- 24 Haziran 2015
- 6.215
- 20.518
- 548
Aman huyları bu babasıda ole gercı kayn babam şuan çoğu yere gnderıo kaynanamı başta yok dıo sonra kabul edıoda benımkı evet kıskanc neımı kıskanıo bılmıom dıorum Allahtan şöyle manken gbı bırıyle evlenmemssın dıorum yoksa kadını pncereden bıle baktrmazsn dıorum .yürüyüş market bılmem ne hc bısey yok şöyle kndı başıma carsya carsym yok ya arabayla kndı gotrur yada gder alınacagı kndı alır daha çook anlatılırda işte mesela kndı pıknık yernde calışıo ve evımıze yakın yurume mesafesı 15 dkka oda yavas yavas .ve daha yaz gelelı hıç gtmedım
Yazı olsun
HoşgeldinMerhaba arkadaşlar eski yarışmacılardanım 3. takımda 1,5 yıl kadar kaptanlık 6 ay kaptan yardımcılığı falan da yaptım kuralları biliyorum yaklaşık 2 aya kadar düğünüm var bölgesel fazlalığım var önceliğim spor olacak şekilde motivasyona ihtiyacım var tek başıma yapmaya çalışıyorum max 1 hafta dayanıyorum sonra zaten çok kilolu değilim diye motivasyon gidiyor ama ben rahatsız hissediyorum beni de aranıza alır mısınız ? 3.takımdan mezun olmuştum sonra kilo alıp döndüm ama 514.etapta tekrar izne ayrılmıştım şu an sadece motiveye ihtiyacım var suyumu içiyorum sporumu yapmaya çalışıyorum ama düzeni getiremiyorum yemek olarak biraz kısıtlamaya ihtiyacım var özellikle ekmek konusu bırakamıyorum o yüzden sizlerden destek almak istedim aranızda bana da yer var mı
Tamam kaptanimBi incelemem lazım seni önce
Süper o zaman kaptanimKuzum ben diyetime ramazan da ara vermiştim, 19 Haziran'dan beri de diyetime tekrar başladım. Listeye bir süre daha dönmeyi düşünmüyorum.
Tabiki kaybeden kilolar olsun. Keyfimiz yerinde olsun.Ayy canım kiskanirmussta sen tatlı olmazmusiniz sende çok tatlısın
Hangimiz kazansak kaybettiğimiz yanlız kilolarimiz olucak
SenSarayca mi tut yazık bu hafta ihtiyaç i olucak destege
Merhaba arkadaşlar eski yarışmacılardanım 3. takımda 1,5 yıl kadar kaptanlık 6 ay kaptan yardımcılığı falan da yaptım kuralları biliyorum yaklaşık 2 aya kadar düğünüm var bölgesel fazlalığım var önceliğim spor olacak şekilde motivasyona ihtiyacım var tek başıma yapmaya çalışıyorum max 1 hafta dayanıyorum sonra zaten çok kilolu değilim diye motivasyon gidiyor ama ben rahatsız hissediyorum beni de aranıza alır mısınız ? 3.takımdan mezun olmuştum sonra kilo alıp döndüm ama 514.etapta tekrar izne ayrılmıştım şu an sadece motiveye ihtiyacım var suyumu içiyorum sporumu yapmaya çalışıyorum ama düzeni getiremiyorum yemek olarak biraz kısıtlamaya ihtiyacım var özellikle ekmek konusu bırakamıyorum o yüzden sizlerden destek almak istedim aranızda bana da yer var mı
Tabiki var
Hoşgeldin canım
Merhabaa hoşgeldiniz.
Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin.
Hoşgeldin
Hoşgeldinizzz alırız tabi ki :) Şimdiden Allah tamamına erdirsin , bir yastıkta kocayın
Darısı benim başıma
Tek kusurum 2. si olsun 1. ile basım beladaHâlâmı tırsıyon
Kızlar mehtap öyle temiz tertiplidirki ben ona özenirim. Meğer oda benden tedirgin oluyormuş beğenmem diyeherşeyi mükemmel. 2 yönü hariç.
1. Si kimseye hayır demez
2. Si iş yaparken yavaş
Teşekkürler canım.
YuppiiiTakım içi listede 1. Sin
Diyette hayır diyeceksin ama değil miTek kusurum 2. si olsun 1. ile basım belada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?