Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kardeşin ne durumda onun bakış açısı ne ben onu düşündüm o da kendisini arada kalmış hissediyor olabilir.

Kardeşimin doğrusunu söylemek gerekirse yarı yolda bırakmak gibi bir isteği yok ablasının ettiği hakaretlerden annemi nasıl hiçe sayarlar diye kızgın ama ne olursa olsun ne karar verirse versin annem arkasında kaç gündür onu konuştukları için devamlı dün sinirlendim yeter diye benim günüm kalmamış siz ne düşnüüyorsunuz onlar karar versin dedim biraz canımı sıkıyor haliyle benim bu durum ama ikisinin hatasını ben çekecek değilim

Bundan sonra tartılırsın pazartesi günleri de tartılıyoruz haftasonu kaöamk olmasın diye

Evet biliyorum 3. takımda bizde yapıyorduk onu gerçekten haftasonu kaçamağını azaltıyor bayağı bu durum ben başlangıç kilomu bilmek açısından aslında düşündüm ama sabah tartılırım artık :)

Konunun ne olduğunu bilmiyorum, okumadım. Anladığım kadarıyla seni uzenler olmuş, hepsini arkaya at, önüne bak canım

Konunun ne olduğunu bilmiyorum, okumadım. Anladığım kadarıyla seni uzenler olmuş, hepsini arkaya at, önüne bak canım
bdv de yazmış abla konusunu. Bence Zerosima zamana bırakmak en iyisi nasıl olsa bir yuva kurarlar ama karşı ailenin ettiği laflar ağır olmuş yüzünüze bakarken çok zorlanacakları kesin. Sen kendinle ilgilen az zaman kalmış zaten düğüne

Bende aynen öyle yapıyorum zaten şu sıralar stresliyim de onlarla uğraşacak vaktim yok şu an ilk önceliğim fazlalıklarımdan kurtulmak önce bedenimden sonra çevremdem :))

Selam kizlae napiyorsunuz, toplantim vardi yeni girdim eve, havalarda cok sicak burda

Ders çalıştım, test çözdüm daha doğrusu şimdi de akşam yemeğini hazırlamaya başlarım sonra mutfak toplaması ve tekrar derse geçeceğim ne kadar renkli bir hayatım var

Sen nasılsın napıyorsun?

Girip çıktım hep bi Gül abla online @gezegenfeza
Bende sık sık girdim ama senden başka yazan yok diyebilirim.
Ev işim bitti. Çamaşır yıkıyorum. Aksamada misafir gelecekmiş (uğurlamaya).
Onlar gidincede kalan bavulları koyarım

Bende sık sık girdim ama senden başka yazan yok diyebilirim.
Ev işim bitti. Çamaşır yıkıyorum. Aksamada misafir gelecekmiş (uğurlamaya).
Onlar gidincede kalan bavulları koyarım

Abla o kadar acıktım ki şu an anlatamam ayy daha yemek hazır değil bir an önce gidip başlamam lazım yoksa bir şeyler yiyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…