Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Günaydın hanımlar geçmişten günümüze gelıorum dun kv gunuydu ve ben yıne çok çalıştım yaptgm bir işti ama çok yorucuydu tavuk bakıoruz demstım ya kumes temizledım tek basıma çok yoruldum bide öksuruyordum zaten alerjide var tozae bogazım iyice fena oldu

Geçmiş olsun canım

Geçmiş olsun canım benimm benim de allerjim var toz ve polen bu sene 6 ay bpyunca çektim çok kötüydü bu kulaklar da o yüzden gitti ya işte o dönemki basınç değişimleri mahvetti aman dikkat et kendine. Ben yatak döşek oldum allerji olunca

Herkese günaydııııınn 1 saat kadar oldu uyanalı.Boll yeşillikli bir sandviç hazırladım kendime.Sonra da yeşil çay Ee sizler ne yapıyorsunuz?
Sandviç ekmeği ne kadardı ekmek beyaz ekmek miydi ? Sorularım bu kadar onun dışında şimdi sporla ilgili bir şeyler yazacağım geçmişe göz at lütfen :)

Bende durumlar böyle :)

Herkese günaydııııınn 1 saat kadar oldu uyanalı.Boll yeşillikli bir sandviç hazırladım kendime.Sonra da yeşil çay Ee sizler ne yapıyorsunuz?
Kız saatten haberin varmı?
Bu saatte kalkmış bide gunaydin diyor. Yemeğini ye hareket et. Metabolizman çalışsın

Sandviç ekmeği ne kadardı ekmek beyaz ekmek miydi ? Sorularım bu kadar onun dışında şimdi sporla ilgili bir şeyler yazacağım geçmişe göz at lütfen :)

Bende durumlar böyle :)
Avuç içi kadardı.İçini de çıkarmıştım
Kız saatten haberin varmı?
Bu saatte kalkmış bide gunaydin diyor. Yemeğini ye hareket et. Metabolizman çalışsın
Napalım ya :) Geceleri geziyoruz tozuyoruz.Bu saate kaldım

Kızlar moni kaptanım sporlarımız için de burayı kullanmamızı uygun gördü kendimce kurallar belirleyerek başlayalım bu işe diyorum. Her türlü fikir öneriyi aramızda değerlendirmeye alırız ben anahatları çizeceğim.

İstediğim bir şey var ki lüften devamlı olmaya çalışalım. Aksamalar olmayacak mı tabi ki olacak, herkes her gün müsait olmayabilir ama hiç değilse haftanın 3 günü spor yapılmasını istiyorum. Haftada 3 gün spor yapmamış olanlara ortak kararla bir yaptırım uygulayalım düşüncesindeyim. Üzgünüm ama sıkmamız lazım kızlar ben dahil çok gevşedik.

Kimse gözünü korkutmasın birden çok yorucu sporlar yok. Bir de videolardaki hareketlerde örneğin yapan kişi bacağını göğsüne kadar kaldırabiliyordur siz göbeğinize yakın kaldırabiliyorsunuzdur, bu durumda yukarı diye uğraşıp kendinize zarar vermeyin elinizden gelen ne ise onu yapın illa aynısını yapacağım diye uğraşmayın ama pes etmeyin.

miyaww__ Zre_ G guziss35 @bluedolphin G Gurbetkusu91 Monaalizza @Dumbledore Elif_merve Candysisters Sarayca Antepia27 @Ssy8491 divinity gezegenfeza Nurciloji

Unuttuğum varsa siz de etiket yapın arkadaşlar az sonra yazacağım lütfen takip edin yorum bildirin etiketleyin beni.
Bu arada vücut ölçülerinizi yazıp beni etiketleyin lütfen. Bu ÖNEMLİ.

Aklımda her hafta için bir spor var öncelikli amacım sporu alışkanlık haline getirmek her gün 30 dakika spor yapmak kimse için zor değildir diye umuyorum. İstediğiniz saatte yapabilirsiniz benim tercihim sabah kahvaltıdan 1 saat sonra ki metabolizmamız hızlansın diye.

Avuç içi kadardı.İçini de çıkarmıştım

Napalım ya :) Geceleri geziyoruz tozuyoruz.Bu saate kaldım
Erken yat erken kalk. Yok yapamıyorsan geç yat ama erken kalk. Günü öldürme. Gündüzü gündüz gibi, geceyi gece gibi yaşa

En makul saat. Çünkü spor yapınca kaslar su toplarmış. Geç saatte spor yapılırsa ertesi gün tartıda artı çıkma ihtimali yüksek

Sevgili 10. Takımın Çıtır Olmak İsteyen Hatunları Spor Videolarından Önce Lütfen Okuyun

1- Spor yapacak kişiler bana bildirim yapsın takım içi eşleşme yapacağım o 2 kişi birbirini takip edecek.

Örneğin: @gezegenfeza ve ben eşleştik. Ben ona bakacağım o hafta 3 gün spor yapmış mı ? Çok mu yapmış beni geçmiş mi vs vs bir yarış rekabet olsun diye bu.

2-O iki kişi ay sonunda karşılaştırılacak birinciler belirlenecek.

3-Her sabah spor listesi başlatılacak yapan kişi ismini yazacak liste böyle böyle devam edecek gün sonuna dek.

4- Haftada 3 gün dedim diye 3 yapıp bırakmayın motivasyonunuz iyiyse 4-5 gün yapabilirsiniz.

5-Perşembe günleri izin günü. O gün yapmayın kaslarınızı şişirmeyin ki cuma + gözükmeyelim.

Güzel fikir canım ben varım

Temmuz Ayı İlk Hafta Spor Videoları

İlk önce ısınarak başlıyoruz. Sadece 7 dakika kimse pes etmesin. Nefesiniz yetmiyorsa durun düzenleyin devam edin ilk gün olmazsa 2. gün olacak buna inanın.

Isınma bittikten sonra yine Ebru Karaduman'ın Evde Egzersiz Serinin ilki ile devam ediyoruz arada 2-3 dakika dinlenip bu videoya geçin. Sadece 15 dakika.

Bu video da bittikten sonra mekik çekip günlük sporumuzu bitiriyoruz. İstemiyor musun dümdüz bir karın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…