Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bana iyigeceler yatsıyı kılıp yatayım .

divinity bacım kilo durumun ne hiç çaktırmıyorsun

Ben yarın eksiye geçmeyi umut ediyorum inşallah .
Seni yenecem
Allah kabul etsin ortim
Hiç tartilmadim kılomdan haberim yok
Çok gitmese bile benim mide küçüldü daha az yiyorum bide bikac kemigimi hissettim
Güzel bir duygu
Allah bağışlasın hayırlı uzun ömürler versin inşallah

Allah zihin açıklığı versin canım

Aminn abla hepiniz benden yaşca büyünsünüz çoğunuzun evladı da okuyor hala Allah hepsinin yardımcısı olsun inşallah :)

Bugünkü menüm
Sabah : 1 bardak limonlu sıcak su
1 saat sonra 2 domates
1 şeftali
5 kayısı

Öğle :3 gibi yarım porsiyon köfte yarım döner ekmek yok
Salata

Akşam :8de 1 şeftali 5 kayisi

Su: 2.5 lt
Spor: 50 ip atlama
13286 adım
İp daha atlardim ama ayaklarım isyanlardaydi

Akşama kadar iyi gitmiş, akşam olmamış

Amin inşallah canım

Yav arkadaş, turkiyeye gidince arada bir simit yerim dedim, 1 sefer nasip oldu. 2. Si yok. Resmen aşerdim sanki

Bu arada hanımlar ben çikolata krizi yaşayan bir kızdım şuan kendime çok şaşırıyorum . Başlayalı 5 gün oluyor ama hiç çikolata yemedim ay umarım bozulmaz. Cidden bu çikolata illetinden kilo aldım hep. öğrenci evinde kalıyorum adet olunca 1 saralleyi 4-5 günde bitiren biriyim hem de ekmeksiz sanırım bu benim için başarı olacak yarından sonra da tarçınlı süt icicem adeti dengelemek amaçlı . Tatlı ihtiyacını meyve ve hurmayla tamamlarim inşallah. Benim gibi olanlar var mı acaba

Kolay gelsin baby

Yav arkadaş, turkiyeye gidince arada bir simit yerim dedim, 1 sefer nasip oldu. 2. Si yok. Resmen aşerdim sanki

Ya ben de normalde ekmek yemiyordum 4 yaşında kardeşim var karşımda yiyordu azıcık canım çekti . Aman yemeyin zaten susam felan derken baya kalorili o

Ben varım. Nutellayi kaşıklayarak yerdim.
Tam karatay yaptım. Ağzıma yasak hiçbirşey sürmedim. Demekki isteyince oluyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…