıyorsun kuzum alıştı mi bebeğin.. bi düzen oturtabildin mi
Allah kolaylık versin
Basarilar.canimmİki gündür telefonu elime alamadım yoğunluktan. Bu sınav çok önemli olduğu için tahminimden daha az girebiliyorum çünkü bu sınavı bmveremezsem Allah korusun sınıfta kalacağım
Sabah tartılmaya çalıştım ama tartımız hepten bozuldu. 5 kilo fazla, 3 kilo az kafasına göre tartıyor sürekli. Cumaya kadar tartı almaya çalışacağım inşaallah... O zaman da muhtemelen tartı farkı olacak.
.
Hazır gelebilmişken spor menü ve suyu yazayım. Henüz akşam yemeği yemedim. Yersem onu da yazarım inşaallah.
Kahvaltı (11.30)
Sucuklu yumurta
2 dilim ekmek
2 yk yoğurtlu biber kızartması
1 tatlı kaşığı torku banada
Çay
Türk kahvesi
Ara ( 13.00)
Kahve
Öğle yemeği (15.45)
1 yumurta ( tavada, üzerine pul biber serptim.)
1 domates
3 dilim kadar peynir
1 ince dilim ekmek ( son parçasına çikolata sürerek yedim.)
Koca bir kupa yeşil çay
.
Su
Şimdilik 2 litre
Spor
12.000 adım.
.
Öğlen canım yemek yemek istemedi ben de yumurta kırdım kendime.
Şu sıralar kendimi uyanık tutmaya çalışıyorum. O yüzden bu kadar çok kahve içiyorum. Sınav sonrasında azaltacağım inşaallah.
Herkese hayırlı günler :)
Yaa ben evdeyim işe başlayınca ne yaoacam bilemiyorum canım Alkah yardımcın olsun çok zor annelerin işiTam alisamadi canım yemek yemiyormuş süt sağdım icmemis hic birde hastalandi .Çok zor geçti ilk haftabugün biraz yemeye başlamış mutlu oldum
Menünü beğendim su 2,5 olursa süper olurMenü
Sabah
3 cy b çay
Salatalık domates
Peynır
Yumurta
Öğlen
Çorba
Akşam
Çorba
Patates tavk ama çok az kızıma yedrrken o yemeyınce ben yedım
Salatalık
Kahve
Su 2 lt
Spor 30 dkka yuruyus 150 ip
Zre_ gezegenfeza moni
Suyu güzel içmişsin afiyet olsun canımİyi akşamlar kızlar
Kahvaltı
1 yumurta ile omlet
3 zeytin
Yarım salatalık
1 kk peynir
1 dilim ekmek
Ara 1 sade türk kahvesi
Yarım dilim ekmek
Ara az karpuz
Ara
Akşam
5-6adet mücver içindeki un miktarı çok azdı yağda pişmedi tavaya çok az yağ sürdüm yapılmasın diye
Spor 2 mil leslie
Su 3 lt
@zhregezegenfeza
Çok güzel 10İyi akşamlar kızlar
Kahvaltı
1 yumurta ile omlet
3 zeytin
Yarım salatalık
1 kk peynir
1 dilim ekmek
Ara 1 sade türk kahvesi
Yarım dilim ekmek
Ara az karpuz
Ara
Akşam
Spor 2 mil leslie
Su 3 lt
@zhregezegenfeza
Anam şimdi gördüm, bende ekmekten yıldızı kırmıştım.Bence çorba yanında ekmek tüketmesen daha iyi olabilirdi su ve spor çok güzel, akşam da ekmeği kessen daha da güzel olur :) Benim puanım 9 sadece ekmeklerden kırdım
Canım 11 aylık oğlum var emziriyorum o yüzden çok kısamam diyetisyene giderken 8ndilim ekmek vermişti bana oğlum eskisi gibi emmediği için bende 3-4dilşm yiyorum
Bizim evdede aynı dert.kocaman karpuzu 2 kişi bitirmeye uğraşıyoruz.bende aldırmadan artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?