- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Cevizi kahvaltıya katar, yumurtada yersen süper olur.Günaydınlar herkese menümü paylaşıyorum bakalım ilk güne göre nasıl değerlendireceksiniz :)
Saat 09.00
2 ceviz
Saat 12,30
1 domates
3 salatalık
1 orta boy yeşil biber
1 orta boy antep peyniri
Doğrayıp üzerine sadece pul biber ekerek yedim
Saat 19.30
2 tabak tavuklu patates yemeği tavuk ağırlıklıydı patatesi azdı suyu boldu
Saat 21.00
Yarım bardak gazoz iş yaptığımız için hararetimi alsın diye
2 litre su
1 saat yürüyüş
(normalde sporum daha fazla olur şu bir kaç gün geçip hazırlığımız bitince onlar beni fazlasıyla yoruyor çünkü koli indir kaldır zor geliyor)
Tabikimoni kaptanım tekrar okudum ilk sayfayı kaçamaklar için kizmakta çok haklısın diyebileceğim şey kendi adıma dikkat edeceğim. Mesajlar konusunda aktif olduğumu düşünüyorum. Motivasyon için aklımda bir şeyler var düşündüğüm.
Sporla ilgili de ben ilgilenebilirimgezegenfeza ablam tatil dönüşü bana destek olursa da çok sevinirim.
Ben onu hep gezgez . gezen feZa dié okuyorumÇekinmiş halin buysa rahat halin nasil olur.
Kızlar tatil dönüşü sert bir gezegen bulacaksınız. Artık jüpitermi olur marsmı bilmem
Asıl sana günaydınBen onu hep gezgez . gezen feZa dié okuyorumgünaydın
Bugünde ye goruyum hadiHer gün tartılmak doğru değil biliyorm . Bugun de 60.0 olmuşumyedgim ekmekler tatlılar
Olur tabii ki sen zaten azimle kilo verip mezun oldun.Ben yazmasam olurmu
43 yaşında 2 torun mu annaaaa. Masallahh. Ben 40 m da 3. Bebe düşünüyorum ya43 yaşında 3 çocuk, 2 torunum var
Kendimi tutamıyorum abla ya. Hele ki. Oğlan 6. Ayını geçince daha bi aciktiryr emzirmek. Biliyorum arkasına saklanmamam gerek ama işte. İstah çok yaaaBugünde ye goruyum hadi
Cevizi kahvaltıya katar, yumurtada yersen süper olur.
Akşam yemeği için saat aralığı fazla, eğer karatay yapacaksan patates olmasin yerine salata, yoğurt olsun.
Karatay yapmayacaksan ufak bi ara öğün yap.
Hararetini en güzel saf su alır. Bide gazoz içmişen sevdiğim, ben bile icmiyom.
3 gün dişini sık karatay yap ama 3 öğün ye. Öğün aralarını 4 saat yap bak bakiyim faydası varmıKendimi tutamıyorum abla ya. Hele ki. Oğlan 6. Ayını geçince daha bi aciktiryr emzirmek. Biliyorum arkasına saklanmamam gerek ama işte. İstah çok yaaa
Denk gelmeyi isterım ama işte sınav zamanı alel acele gelıp dıorum
Ben yay burcuyum . sınav zamanı sıvastayım eşimle gelmesem görüşmek isterimİkizler
Evet canım Sivas'tayim
Tesekkurler
Malesef közleme ..
Senle çok iyi anlaşıyoruz ama fatmagul yazıyor kendim yazmışım gibi oluyom
Çok benziyoz yaw
Miktar
. .. dedim de .Antepia27 senin ekmeğin miktarını bilememene taktım . Nasıl böyle yaparsın ya. Canım sporlarina yazık değil mi
Burası da olur abla konuşuruz aramızda ortak kararla hallederiz birlik olup yaparsak çok güzel olur ama ben mon kaptanıma yük gelmesin istiyorum bu spor durumunu takip etmek istiyorum hazırlanan listeler çizelgeler burayı çok meşgul eder mi diye düşündüğümden video ekleyeceğim mesela burda kaybolur onlar konu olursa ilk sayfaya atarım
Kız gaza geldim gidip topik açıcam haha
Burdan sormuş olayım bir spor topiğimiz olsa sadece 10. takım adına açsam kimler gelir ve spor yaparız şöyle bir konsept var aklımda her hafta için bir spor belirleyeceğim ilk sayfada paylaşacağım ve yapanlar listede isimlerinin yanına + koyacak böyle ilerleyeceğiz gibi zor olanlardan başlamayız ama çok hafif de olmaz ?
Göğüs 88/88
Göbek 88/80
Bel 74/70
Kalça 104/100
Basen 102/97
Sağ Bacak 53/51
Sol Bacak 51/50
Evet kızlar toplamda 24 cm incelme :)
Kendimin iki sene önceki mesajını alıntıladım. Kızlar teşvik olsun spora diye etiketledim sizi. Ben 2 sene önce 1 ayda bu kadar incelmişim. 2 kilo ama 24 cm incelme.
moni miyaww__ gezegenfeza @Dumbledore @Monaalizza @guziss35 vorones @Elif_merve @Sarayca Antepia27 @Zhre_ @bluedolphin Candysisters @Ssy8491 @divinity
Şimdii açayım mı bir spor topiği yapar mıyız birbirimize karşı sorumlu olur muyuz? Taşın altına hep birlikte koyalım elimizi.
Fatmanur aşagıda seni görüyorum
Günaydınlar herkese menümü paylaşıyorum bakalım ilk güne göre nasıl değerlendireceksiniz :)
Saat 09.00
2 ceviz
Saat 12,30
1 domates
3 salatalık
1 orta boy yeşil biber
1 orta boy antep peyniri
Doğrayıp üzerine sadece pul biber ekerek yedim
Saat 19.30
2 tabak tavuklu patates yemeği tavuk ağırlıklıydı patatesi azdı suyu boldu
Saat 21.00
Yarım bardak gazoz iş yaptığımız için hararetimi alsın diye
2 litre su
1 saat yürüyüş
(normalde sporum daha fazla olur şu bir kaç gün geçip hazırlığımız bitince onlar beni fazlasıyla yoruyor çünkü koli indir kaldır zor geliyor)
Cey cey de nedır ki
Hemşehrim beğendim guzel menü olmuş
Havalar nasıl ısındı demi spor salonunda dün acaip terlwdim
Özel msj at anlatiyim. Yoksa benim bacı sülalemle tanıştıracak siziCey cey de nedır ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?