Yok bu sadece bel bölgesinde ama tabi bacaklarıda inceltenleri varmiş reklama girmesin diye sana özelden atayim ismini sıkıntı olursa bi araştır ben çok araştırdım memnun olmayanı yok bu hafta akupunktura gidicem onuda yazarimTecrübelerini burayada yaz canım.
Bende bir dönem korse giydim ama sadece toparlıyordu yani öyle zayıf göstermiyordu.
Birde ne tür korse, ben belden dize kadar olanı giyiyordum
Sahur yapıp yatınca sabaha her tarafım şiş kalkıyorum onun için yapmıyorum bitanemGazoz ben de tercih ediyorm.kola dan çok daha iyi gelio . Lakin sen içme ya. Yanından de içmeyim
Menün harika bence . Keşke sahur yapmis olsaydin. Böyle sagliksiz olmuş. Allah kabul etsin
Yarın bi yemek var atlatayım dedim. Bir de tartı almam lazım. Çocuklar yok us bi tembellestim ki sorma gitsin.
Senin nasıl gidiyor.
MashaAllahhhhhhhh subhanAllahhhhh abla harikasinnAn itibariyle kilom 65.500
Tebrik ederim seni ablacım maşallah sanaAn itibariyle kilom 65.500
Sabah kahvaltını atlama canım, metabolizmayı hızlandıran kahvaltıdır.MashaAllahhhhhhhh subhanAllahhhhh abla harikasinn
Bende kendimce bisiler yapiyorum kilom yavasladi. sabah sadece 2 fincan filtre kahve yedim oglende meyva yicem yesil cay felan
Yok canım, zaten cumadan itibaren yavaş yavaş kilo artışı olacak. Onu en aza indirmem lazim. Burdan koparsam alır başını giderTebrik ederim seni ablacım maşallah sana
ee mezun ediyoruz inşallah bu cuma seni hem de muhteşem bir kiloyla
bizi yalnız birakmiycaksin ama demi?
Benm ki dé 7 de 6 daGunydin.herkese.oglm.saolsn.erknden.kqlkiyo:)
Ya bu hergün tartilma işi bana yaramıyor. Ya az çıkıp yiyorum . Ya çok çıkıp yiyorum . Motivasyon düşüyor. Tebrikler sana ne zman dan yani kaçtan 65 é düştün . Ben de ebugun59.9 çıktım artı 500. DuNKÜ saçmalık menüden sonra az bileAn itibariyle kilom 65.500
Evet kalsın. Ben de seviom. Böyle. 58 olaydı onu çekip koycektim amma bi gösteremedi gulcemaliniŞimdilik profilim böyle kalsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?