Ay mesajini keşke daha önceden görseydim. Sabah kendi ellerimle kendime tuzaklar kurdum simit falan almaya gittik bebelerle. Oy ben oyyKızçelerim
Cumaya kaldı son iki gün.
Azami dikkat ediyorsunuz, cızlardan uzak duruyorsunuz,karbonhidrat istemiyorum menülerde
Hepinizden güzel sonuçlar bekliyorum
Listedeki arkadaşlarınızın emeklerini lütfen çöpe atmayın.
Hic kopma hep burda kal senYok canım, zaten cumadan itibaren yavaş yavaş kilo artışı olacak. Onu en aza indirmem lazim. Burdan koparsam alır başını gider
1 ocakta kendi kendime 80.500 'le başladım.Ya bu hergün tartilma işi bana yaramıyor. Ya az çıkıp yiyorum . Ya çok çıkıp yiyorum . Motivasyon düşüyor. Tebrikler sana ne zman dan yani kaçtan 65 é düştün . Ben de ebugun59.9 çıktım artı 500. DuNKÜ saçmalık menüden sonra az bile
Ben geldiiimmmAn itibariyle kilom 65.500
Oww 76 dan iyi gelmiş sin valla . Masallahh . Ben de bişiler yapmlaiym ya. Tamam kahvalti sacma olsa da akşam à tutun beni ya. Ben yapamiom1 ocakta kendi kendime 80.500 'le başladım.
Şubat sonu buraya katıldım 76.200
Bu zamana kadar ufak artışlarım ve duraklamalarim olduğu halde bu kiloya geldim
Her turlu yiyorum diyosunYa bu hergün tartilma işi bana yaramıyor. Ya az çıkıp yiyorum . Ya çok çıkıp yiyorum . Motivasyon düşüyor. Tebrikler sana ne zman dan yani kaçtan 65 é düştün . Ben de ebugun59.9 çıktım artı 500. DuNKÜ saçmalık menüden sonra az bile
Aman aman hoş gelmiş sefalar getirmiş.Ben geldiiimmm
Aynen bendeAman aman hoş gelmiş sefalar getirmiş.
Kız seni görmüş kadar sevindim
Kendini tanıtırmısınAynen bende
Gercek kardesinmi :))))))Ben mezun oluyorum ya 1 kişilik açık varyakardeşim yerimi dolduracak inşallah
HosgeldinnBen geldiiimmm
Sorma ya.. eşim Dio ki tazmanya canavari gibi oluisun sofradaHer turlu yiyorum diyosun
EvetGercek kardesinmi :))))))
Sorma ya.. eşim Dio ki tazmanya canavari gibi oluisun sofrada
HoşbuldumHosgeldinn
Eski sengezegenfeza abla aynı ben degilmi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?