- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Simit yemiyomda sanki normal mi besleniyom. Neler kaçırıyom bilsen. Simit yanlarında en masumlarıYa ben de normalde ekmek yemiyordum 4 yaşında kardeşim var karşımda yiyordu azıcık canım çekti . Aman yemeyin zaten susam felan derken baya kalorili o
Ben varım. Nutellayi kaşıklayarak yerdim.
Tam karatay yaptım. Ağzıma yasak hiçbirşey sürmedim. Demekki isteyince oluyormuş
Simit yemiyomda sanki normal mi besleniyom. Neler kaçırıyom bilsen. Simit yanlarında en masumları
Valla o iş içişleri bakanı olan gezegen bacıya aid , ben katılımı artırıp kaynaşmayı sağlayan motive bakanıyımAşkolsun kızlar o kadar menü yazıyorum hiç yorum yok
Valla o iş içişleri bakanı olan gezegen bacıya aid , ben katılımı artırıp kaynaşmayı sağlayan motive bakanıyım
Şaka bir yana henüz sizleri tam tanıyamadıgımdan ( kilo -yaş- diyet tarzı- meta) o yüzden yorum yapsamda genel anlamda oluyor .
Ne gülüyorum size varya çok tatlısınız çokta sıcak kanlisinYazmazsan abla derim. Benim sağım solum belli olmaz
Kızım bile senden büyük
Büyük oğlumla yaşıtsın
selam sara44 yaşındayım canım 109,9 dan üç haftada 105,5 oldum diyetisyen kontrolünde diyet yapıyorum ve iki haftadır oruç diyeti denen bir diyet şeklini deniyoruz
sen kaç yaşındasın ve kaç kilosun diyet şeklin nedir
vay kaynaşma bakanımValla o iş içişleri bakanı olan gezegen bacıya aid , ben katılımı artırıp kaynaşmayı sağlayan motive bakanıyım
Şaka bir yana henüz sizleri tam tanıyamadıgımdan ( kilo -yaş- diyet tarzı- meta) o yüzden yorum yapsamda genel anlamda oluyor .
bana en çok kilo aldıran şey dondurma,test edip onayladım,karatay en güzeli,bu sıcak yaz günlerinde zor olsa da meyve ve dondurma yemeye direneceğim bakalımBen varım. Nutellayi kaşıklayarak yerdim.
Tam karatay yaptım. Ağzıma yasak hiçbirşey sürmedim. Demekki isteyince oluyormuş
Valla o iş içişleri bakanı olan gezegen bacıya aid , ben katılımı artırıp kaynaşmayı sağlayan motive bakanıyım
selam saraben de bu aralıklı oruç sistemini araştırdım hatta yapmaya çalışıyorum,kahvaltıyı atlayıp doğrudan öğlen ve akşam yemek yiyerek deneyeceğim,bakalım faydalı olacak mı,bugün başlıyorum,malum önümüz tatil dönemi,geç kalkılacak,sabahları midemin dolmasını sevmiyordum zaten,ben zayıflamaktan çok hormonların düzenli çalışması vs için istiyorum bunu,inşallah yapabilirim,sen nasıl yapıyorsun
bana en çok kilo aldıran şey dondurma,test edip onayladım,karatay en güzeli,bu sıcak yaz günlerinde zor olsa da meyve ve dondurma yemeye direneceğim bakalım
Sağol canım. Bazı mesajlara bende çok gülüyorum. Yaklaşımım çoğu zaman esprili olsun istiyorum çünkü gün içinde yorgunluk, stres çok oluyor. Biraz yumuşatıp tebessüm etmek, ettirmek banada karşı tarafada iyi geliyor.Ne gülüyorum size varya çok tatlısınız çokta sıcak kanlisin
Çarşıya çıktıkça dondurma yiyorum. Hani şu külahta olan maraş dondurmasindan. Erken saatte yemeye gayret ediyorum.bana en çok kilo aldıran şey dondurma,test edip onayladım,karatay en güzeli,bu sıcak yaz günlerinde zor olsa da meyve ve dondurma yemeye direneceğim bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?