- 24 Haziran 2015
- 6.215
- 20.518
- 548
Günaydın herkeslere benim bir kötü huyum var pazar günleri pek uğrayamam buraya çünkü tek tatil günüm ve şu an çeyiz hazırlıkları ile uğraşıyoruz
Bugün start verdim diyete inşallah bozmadan devam edebilirim çünkü yorgunluktan acıkıp yemeğe saldırabiliyorum :)
Akşam hepsini bir yaz canım , bugün öyle çok işim varki. Hicde canım istemiyor
Abartmadan kız. Koruma yapıom .Kiz sen kilomu almak istiyon simitler kizartmalarr
Ya sorma heyecanlaniom ben beğenisini görünce. Hele gelse yorum yapsa sevse sarsa bizi.
KIZ ne artisiCuma 63.3
Bugün 63.7
Artıdayım o yüzden spora verdim kendimi şimdi
Bilgisayardan girince listeye eklerim kilomu
Prensipleri ile seviyoruz acaba biliyor muYa sorma heyecanlaniom ben beğenisini görünce. Hele gelse yorum yapsa sevse sarsa bizi.aeben abla ama ne bilim prensipleri var . Öyle hep yazmio gelmio
Eline sağlık canımPAZARTESİ TARTISI 2 TEMMUZ
CUMA/PAZARTESİ
gezegenfeza >>64,9>> 66
miyaww__ >>84>> 84,7
@Zhre_>>97>> 97
@Ezgi osman>>80,8>>
@Nurciloji>>59>>
Mor Vampirella >>63,3>> 63,7
@guziss35>>75>> 75
@bluedolphin >>84,5>>
@Gurbetkusu91>>67>>
@Monaalizza>>66,6>> 66,9
@EFfatmagul>>56,6>>
@Elif_merve>>80,7>>
@Dumbledore>>81,6>> 81,6
Sarayca >>65,5>>
Antepia27 >>111,8>>
@Sekerportakalimm>>61,9>>
Hercai91 >>98,9>>
vorones >>58,9>> 59,4
@divinity>>72,7>> 72,7
@moni @miyaww__ ekledim yazılan kiloları bildirmeyenleri siz sopalarsınız arada bana da sopa ataın + çıktım
Kesinlikle bir toparlanmak şart olduEline sağlık canım
Ama ne olmuş bizin takıma ya herkes artı da ya sabit cumaya kadar iyice bi kendimize gelmemiz lazim
HarikasınCuma günü 98.9
Pazartesi günü 98.3
Fark 600 gr.
Teşekkür ediyorumHarikasın
Owww ben begendmmmm
Içine istediğini doğrayıp tadını degistirebilirsin. Böylelikle çocuktan usanmazsın
Çocuk ne yahu cacık olacak orası
Allah kolaylık versin ben konunu okudum bdv de ama yazamadım hanı öyle bir durum ki gerçekten bi daha düşünüp yorum yapacağım konuna ama zor bir dönemdesin sıkıntısız geçer ins
Valla ben kendime bakıyorum onları düşünmüyorum benim en güzel günlerimi mahfetmeye çalışıyorlar resmen ben böyle olduklarını bilemedim hiç her şerde bir hayır varmış gerçek yüzlerini gördük valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?