Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Tecrübelerini burayada yaz canım.
Bende bir dönem korse giydim ama sadece toparlıyordu yani öyle zayıf göstermiyordu.
Birde ne tür korse, ben belden dize kadar olanı giyiyordum
Yok bu sadece bel bölgesinde ama tabi bacaklarıda inceltenleri varmiş reklama girmesin diye sana özelden atayim ismini sıkıntı olursa bi araştır ben çok araştırdım memnun olmayanı yok bu hafta akupunktura gidicem onuda yazarim

Gazoz ben de tercih ediyorm.kola dan çok daha iyi gelio . Lakin sen içme ya. Yanından de içmeyim
Menün harika bence . Keşke sahur yapmis olsaydin. Böyle sagliksiz olmuş. Allah kabul etsin
Sahur yapıp yatınca sabaha her tarafım şiş kalkıyorum onun için yapmıyorum bitanem

MashaAllahhhhhhhh subhanAllahhhhh abla harikasinn
Bende kendimce bisiler yapiyorum kilom yavasladi. sabah sadece 2 fincan filtre kahve yedim oglende meyva yicem yesil cay felan
Sabah kahvaltını atlama canım, metabolizmayı hızlandıran kahvaltıdır.
Bende gidiyimde kahvaltımı yapıyım (yarim çay bardağı ballı limonlu su)

Tebrik ederim seni ablacım maşallah sana

ee mezun ediyoruz inşallah bu cuma seni hem de muhteşem bir kiloyla
bizi yalnız birakmiycaksin ama demi?
Yok canım, zaten cumadan itibaren yavaş yavaş kilo artışı olacak. Onu en aza indirmem lazim. Burdan koparsam alır başını gider

An itibariyle kilom 65.500
Ya bu hergün tartilma işi bana yaramıyor. Ya az çıkıp yiyorum . Ya çok çıkıp yiyorum . Motivasyon düşüyor. Tebrikler sana ne zman dan yani kaçtan 65 é düştün . Ben de ebugun59.9 çıktım artı 500. DuNKÜ saçmalık menüden sonra az bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…