- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
EvetÇok enerjiksiniz maşallah , sen veMor Vampirella
Teşekkürler ablacimBaşarılar abla inşallah olmaz dedgn gbı gerek kalmaz hangısıne gırecek
Başarılar dilerim canım.
Saat aralıkların çok güzelde, menü bildirmekteki cesaretine hayranımDün menüde tavuk but vardı ızgara. Kolay Fanta içtimçay semaverde olup bı de sivrisinek ve Bebelerle mücadele ile olunca. Bisküvi ve tatlıyı abartmış olabilirm. Ama eve gelince yemedim şükür. Yalnız bugün de öyle olacak dün 3 öğün yedim . Saat 10.00 14.00 19.00
Menü yazmayıca abartiyirm. Fazlasi var eksigi cokSaat aralıkların çok güzelde, menü bildirmekteki cesaretine hayranım
Menü yazmayıca abartiyirm. Fazlasi var eksigi cok
Sorma canım çocuklar yok bana bi tembellik geldi. Akşam eşimde olmayinca yemek yapmaya üşendim.Değişik bir menü abla ama kaçamak yok güzel :)
Noooo antep adıyamann yesss.
Saraycaaortalık kızışsınnn
Beni pişman etmeee herkesi karşıma aldım bak senin için.
Yanlis hatirlamiyorsam sen yiyip kilo veren takimdassin demi :))))))Dün menüde tavuk but vardı ızgara. Kolay Fanta içtimçay semaverde olup bı de sivrisinek ve Bebelerle mücadele ile olunca. Bisküvi ve tatlıyı abartmış olabilirm. Ama eve gelince yemedim şükür. Yalnız bugün de öyle olacak dün 3 öğün yedim . Saat 10.00 14.00 19.00
Hahaha abla solundan mı kalktın mutluyuz enerji doluyuz çok şükürÇok enerjiksiniz maşallah , sen veMor Vampirella
Elimden gelenin en iyisini yapmam lazım. Is kızıştı
Tamam o iş bendeGüveniyorum sana abla :))
Malesef olabiliyor abla sen dikkat etmeye çalış
İnşallah ablam. 58 ı kaybetmesm aslında bişi istemem. Kaptanim 57 ler dedi lakin zor sanki kaçırdım bu hafta ekmek hamur tatlı varBu haftafa yarından itibaren dikkatli beslenir spirda yaparsan cuma ya ekşi gelir inşallah
Yiyip demiyelim de. Kaçamak yapipYanlis hatirlamiyorsam sen yiyip kilo veren takimdassin demi :))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?