O zman tebrikler valla. Ne iyi etmissin .ben de 7 den sonra yememe adetime donsem iyi olacakBen zaten cok yıyen bırısı degılmdır hele şimdi eşimde yok gece gelıo bıde kahvaltıda beraberz sadece kzıma yemek hazırlıorum yok acıkmadım gece yemedım yanı
İyi git kendin deseydin. Gicik adam ya. Ay bana darilma hele ki ben ikizler burcu yum özgürlüğüME çok düşkünüm. Ay bana kimse böyle şeylerle gelmesin. . Kusura bakma yapıcı olamadimBide benı duşun bıde dıokı pazartesı annamlere gdecez zaten he bende oraya gdemedım dıe uzulmuştum zaten dedım tamam sen gelme ben kzımı gotrurum sdece dedı
Gercekten erknden yemeyı bırakmanın çok fydası var bn bı ara erknden yıyordum akşamı.sonrada 9 gbı yada 10 a dgru bı kahve okadarO zman tebrikler valla. Ne iyi etmissin .ben de 7 den sonra yememe adetime donsem iyi olacak
Nasıl yapıcı olacaksn ki drum ortda bende bekarken çok gezerdım şimdiki halıme bak .yıne kndısyle gezdrr mesela yaz sonu tatıle gdelım dıo bn maddı durummz yok kışa para koyalım dedgm hlde şmdı gzmıczde ne zamn gzecz der Allahtan bu yönüde var gecen sene mersine gtmstık iyi ynlernı dsnup kotu ynlerını grmeyecm artıkİyi git kendin deseydin. Gicik adam ya. Ay bana darilma hele ki ben ikizler burcu yum özgürlüğüME çok düşkünüm. Ay bana kimse böyle şeylerle gelmesin. . Kusura bakma yapıcı olamadim
Yok kizz, burda yok kpss :))))Ne dersı kpss mi kolay gelsin canım . Aman boslama diyeti onlar yesin sen yeme
Benim kız kardeşimin de eli çok yavaş sinir oluyoruz annemle o iş yaparkenIs yaparken yavas, ayni benim kardesimmm gibi cok kapisiriz bu yuzden :)))
Canımmm çokluk tebrik ediyorum maşallahGünaydın fıstıklar
Inşallah bu hafta hedefi tutturcam kaptanım hatta daha fazlasını bile vermeye calisacam hepimiz sıkı sarsılırsak 1. de olacağız ben inaniyorum6 TEMMUZ HEDEFLER
@bluedolphin
Bol eksili haftalar bizi bekliyor.
Hedef:83,4
miyaww__
Miyoşumm tatil dönüşü eseceksin biriciğim.
Hedef:82,9
Zre_
Kiloları yollama vakti.
Hedef:95,9
@Ezgi osman
Dön artık ve güzel güzel kilo vermeye devam et.
Hedef:69,6
G guziss35
Artık güzel eksiler bekliyorum senden.
Hedef:74,0
Candysisters
Bu hafta listeye dön artık kuzucum.
Hedef:55,5
@Gurbetkusu91
Yakında mezun edicem seni ha gayret.
Hedef:65,9
@Monaalizza
Mezuniyete az kaldı.
Hedef:65,5
@MorVampirella
En kısa sürede mezun edelim seni de.
Hedef:62,3
@Elif_merve
Bol paylaşım ve güzel eksiler bekliyorum.
Hedef:79,5
@Dumbledore
Güzel eksilere devam.
Hedef:80,5
@Sarayca
Güzel menüler ve bol eksiler gelsin.
Hedef:64,2
Antepia27
Artık bol eksi zamanı.
Hedef:110,5
@Ssy8491
En kısa sürede hedefine ulaşırız inşallah.
Hedef:97,7
@divinity
Güzel başladık, azimle devam.
Hedef:71,7
vorones
Kaçamaksız güzwl menü ve bol eksi bekliyorum.
Hedef: 57,8
Benimkiyle aynı
Sağ salim gelsinler canım, sen ne dersi yapıyonKizlar ben biraz ders calisicam oglende ise gidecem yogunum bu hafta sonrada kayinvalidemler geliyor Turkiyeden, yani yogunum biraz, kusuruma bakmayin
Sabredeceksin canım, başka yolu yok.Nasıl yapıcı olacaksn ki drum ortda bende bekarken çok gezerdım şimdiki halıme bak .yıne kndısyle gezdrr mesela yaz sonu tatıle gdelım dıo bn maddı durummz yok kışa para koyalım dedgm hlde şmdı gzmıczde ne zamn gzecz der Allahtan bu yönüde var gecen sene mersine gtmstık iyi ynlernı dsnup kotu ynlerını grmeyecm artık
Teşekkür ederim, seve seve paylaşırımYarışmamız 576. Etap birincisi 10. Takımdangezegenfeza
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını Birinciler Sırlarını Paylaşıyor başlığında paylaşmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
Uyuz olacak kadar yavaş deyil canım. Şöyle söyleyim ben çok hızlıyım o normalBenim kız kardeşimin de eli çok yavaş sinir oluyoruz annemle o iş yaparken
Niye evlendiysek .. saka sakaNasıl yapıcı olacaksn ki drum ortda bende bekarken çok gezerdım şimdiki halıme bak .yıne kndısyle gezdrr mesela yaz sonu tatıle gdelım dıo bn maddı durummz yok kışa para koyalım dedgm hlde şmdı gzmıczde ne zamn gzecz der Allahtan bu yönüde var gecen sene mersine gtmstık iyi ynlernı dsnup kotu ynlerını grmeyecm artık
Amin abla sagol, yaa iş yeri sagolsun basima 1 senelik turkcesi kursmu okulmu oluyo bilmiyom ama dersler sinavlar off kafam agridi valla. Bu bittimi 2 senelik daha okuyacamSağ salim gelsinler canım, sen ne dersi yapıyon
Hayırlısı olsun canımAmin abla sagol, yaa iş yeri sagolsun basima 1 senelik turkcesi kursmu okulmu oluyo bilmiyom ama dersler sinavlar off kafam agridi valla. Bu bittimi 2 senelik daha okuyacam
Tabiki varMerhaba arkadaşlar eski yarışmacılardanım 3. takımda 1,5 yıl kadar kaptanlık 6 ay kaptan yardımcılığı falan da yaptım kuralları biliyorum yaklaşık 2 aya kadar düğünüm var bölgesel fazlalığım var önceliğim spor olacak şekilde motivasyona ihtiyacım var tek başıma yapmaya çalışıyorum max 1 hafta dayanıyorum sonra zaten çok kilolu değilim diye motivasyon gidiyor ama ben rahatsız hissediyorum beni de aranıza alır mısınız ? 3.takımdan mezun olmuştum sonra kilo alıp döndüm ama 514.etapta tekrar izne ayrılmıştım şu an sadece motiveye ihtiyacım var suyumu içiyorum sporumu yapmaya çalışıyorum ama düzeni getiremiyorum yemek olarak biraz kısıtlamaya ihtiyacım var özellikle ekmek konusu bırakamıyorum o yüzden sizlerden destek almak istedim aranızda bana da yer var mı
Dosya yükle ye tiklanmiyor ki nasıl yapacağım
Yok abla gtmıyoruz dun herkes benım sorms kaynanama oda yarın gelecek dems eşime hcbrımzn lafı gecmıokı annesıde dedı gelmıonzmu yok dedım ne gelmsı e olurmu ole dıo ayıp olacak dıo bende bana deme dedım .yani en başta gtmeyecksn dese yıne bukadar canm sklmaz bıde dıokı en başta dedım gtme gerek yok dıe dıo ole bışey de demedı aman adam bayramda bıle hç bi yere gndermedı benı ilgilndrmez kendı akrabalrı
Aman huyları bu babasıda ole gercı kayn babam şuan çoğu yere gnderıo kaynanamı başta yok dıo sonra kabul edıoda benımkı evet kıskanc neımı kıskanıo bılmıom dıorum Allahtan şöyle manken gbı bırıyle evlenmemssın dıorum yoksa kadını pncereden bıle baktrmazsn dıorum .yürüyüş market bılmem ne hc bısey yok şöyle kndı başıma carsya carsym yok ya arabayla kndı gotrur yada gder alınacagı kndı alır daha çook anlatılırda işte mesela kndı pıknık yernde calışıo ve evımıze yakın yurume mesafesı 15 dkka oda yavas yavas .ve daha yaz gelelı hıç gtmedım
Kizlar ben biraz ders calisicam oglende ise gidecem yogunum bu hafta sonrada kayinvalidemler geliyor Turkiyeden, yani yogunum biraz, kusuruma bakmayin
Merhaba arkadaşlar eski yarışmacılardanım 3. takımda 1,5 yıl kadar kaptanlık 6 ay kaptan yardımcılığı falan da yaptım kuralları biliyorum yaklaşık 2 aya kadar düğünüm var bölgesel fazlalığım var önceliğim spor olacak şekilde motivasyona ihtiyacım var tek başıma yapmaya çalışıyorum max 1 hafta dayanıyorum sonra zaten çok kilolu değilim diye motivasyon gidiyor ama ben rahatsız hissediyorum beni de aranıza alır mısınız ? 3.takımdan mezun olmuştum sonra kilo alıp döndüm ama 514.etapta tekrar izne ayrılmıştım şu an sadece motiveye ihtiyacım var suyumu içiyorum sporumu yapmaya çalışıyorum ama düzeni getiremiyorum yemek olarak biraz kısıtlamaya ihtiyacım var özellikle ekmek konusu bırakamıyorum o yüzden sizlerden destek almak istedim aranızda bana da yer var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?