Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ay maşallah oğluna. ne büyük heyecan anneyede oy benim ömer im alim de mi sinava girecek oy minnaklarim

Yani düğüne gitmiyormusunuz

Yani düğüne gitmiyormusunuz
Yok abla gtmıyoruz dun herkes benım sorms kaynanama oda yarın gelecek dems eşime hcbrımzn lafı gecmıokı annesıde dedı gelmıonzmu yok dedım ne gelmsı e olurmu ole dıo ayıp olacak dıo bende bana deme dedım .yani en başta gtmeyecksn dese yıne bukadar canm sklmaz bıde dıokı en başta dedım gtme gerek yok dıe dıo ole bışey de demedı aman adam bayramda bıle hç bi yere gndermedı benı ilgilndrmez kendı akrabalrı

O zaman canını sıkma, bundada bir hayır var diyelim. Gitmeme sebebi ne acaba, seni mi kıskanıyorki

Ygurt azaldı ama bakim yarnlık yeter sanırım yada bugunde deneyebılırım
Bi dene canım hangisi daha iyi olacak
Yoğurdun mucizesi tartışılmaz, ama her bünyeye iyi gelirmi bilmem.
Birde kan grubun ne? Seni hangi besinler zayıflatır, bunuda bilmek gerekir

O zaman canını sıkma, bundada bir hayır var diyelim. Gitmeme sebebi ne acaba, seni mi kıskanıyorki
Aman huyları bu babasıda ole gercı kayn babam şuan çoğu yere gnderıo kaynanamı başta yok dıo sonra kabul edıoda benımkı evet kıskanc neımı kıskanıo bılmıom dıorum Allahtan şöyle manken gbı bırıyle evlenmemssın dıorum yoksa kadını pncereden bıle baktrmazsn dıorum .yürüyüş market bılmem ne hc bısey yok şöyle kndı başıma carsya carsym yok ya arabayla kndı gotrur yada gder alınacagı kndı alır daha çook anlatılırda işte mesela kndı pıknık yernde calışıo ve evımıze yakın yurume mesafesı 15 dkka oda yavas yavas .ve daha yaz gelelı hıç gtmedım

Bi dene canım hangisi daha iyi olacak
Yoğurdun mucizesi tartışılmaz, ama her bünyeye iyi gelirmi bilmem.
Birde kan grubun ne? Seni hangi besinler zayıflatır, bunuda bilmek gerekir
2 gun de onu deyeyım bakalım dedgn gbı belkı odaha ıyı gelr

Ayy fatmagulm yav. Seni okudum okurken daraldım ne öyle adam yaaa.

Ben zaten cok yıyen bırısı degılmdır hele şimdi eşimde yok gece gelıo bıde kahvaltıda beraberz sadece kzıma yemek hazırlıorum yok acıkmadım gece yemedım yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…