Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Cevizi kahvaltıya katar, yumurtada yersen süper olur.
Akşam yemeği için saat aralığı fazla, eğer karatay yapacaksan patates olmasin yerine salata, yoğurt olsun.
Karatay yapmayacaksan ufak bi ara öğün yap.
Hararetini en güzel saf su alır. Bide gazoz içmiş en sevdiğim, ben bile icmiyom.

Tabiki

Sitemlerim genel , ama herkes kendini bi sorgulayacak. Eksiklerini hatalarını en iyi insanın kendisi bilir.
Evet takımız, kardeş olduk birbirimize saygı sevgi çerçevesinde devam ediyoruz. Bu çok güzel, çok hoşnutum.
Takımda bulunma asıl amacımız kilo vermek ve bunu yarışarak yapmak. Rakiplerimizin olduğu gerçeğini unutmamak. Sorumluluklarımızı unutmamalı ve yerine getirmeliyiz.
Belki farkında olmayanlar olabilir, burada çok büyük emek ve mesai var. Editörümüz biricik seabahar eşini benüz çok yeni kaybetmesine rağmen burada bizimle ve tüm sorumluluklarını eksiksiz yerine getiriyor.
Onca emek bilinsin.
Takım arkadaşlarınız azami dikkat ederken ağzınıza götürdüğünüz her lokmayı iki kere düşünmelisiniz vicdanen rahatsız olmalısınız.

Ptataes yuvarlak olarak dilimlenmiş 2 tane falan vardı 3-4 tane de tavuk göğsü vardı yani büyük dilimlendiği için maalesef işten 7de çıkıyorum en erken o saatte yiyorum ara öğün yapmayı pek sevmiyorum ama denerim onu da kahvaltı yapma huyum yok genelde onlarla geçiştiriyorum haliyle :)

Bence de en güzel su ama işte o an gazoz içiverdim

Kendimi tutamıyorum abla ya. Hele ki. Oğlan 6. Ayını geçince daha bi aciktiryr emzirmek. Biliyorum arkasına saklanmamam gerek ama işte. İstah çok yaaa
3 gün dişini sık karatay yap ama 3 öğün ye. Öğün aralarını 4 saat yap bak bakiyim faydası varmı

Miktar
. .. dedim de . Antepia27 senin ekmeğin miktarını bilememene taktım . Nasıl böyle yaparsın ya. Canım sporlarina yazık değil mi

Canım dlm olması yine iyi insallah olmaz birdaha

Her tutür spor grubunda varım canim

Güzel olur canim

Eveeeeet

Fatmanur aşagıda seni görüyorum

Canım merhaba kızın mezuniyet i hayırlı olsun
Saydın a etiket yapıp özlemiştim selam söyler misin gelirse buralardayiz

Hemşehrim beğendim guzel menü olmuş
Havalar nasıl ısındı demi spor salonunda dün acaip terlwdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…