- 24 Haziran 2015
- 6.215
- 20.519
- 548
3 değil 2 olacak 2 kepçecanım benim 3 kaşık mi 3 kepçemi ?
Allah kabul etsin ortimBana iyigeceler yatsıyı kılıp yatayım .
divinity bacım kilo durumun ne hiç çaktırmıyorsun
Ben yarın eksiye geçmeyi umut ediyorum inşallah .
Seni yenecem
Allah bağışlasın hayırlı uzun ömürler versin inşallahcanım benim hosbuldum :)
rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah benim üçüncünün bayabi hikayesi var rabbim hamdolsun nasip etti .
olmadi olmadi
üç yil sonra geldi simdide büyütüyoruz
evimizin nesesi iyiki olmus
rabbim seninde gönlüne gore versin inşallah
Allah zihin açıklığı versin canımaeben @Sarayca Ben geldim merak edilmek ne güzelmiş:))
Şöyle ki sınavıma çok az kaldı ben de gaza bastım ders çalışıyorum süreki dün gece çok geç bitti ders bugün de yeni bitirdim bi kitap var elimde o bitmeli sınava kadar bugün 80 sayfasını bitirdim ama 250 sayfa toplam ins yarın bitireceğim ama :)
Aminn abla hepiniz benden yaşca büyünsünüz çoğunuzun evladı da okuyor hala Allah hepsinin yardımcısı olsun inşallah :)Allah kabul etsin ortim
Hiç tartilmadim kılomdan haberim yok
Çok gitmese bile benim mide küçüldü daha az yiyorum bide bikac kemigimi hissettim
Güzel bir duygu
Allah bağışlasın hayırlı uzun ömürler versin inşallah
Allah zihin açıklığı versin canım
Amin canimAminn abla hepiniz benden yaşca büyünsünüz çoğunuzun evladı da okuyor hala Allah hepsinin yardımcısı olsun inşallah :)
Aaa okuyor mu abla bitirdi miAmin canim
Benim kız ebe olacak inşallah
Bu sene kpss girecek
İnşallah güzel bir puan alır
Akşama kadar iyi gitmiş, akşam olmamışiyi akşamlar kizlar bugünkü menümü paylasayim
sabah 10 da
k.k. kadar peynir
az tuzlu zeytin
haslama yumurta
2 dilim tam buğday ekmeği
öylen 1 de
nescafe
bir avuc koktey kuruyemiş
saat 4 de
1 fincan cay
aksam 7 de
bulgur pilavinin ustune 1 kepçe patates yemeği
5/6 dilim karpuz
gün icinde 2 lt su içiyorum
Yazmazsan abla derim. Benim sağım solum belli olmazBende mi yazıcaktim
20 sanırım en küçüğünüz benim
Senin durmun kotu be ablaaa
Allah yardımcın olsun
Valla ben senin tuttuğuna hiç rastlamadımAbla deme öyle an itibariyle kek yedim hamiiirrr yedim mesela kaçık oldum . Normalde tutardim ki((
Hele ben, hele benYok Estağfurullah ne havası atıcam Allah bilir hepiniz benden genç duruyorsunuzdr:)))
Yazmazsan abla derim. Benim sağım solum belli olmaz
Kızım bile senden büyük
Büyük oğlumla yaşıtsın
Amin inşallah canımcanım benim hosbuldum :)
rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah benim üçüncünün bayabi hikayesi var rabbim hamdolsun nasip etti .
olmadi olmadi
üç yil sonra geldi simdide büyütüyoruz
evimizin nesesi iyiki olmus
rabbim seninde gönlüne gore versin inşallah
Yav arkadaş, turkiyeye gidince arada bir simit yerim dedim, 1 sefer nasip oldu. 2. Si yok. Resmen aşerdim sankiSabah 10.30
Yarım simit
Bir haşlama yumurta
1 avuç peynir
1 salatalık
3 zeytin
1 bardak şekersiz çay
İkindi: yağsız salata ve pırasa yemeği
(Ehliyet kursu olduğu için bu vakit yemek zorunda kalıyorum 4 e gelmeden yiyorum gelince yine acıkıyorum ama yapicak bir şeyim kalmıyor karataya uymakta zorlanıyorum bu yuzden)
Akşam
1 seftali
1 çatal karpuz
40 dk orta tempoda yürüyüş
3 lt su
Kolay gelsin babyaeben @Sarayca Ben geldim merak edilmek ne güzelmiş:))
Şöyle ki sınavıma çok az kaldı ben de gaza bastım ders çalışıyorum süreki dün gece çok geç bitti ders bugün de yeni bitirdim bi kitap var elimde o bitmeli sınava kadar bugün 80 sayfasını bitirdim ama 250 sayfa toplam ins yarın bitireceğim ama :)
Yav arkadaş, turkiyeye gidince arada bir simit yerim dedim, 1 sefer nasip oldu. 2. Si yok. Resmen aşerdim sanki
Ben varım. Nutellayi kaşıklayarak yerdim.Bu arada hanımlar ben çikolata krizi yaşayan bir kızdım şuan kendime çok şaşırıyorum . Başlayalı 5 gün oluyor ama hiç çikolata yemedim ay umarım bozulmaz. Cidden bu çikolata illetinden kilo aldım hep. öğrenci evinde kalıyorum adet olunca 1 saralleyi 4-5 günde bitiren biriyim hem de ekmeksiz sanırım bu benim için başarı olacak yarından sonra da tarçınlı süt icicem adeti dengelemek amaçlı . Tatlı ihtiyacını meyve ve hurmayla tamamlarim inşallah. Benim gibi olanlar var mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?