Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Sevgili bakanım nasılsın. Ya hangi spora başlasam karar veremedim. Aslında şu ara o kadar vaktim var ki. Şu 2-3 gün keyif yapayımda bir an önce başlayayım artık.
Vaktin çoksa yürüyüş tavsiye ederim. Hem temiz hava ciğerlerine dolsun.
Ama öyle hergün aynı saatte, aynı süre deyil.
2 gün yürüyüş yapıp 1 gün ara versen, 2 gün ip atlasan, farklı saatlerde vücut rutine bağlamaz diye düşünüyorum. Bilgisi olan varsa bende öğrenirim iyi olur

I

Aslında akşamları eve yürüyebilirim. Buraya 2 ay kadar oldu taşındım 32 dk sürüyor. Tabi performans artırsam 30 dk duser hattâ uzatabilirim.

Aslında akşamları eve yürüyebilirim. Buraya 2 ay kadar oldu taşındım 32 dk sürüyor. Tabi performans artırsam 30 dk duser hattâ uzatabilirim.
Bikac defa yap bakalım kendini nasıl hissedeceksin.
Geçen sene bir arkadaşın yerine ise gittim.
Yaklaşık 20 dakikalık mesafede. Eşim ısrarla arabayla git dedi, ben ısrarla yürüdüm. Iş çıkışı arkadaşlar eve bırakmayı teklif etti ama onlarida kabul etmedim. Azcıkta yememe dikkat ettim ve 1 ayda 4 kilo verdim

Ay maşallah ne güzel vermişsin. Ben son zamanlarda çok hareketsiz kaldım

Kızlar ben bide korse kullanıyorum 102 olan bel çevrem 98 e düşmüş çok kilo veremesem bile bel kivrimim güzel meydana çıktı herkese tavsiye ederim bide bi arkadaşım akupunkturla 1 haftada 4 kilo vermiş gerçi dr demiş ilk hafta böyle olur sonra azalir kilo verme hizin diye ama düşünüyorum ben yaptirmayi

Tecrübelerini burayada yaz canım.
Bende bir dönem korse giydim ama sadece toparlıyordu yani öyle zayıf göstermiyordu.
Birde ne tür korse, ben belden dize kadar olanı giyiyordum

Her zamanki gibi yıldızlı 10

Gazoz ben de tercih ediyorm.kola dan çok daha iyi gelio . Lakin sen içme ya. Yanından de içmeyim
Menün harika bence . Keşke sahur yapmis olsaydin. Böyle sagliksiz olmuş. Allah kabul etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…