Verom ne kadar kalacaksın kv dede?Abla deme öyle an itibariyle kek yedim hamiiirrr yedim mesela kaçık oldum . Normalde tutardim ki((
Bende yarin pro yapıp cuma 4 günlüğe başlıycam toparlanmak lazım. O değilde kıyafetler aldım büyük beden. Artık hiç biri totomdan girmiyorSaraycam beni 4 günlük toparladı canım , yarın 4. Günüm hamdolsun okadar keziz şeye ıh dedim ve başladım inş.
Hedefim bayrama 65 li kilolar .
Biz kendimizi oyalıyoruz başka bişi değil, kararlı olup işi bitirmek ondan sonrada hep buralarda olup kiloyu korumak şart, yoksa bastonla hala buralarda olucaz . Yazık bize
hayatımda kilo vermeye adadıgım çok zamanımı daha güzel ve hayırlı işlere adamayı isterdim.
Saraycam kendine uzaylıymış muamelesi yapma lütfen . Kolay değil yıllardırr diyet içindeyiz bikkınlık normal . Dile kolay 27 yıldır hep diyet içindeyimNe kadar azimle başlıyorum ama gerisi gelmiyor. Kaç aydır buradayım ve kilo vermek yerine aldım. Hadi bu sefer olsun diyorum bir umutla
canım benim hosbuldum :)Bende seninle hemen hemen aynıyım
Evlenir evlenmez çocuğum olsa 19 yaşında olacaktı
Büyük kızım 17 küçük 5
Benim çocuk olmuyor kolay kolay
Şimdi yine analık damarlarım kabardi 3. Bebeğe karar verdim
Verdim diyorum çünkü eşim ben ne dersem onu yapar ..- canim çocuk istiyorum
- tamam canım
- canım ben vazgeçtim istemiyorum
- sen bilirsin canım
Aramızdaki konuşma 2 senedir böyle
Şimdi 6 aylık bebeğim var dedin nasıl imrendim
Allah bağışlasın çocuklarını
Hoşgeldin aramiza
Evet ortim iki kızım var
3. kızımın da adını koydum
Allah nasip ederse Meva koyacam insallah
Her ne kadar erkek bebek isteyenler topigine takilsamda kız erkek takintim yok
Kız bebek topigindekiler bana cevap vermedi bende kendimi erkek bebek topigine attım arkadaşlarla gül gibi geçinip gidiyoruz
Güle güle büyüt bacımcanım benim hosbuldum :)
rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah benim üçüncünün bayabi hikayesi var rabbim hamdolsun nasip etti .
olmadi olmadi
üç yil sonra geldi simdide büyütüyoruz
evimizin nesesi iyiki olmus
rabbim seninde gönlüne gore versin inşallah
SaraycamBende yarin pro yapıp cuma 4 günlüğe başlıycam toparlanmak lazım. O değilde kıyafetler aldım büyük beden. Artık hiç biri totomdan girmiyor
Tamam cuma tartılıp bayrama kadar 5 kg sözSaraycam kendine uzaylıymış muamelesi yapma lütfen . Kolay değil yıllardırr diyet içindeyiz bikkınlık normal . Dile kolay 27 yıldır hep diyet içindeyim.
Sen istedinmi güzel diyet yapıyorsun birde kilon fazla değil belki bilinç altın sana buda yeter diyor .
Hadi bayrama kadar 5 kilo yarışı yapalım senle ne dersin?
Ama kaybolmak yok bak söz isterim
Ay birdeyasom7272 mi çagırsak bi kırklı daha gelir .D
Hoşgeldin canımcanım benim hosbuldum :)
rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah benim üçüncünün bayabi hikayesi var rabbim hamdolsun nasip etti .
olmadi olmadi
üç yil sonra geldi simdide büyütüyoruz
evimizin nesesi iyiki olmus
rabbim seninde gönlüne gore versin inşallah
Bu cadı gelmedi bugun bende merakettim..
Vampir o gelir birazdanBu cadı gelmedi bugun bende merakettim..
Pisicikte gelmiş
Şu saçından tutup sürüyen bi similey vardı nerde o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?