- 24 Haziran 2015
- 6.215
- 20.518
- 548
Bundan sonra tartılırsın pazartesi günleri de tartılıyoruz haftasonu kaöamk olmasın diyeAyy acele ile çıktım sabah keşke bende tartılsaydım bi şimdilik günüm iyi gidiyor güzel kapatacağım bugünü
Kardeşin ne durumda onun bakış açısı ne ben onu düşündüm o da kendisini arada kalmış hissediyor olabilir.
Bundan sonra tartılırsın pazartesi günleri de tartılıyoruz haftasonu kaöamk olmasın diye
Neyseki beni anlayanlar varAnladım ben zaten :))
Konunun ne olduğunu bilmiyorum, okumadım. Anladığım kadarıyla seni uzenler olmuş, hepsini arkaya at, önüne bak canımValla ben kendime bakıyorum onları düşünmüyorum benim en güzel günlerimi mahfetmeye çalışıyorlar resmen ben böyle olduklarını bilemedim hiç her şerde bir hayır varmış gerçek yüzlerini gördük valla
bdv de yazmış abla konusunu. BenceKonunun ne olduğunu bilmiyorum, okumadım. Anladığım kadarıyla seni uzenler olmuş, hepsini arkaya at, önüne bak canım
Konunun ne olduğunu bilmiyorum, okumadım. Anladığım kadarıyla seni uzenler olmuş, hepsini arkaya at, önüne bak canım
bdv de yazmış abla konusunu. BenceZerosima zamana bırakmak en iyisi nasıl olsa bir yuva kurarlar ama karşı ailenin ettiği laflar ağır olmuş yüzünüze bakarken çok zorlanacakları kesin. Sen kendinle ilgilen az zaman kalmış zaten düğüne
Bugün buralar sakin mi?
Selam kizlae napiyorsunuz, toplantim vardi yeni girdim eve, havalarda cok sicak burda
Bende sık sık girdim ama senden başka yazan yok diyebilirim.Girip çıktım hep bi Gül abla online@gezegenfeza
Toplantı nasıl geçti? Kayınvalidenler napiyorSelam kizlae napiyorsunuz, toplantim vardi yeni girdim eve, havalarda cok sicak burda
Selam kizlae napiyorsunuz, toplantim vardi yeni girdim eve, havalarda cok sicak burda
Bende sık sık girdim ama senden başka yazan yok diyebilirim.
Ev işim bitti. Çamaşır yıkıyorum. Aksamada misafir gelecekmiş (uğurlamaya).
Onlar gidincede kalan bavulları koyarım
Abla o kadar acıktım ki şu an anlatamam ayy daha yemek hazır değil bir an önce gidip başlamam lazım yoksa bir şeyler yiyeceğim
Bende sık sık girdim ama senden başka yazan yok diyebilirim.
Ev işim bitti. Çamaşır yıkıyorum. Aksamada misafir gelecekmiş (uğurlamaya).
Onlar gidincede kalan bavulları koyarım
Ondan diyorum mutlaka açlık krizini kazasız atlatmak için evde cacık bulundurunAbla o kadar acıktım ki şu an anlatamam ayy daha yemek hazır değil bir an önce gidip başlamam lazım yoksa bir şeyler yiyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?