- 18 Mart 2018
- 31.124
- 124.318
- 598
- 35
Vaktin çoksa yürüyüş tavsiye ederim. Hem temiz hava ciğerlerine dolsun.Sevgili bakanım nasılsın. Ya hangi spora başlasam karar veremedim. Aslında şu ara o kadar vaktim var ki. Şu 2-3 gün keyif yapayımda bir an önce başlayayım artık.
Selam kızlar geçmişi okumadan geldim menu vereyim devam etcem
Sabah
2 dilim ekmekten tost
3 bardak çay
3 zeytin
Az tahin pekmez
Ara
Yarım nektarin
1 kayısı
Biraz kiraz
1 dilim ananas
Aksam
Domates biber kavurma az yağda
1 dilim ekmek
3 bardak çay
Ara
Az kuruyemiş
1 kayısı
5 kiraz
Su 1.5 lt
Bugün regl oldum spor yok malesef
gezegenfeza [/QUOTE)
Ilk ara fazla olmuş
Kuruyemişide daha erken saatlere çekersen süper olur.
Yinede menü için 10 ama
Spor yok -1
Puanın 9
Reglin sancısizsa biseyler yapabilirsin
Aslında akşamları eve yürüyebilirim. Buraya 2 ay kadar oldu taşındım 32 dk sürüyor. Tabi performans artırsam 30 dk duserVaktin çoksa yürüyüş tavsiye ederim. Hem temiz hava ciğerlerine dolsun.
Ama öyle hergün aynı saatte, aynı süre deyil.
2 gün yürüyüş yapıp 1 gün ara versen, 2 gün ip atlasan, farklı saatlerde vücut rutine bağlamaz diye düşünüyorum. Bilgisi olan varsa bende öğrenirim iyi olur
Ben a 101 den aldırdım bakalim nasıl çıkacakŞok markete baskül geliyor muş 17.90 tl
Bikac defa yap bakalım kendini nasıl hissedeceksin.Aslında akşamları eve yürüyebilirim. Buraya 2 ay kadar oldu taşındım 32 dk sürüyor. Tabi performans artırsam 30 dk duserhattâ uzatabilirim.
Ay maşallah ne güzel vermişsin. Ben son zamanlarda çok hareketsiz kaldımBikac defa yap bakalım kendini nasıl hissedeceksin.
Geçen sene bir arkadaşın yerine ise gittim.
Yaklaşık 20 dakikalık mesafede. Eşim ısrarla arabayla git dedi, ben ısrarla yürüdüm. Iş çıkışı arkadaşlar eve bırakmayı teklif etti ama onlarida kabul etmedim. Azcıkta yememe dikkat ettim ve 1 ayda 4 kilo verdim
Tecrübelerini burayada yaz canım.Kızlar ben bide korse kullanıyorum 102 olan bel çevrem 98 e düşmüş çok kilo veremesem bile bel kivrimim güzel meydana çıktı herkese tavsiye ederim bide bi arkadaşım akupunkturla 1 haftada 4 kilo vermiş gerçi dr demiş ilk hafta böyle olur sonra azalir kilo verme hizin diye ama düşünüyorum ben yaptirmayi
Her zamanki gibi yıldızlı 10Slm.kizlr.
Sabh.
2z.yagda.kawrulmus.yumurta.
Zeytin.peynir.salatalik.roka.
2avuckuruyems.2.3.cewiz.
Acik.cay.
Kayisi.Erik
Aksam.1.5kase.bugdayli.yogurt.corbasi.
4_5kasik.etlibulgur.pilawi.
Salata.
Kawun.
2.5.ltsu.
6720adim (esimi.zorla cikardim dosariya)
moni Zhre_ gezegenfeza
Iyi geceler canımIyi.geceler.kizlrr:))
Gazoz ben de tercih ediyorm.kola dan çok daha iyi gelio . Lakin sen içme ya. Yanından de içmeyimBende menümü vereyim bari
Sahurda birşey yemedim
Iftarda
1 kase çorba
90 gram köfte
3yk. Pilâv
1 bardak gazoz
Arada
10 tane falan sarı kiraz yedim
10.000 adim
Şuana kadar 1.5 lt su yatana kadar 3 e bile tamamlanabilir acayip susadım bugün
gezegenfeza vorones @Antepia27
Aferin 3Bugün suyu arttirdim. 3 oğün yedim. 25 dk koşu bandı nda yürüdüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?