Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Dün değişik yemek yaptım. Cok-da güzel olmuş. Saat akşam 8 'di galiba. 11 gibide yattım (tam hatirlamiyorum)
Ardı çıkacağını anladim çünkü rahat yatamadım. Sabahda kalktimki Her yerim kazık gibi
Bugünde su orucuna başladım.
Meyva suyu içmem gerektiği için şeker orucunu bozdum.
Az önce ilaclarimla multivitamin içtim.
Akşamda meyva suyu içerim.
Haricinde her saat başı su içmem lazım

Ooo oruç ha hadi kolay gelsin Allah yardımcın olsun inşallah güzel sonuçlar alırsın cumaya kadar devam etcek misin?

Çoğumuzun geçerli bahanesi oluyor tatlım.
Ama bu puan kırmaya engel deyil, hastalık olmadığı sürece (olmasın inşallah)
Böyle böyle kendimizi harekete zorluyoruz
Ewet.bakanm.esimle.aksamlari.enaz.1er.saat.yuruyirz.yorgnsa.yada.cocuk.durmiyosa.cikmoyorz.haklisin.tabi.daha.dikkt.edicm:)

Ooo oruç ha hadi kolay gelsin Allah yardımcın olsun inşallah güzel sonuçlar alırsın cumaya kadar devam etcek misin?
Sayenizde, dün beni fena gaza getirdiniz.
Breyselde birinciliğe oynuyorum.
Takımlar arası olmasada bizim takımda birinci benim
Cuma tartıdan sonra kahvaltıyla bozarım artık

İki gündür telefonu elime alamadım yoğunluktan. Bu sınav çok önemli olduğu için tahminimden daha az girebiliyorum çünkü bu sınavı bmveremezsem Allah korusun sınıfta kalacağım
Sabah tartılmaya çalıştım ama tartımız hepten bozuldu. 5 kilo fazla, 3 kilo az kafasına göre tartıyor sürekli. Cumaya kadar tartı almaya çalışacağım inşaallah... O zaman da muhtemelen tartı farkı olacak.

.
Hazır gelebilmişken spor menü ve suyu yazayım. Henüz akşam yemeği yemedim. Yersem onu da yazarım inşaallah.

Kahvaltı (11.30)
Sucuklu yumurta
2 dilim ekmek
2 yk yoğurtlu biber kızartması
1 tatlı kaşığı torku banada
Çay
Türk kahvesi

Ara ( 13.00)
Kahve

Öğle yemeği (15.45)
1 yumurta ( tavada, üzerine pul biber serptim.)
1 domates
3 dilim kadar peynir
1 ince dilim ekmek ( son parçasına çikolata sürerek yedim.)
Koca bir kupa yeşil çay

.
Su
Şimdilik 2 litre

Spor
12.000 adım.

.
Öğlen canım yemek yemek istemedi ben de yumurta kırdım kendime.
Şu sıralar kendimi uyanık tutmaya çalışıyorum. O yüzden bu kadar çok kahve içiyorum. Sınav sonrasında azaltacağım inşaallah.

Herkese hayırlı günler :)

A Allah emeklerini ziyan etmesin canım.
Kızartma ( miktarı az),torku (?), öğlenyediğin çikolata. Hepsinden 1 puan kırdım.
Puanın 9
Yürüyüşün çok güzel, suyunda daha içersin oda çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…