Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

İyi akşamlar diliyorum.Hemen kendimi tanıtayım.Yaşım 20 olacak.Boyum 1.71 ve kilom 84.6 uzun vadede sağlıklı kilo vermek istiyorum.Adım Meltem.Üniversite öğrencisiyim.Sanırım yeterli :)

Hoş geldin canım bu grupta yeni olsam da eski üyelerdenim başka gruptan :)

43 yaşında 3 çocuk, 2 torunum var
Yaşıtız demek , 3 çoçukta bende lakin bende torun torba yok henüz

Maşallah size diyim . Ben erkenciydim ama si benden hızlımı davrandınız yoksa sizin çoçuklarmı erken davrandı?
Benim büyük kızda 23 de hatta bugun mezuniyeti var .

Ayy gün güzel başlıyor :) Kolay gelsin ablacım. Senden mesaj gelmesi güzel geldi :)
Biz de çok üzüldük

Günaydınlar herkese menümü paylaşıyorum bakalım ilk güne göre nasıl değerlendireceksiniz :)

Saat 09.00
2 ceviz

Saat 12,30
1 domates
3 salatalık
1 orta boy yeşil biber
1 orta boy antep peyniri
Doğrayıp üzerine sadece pul biber ekerek yedim

Saat 19.30
2 tabak tavuklu patates yemeği tavuk ağırlıklıydı patatesi azdı suyu boldu

Saat 21.00
Yarım bardak gazoz iş yaptığımız için hararetimi alsın diye

2 litre su

1 saat yürüyüş
(normalde sporum daha fazla olur şu bir kaç gün geçip hazırlığımız bitince onlar beni fazlasıyla yoruyor çünkü koli indir kaldır zor geliyor)

Spor cezası konusu, evet bununla biriniz ilgilenebilir. Zaten ilk sayfa kurallarımızda var, kaçamak istemiyorum ama olduysa spora EK olarak ve gün içinde halledilecek. Ama topik fikrine sıcak bakmıyorum. Takımda paylaşım yetersizliğine, gruplaşmalara ve ilgisizliğe sebep olur.
Yapılan sporlar gün sonunda yazılır ve haftanın sonunda toplanıp paylaşılır.

moni kaptanım tekrar okudum ilk sayfayı kaçamaklar için kizmakta çok haklısın diyebileceğim şey kendi adıma dikkat edeceğim. Mesajlar konusunda aktif olduğumu düşünüyorum. Motivasyon için aklımda bir şeyler var düşündüğüm.

Sporla ilgili de ben ilgilenebilirim gezegenfeza ablam tatil dönüşü bana destek olursa da çok sevinirim.

Gazoz hariç güzel olmuş son zamanlarda böyle şeyler yapıyoruz yapmamak lazım

Ablacım hayırlı olsun Allah yolunu bahtını açık etsin

Tamam canım spor konusu sende.

Allah bağışlasın, evet ben çok genç evlendim.ilkim kız oda küçük evlendi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…