- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Ben diyetisyen gitsem ve bana kahvaltı yapma dese orayı onun başına yıkarım. (Şaka tabi). Çok şaşırdım, kahvaltı arlanmaz canım. En güzel, en önemli öğün kahvaltıdır.bana diyetisyenim önerdi canım sabah kahvaltısı yok öğlende kahvaltı yapıyorum saat 15 gibi bir kase cacık var akşam yemeğide saat sekizde akşam yemeği yiyorum bu kadar günde 3 litre su içiyorum spor olaak leslie yapıyorum
Ekmeği burda sadece sabah yiyorum.banada en çok kilo aldıran şey ekmek ekmeği bırakınca kilo verdiğimi biliyorum bu yüzden diyetisyenim iki dilim tam buğday ekmeği yiyeceksin demesine rağmen yemiyorum
Pazartesi gelecek inş. Şimdi mersindeymiş ...Hayırlı sabahlar hanımlar.
sabah iyi başladım hadi hayırlısı bakalım. boru değil 5 kilo bayram hedefim var.yasom7272 gelirse 6 kilo
Ben diyetisyen gitsem ve bana kahvaltı yapma dese orayı onun başına yıkarım. (Şaka tabi). Çok şaşırdım, kahvaltı arlanmaz canım. En güzel, en önemli öğün kahvaltıdır.
1 ocakta kızımla başladık.
Ben kahvaltımı yaptım, kızım yapmıyor.
Ben 15 kilo verdim, kızım 5 kilo bile veremedi
Ekmeği burda sadece sabah yiyorum.
Almanyada haftada 1 yada 2 dilim yiyordum.
Banada iyi gelmiyor, çabuk acıkıyorum
hangimizin yok kiPazartesi gelecek inş. Şimdi mersindeymiş ...
Onunda var kilo vermeye ihtiyacı
iddialısın gibi geldi, cuma show var sanırımNerdeymiş benim mortim
Ne yiyyomuş acep
Daha yattığı yerden mesajları okur sonra kalkarNerdeymiş benim mortim
Ne yiyyomuş acep
kahvaltı candır can, bende çok severim, en sevdiğim öğündürBen diyetisyen gitsem ve bana kahvaltı yapma dese orayı onun başına yıkarım. (Şaka tabi). Çok şaşırdım, kahvaltı arlanmaz canım. En güzel, en önemli öğün kahvaltıdır.
1 ocakta kızımla başladık.
Ben kahvaltımı yaptım, kızım yapmıyor.
Ben 15 kilo verdim, kızım 5 kilo bile veremedi
Fehhhh yendim gittiDaha yattığı yerden mesajları okur sonra kalkar
Olmaz, 1 gün var, sıkı tutturmak lazımFehhhh yendim gitti
Hayırlısı olsunBen şu evi toparlayım çıkayım çoçuklarla yegenimle ,arabanın muayenesi geçmiş eşim kızdı , araBaya biniyon ama bakmıyon diyebugun ofise gidicem O işleri halletsinler bende yavrularla dolaşayım .
Bugun 4 günlüğün son günü
Yarım cumaaa a dostlar tartı günüüüü
Sarayca bende varım bayrama kadar 5 kilo hedef yani 69 u ucundan da olsa görmek istiyorumHayırlı sabahlar hanımlar.
sabah iyi başladım hadi hayırlısı bakalım. boru değil 5 kilo bayram hedefim var.yasom7272 gelirse 6 kilo
banada en çok kilo aldıran şey ekmek ekmeği bırakınca kilo verdiğimi biliyorum bu yüzden diyetisyenim iki dilim tam buğday ekmeği yiyeceksin demesine rağmen yemiyorum
ekmek yerine çiğ kuruyemiş yemek daha iyi ,tabi abartmadan,bu zamanda tam buğday da olsa ekmekler hep katkılı,vücuda çok bi faydalı değil,ben de aramam ekmeği,ekmek,meyve yiyince çabuk acıkıyorum,senin sistem iyiymiş inşallah güzel sonuç alırızbana diyetisyenim önerdi canım sabah kahvaltısı yok öğlende kahvaltı yapıyorum saat 15 gibi bir kase cacık var akşam yemeğide saat sekizde akşam yemeği yiyorum bu kadar günde 3 litre su içiyorum spor olaak leslie yapıyorum
Aynen canım kahvaltısız asla yapamam akşam yemek yemesem olur ama kahvaltısız olmazkahvaltı candır can, bende çok severim, en sevdiğim öğündür
Kolay gelsin baby
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?