Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ben zaten cok yıyen bırısı degılmdır hele şimdi eşimde yok gece gelıo bıde kahvaltıda beraberz sadece kzıma yemek hazırlıorum yok acıkmadım gece yemedım yanı
O zman tebrikler valla. Ne iyi etmissin .ben de 7 den sonra yememe adetime donsem iyi olacak

Bide benı duşun bıde dıokı pazartesı annamlere gdecez zaten he bende oraya gdemedım dıe uzulmuştum zaten dedım tamam sen gelme ben kzımı gotrurum sdece dedı
İyi git kendin deseydin. Gicik adam ya. Ay bana darilma hele ki ben ikizler burcu yum özgürlüğüME çok düşkünüm. Ay bana kimse böyle şeylerle gelmesin. . Kusura bakma yapıcı olamadim

İyi git kendin deseydin. Gicik adam ya. Ay bana darilma hele ki ben ikizler burcu yum özgürlüğüME çok düşkünüm. Ay bana kimse böyle şeylerle gelmesin. . Kusura bakma yapıcı olamadim
Nasıl yapıcı olacaksn ki drum ortda bende bekarken çok gezerdım şimdiki halıme bak .yıne kndısyle gezdrr mesela yaz sonu tatıle gdelım dıo bn maddı durummz yok kışa para koyalım dedgm hlde şmdı gzmıczde ne zamn gzecz der Allahtan bu yönüde var gecen sene mersine gtmstık iyi ynlernı dsnup kotu ynlerını grmeyecm artık

Ne dersı kpss mi kolay gelsin canım . Aman boslama diyeti onlar yesin sen yeme
Yok kizz, burda yok kpss :))))
Is yeri beni 1 senelik kursa yazdirdi, oda ders cikardilar basima yaa sorma.. bunu yaptiktan sonrada eger olursa derece yukseltmek icin okula yazilcam 2 sene daha okuyacagim

Inşallah bu hafta hedefi tutturcam kaptanım hatta daha fazlasını bile vermeye calisacam hepimiz sıkı sarsılırsak 1. de olacağız ben inaniyorum

Sabredeceksin canım, başka yolu yok.
Kocanın huyu bana birini hatırlattı
Bizde bir zamanlar çarşıya filan hep beraber çıkıp gezerdik. Kocamla çarşı gezmedim onunla gezdiğim kadar
Şimdi yalnız çıkabiliyoruz. O kendini biliyor okursa cevap verecektir

Niye evlendiysek .. saka saka
Bizde bi zamanlarnoyleydik, her yere beraber giderdik carsi pazar alisveris, ama artik ginaa gelmistim iyi hos guzel amaninsan yalniz cikmayada ihtiyaci var. Ve oyle bir duruma gelmistikki, ben artik esimden habersiz birsey yapmaz olduydum. Boyle olmaz dedim, degistim. Habersiz mesela carsiya gittim geldim, aksam eve geldiginde soylerdim boyle boylenbol tartismali alistik simdi hic bir sIkinti yok cok sukur, beraberde gidiyyorz, yalnizda cikiyorum, cocuklarlada gidiyorum. Ama zor

Merhaba arkadaşlar eski yarışmacılardanım 3. takımda 1,5 yıl kadar kaptanlık 6 ay kaptan yardımcılığı falan da yaptım kuralları biliyorum yaklaşık 2 aya kadar düğünüm var bölgesel fazlalığım var önceliğim spor olacak şekilde motivasyona ihtiyacım var tek başıma yapmaya çalışıyorum max 1 hafta dayanıyorum sonra zaten çok kilolu değilim diye motivasyon gidiyor ama ben rahatsız hissediyorum beni de aranıza alır mısınız ? 3.takımdan mezun olmuştum sonra kilo alıp döndüm ama 514.etapta tekrar izne ayrılmıştım şu an sadece motiveye ihtiyacım var suyumu içiyorum sporumu yapmaya çalışıyorum ama düzeni getiremiyorum yemek olarak biraz kısıtlamaya ihtiyacım var özellikle ekmek konusu bırakamıyorum o yüzden sizlerden destek almak istedim aranızda bana da yer var mı

Tabiki var
Hoşgeldin canım

Dosya yükle ye tiklanmiyor ki nasıl yapacağım

Benim de öyle oluyor canım,uygulamadan yükleyemiyorum fotoğraf. Browserdan açıyorum yükleyeceğim zamanlarda.

Canımmmm.
Stres yapma kendinee. Boşver gitmekten kurtuldun öyle bak olaya. Evde keyif yaparsın.

Kizlar ben biraz ders calisicam oglende ise gidecem yogunum bu hafta sonrada kayinvalidemler geliyor Turkiyeden, yani yogunum biraz, kusuruma bakmayin

Hoşgelsinlerr.

Merhabaa hoşgeldiniz.
Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin.

Antepia27 hemşo ablam bol şans diliyorum Allah yardımcıları olsun. Emekleri önüne çıksın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…