- 25 Şubat 2016
- 7.766
- 12.994
- 248
- 31
Geçmiş olsun canımGünaydın hanımlar geçmişten günümüze gelıorumdun kv gunuydu ve ben yıne çok çalıştım yaptgm bir işti ama çok yorucuydu tavuk bakıoruz demstım ya kumes temizledım tek basıma çok yoruldum bide öksuruyordum zaten alerjide var tozae bogazım iyice fena oldu
Günaydın hanımlar geçmişten günümüze gelıorumdun kv gunuydu ve ben yıne çok çalıştım yaptgm bir işti ama çok yorucuydu tavuk bakıoruz demstım ya kumes temizledım tek basıma çok yoruldum bide öksuruyordum zaten alerjide var tozae bogazım iyice fena oldu
Sandviç ekmeği ne kadardı ekmek beyaz ekmek miydi ? Sorularım bu kadar onun dışında şimdi sporla ilgili bir şeyler yazacağım geçmişe göz at lütfen :)Herkese günaydııııınn1 saat kadar oldu uyanalı.Boll yeşillikli bir sandviç hazırladım kendime.Sonra da yeşil çay Ee sizler ne yapıyorsunuz?
Kız saatten haberin varmı?Herkese günaydııııınn1 saat kadar oldu uyanalı.Boll yeşillikli bir sandviç hazırladım kendime.Sonra da yeşil çay Ee sizler ne yapıyorsunuz?
Avuç içi kadardı.İçini de çıkarmıştımSandviç ekmeği ne kadardı ekmek beyaz ekmek miydi ? Sorularım bu kadar onun dışında şimdi sporla ilgili bir şeyler yazacağım geçmişe göz at lütfen :)
Bende durumlar böyle :)
Napalım ya :) Geceleri geziyoruz tozuyoruz.Bu saate kaldımKız saatten haberin varmı?
Bu saatte kalkmış bide gunaydin diyor. Yemeğini ye hareket et. Metabolizman çalışsın
Avuç içi kadardı.İçini de çıkarmıştım
Napalım ya :) Geceleri geziyoruz tozuyoruz.Bu saate kaldım
Erken yat erken kalk. Yok yapamıyorsan geç yat ama erken kalk. Günü öldürme. Gündüzü gündüz gibi, geceyi gece gibi yaşaAvuç içi kadardı.İçini de çıkarmıştım
Napalım ya :) Geceleri geziyoruz tozuyoruz.Bu saate kaldım
En makul saat. Çünkü spor yapınca kaslar su toplarmış. Geç saatte spor yapılırsa ertesi gün tartıda artı çıkma ihtimali yüksekAklımda her hafta için bir spor var öncelikli amacım sporu alışkanlık haline getirmek her gün 30 dakika spor yapmak kimse için zor değildir diye umuyorum. İstediğiniz saatte yapabilirsiniz benim tercihim sabah kahvaltıdan 1 saat sonra ki metabolizmamız hızlansın diye.
Güzel fikir canım ben varımSevgili 10. Takımın Çıtır Olmak İsteyen Hatunları Spor Videolarından Önce Lütfen Okuyun
1- Spor yapacak kişiler bana bildirim yapsın takım içi eşleşme yapacağım o 2 kişi birbirini takip edecek.
Örneğin: @gezegenfeza ve ben eşleştik. Ben ona bakacağım o hafta 3 gün spor yapmış mı ? Çok mu yapmış beni geçmiş mi vs vs bir yarış rekabet olsun diye bu.
2-O iki kişi ay sonunda karşılaştırılacak birinciler belirlenecek.
3-Her sabah spor listesi başlatılacak yapan kişi ismini yazacak liste böyle böyle devam edecek gün sonuna dek.
4- Haftada 3 gün dedim diye 3 yapıp bırakmayın motivasyonunuz iyiyse 4-5 gün yapabilirsiniz.
5-Perşembe günleri izin günü. O gün yapmayın kaslarınızı şişirmeyin ki cuma + gözükmeyelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?