tebrik ederim canımGünaydınlar
Geçen hafta 71.5
Bu hafta 70.9
Fark 600 gram
Yüzde %0.84
sen gençleri ezip geçersin, kaç yaşındasın acaba?günaydın hanımlarbugün mecburen sabah 7 de kalkar kalkmaz tartıldım,dün eve gidince ayak bileklerimin davul gibi şiştiğini gördüm,hala ellerimi bile kapatamıyorum,regl ödemi beni böyle yapıyor,şu birkaç gün çok yoğunum,tatile çıkacağım için işleri toparlamam lazım,neyse kilomu bildireyim,yarından itibaren spora düzenli başlayacağım inşallah
geçen cuma 101.7
bugün 100,2
fark 1.5
bu arada bayrama kadar 5 kilo yarışında bugünkü kilolar esas alınacak değil mi,gençler de dahil yarışa hadi hayırlısı,kızım özlem senin neyine gençlerle yarışmak
bugün daha giremeyebilirim akşama eve gidince bakarım geçmişe ve bildirimlere
Hadi bu kadar oturma yeter men yürüyüş e
teşekkür ederim canımolsun canım az olsun bizim olsun geç olsun güç olmasın 100 gram vermek kilo almaktan iyidir
yarış 5 kilo yarışı lakin sonuç olarak yüzdeyle sıralAma belirlenecek haksızlık olmasıntebrik ederim canım
sen gençleri ezip geçersin, kaç yaşındasın acaba?
ayrıca yarışımız geçen haftanın kilosu baz alınacak, şimdiden 1,5 kg verdin yani
tebrik ederim gayet güzel vermişsin 15 ponpon veriyorum sana
Sara hatun yüzdede seni geçekte gör sen dil çıkarmayıbenimki bu haftanın kilosuda olabilir çünkü beş kilo neki ben daha fazla verecem bi kere
4 günlük gayet iyi gitmiş tebrik ederim canımKilo bildirimim
Geçen hafta 69,9
Bu hafta 69
Fark 0,9
Yüzde 1.29
4 günlüğün sonucu
Pazartesi 71,5
Cuma 69
Fark 2,9
tabisi % hesabına göre 1. belli olacakyarış 5 kilo yarışı lakin sonuç olarak yüzdeyle sıralAma belirlenecek haksızlık olmasın.
Güziş sen listedesin değilmi kuzum ?Günaydın kızlar hayırlı cumalar ben Reglioldum artıdayım birazcık geçen hafta 74.5
Bu hafta 75.0
işte bu yahu şampiyon belli
Sara hatun yüzdede seni geçekte gör sen dil çıkarmayı.D
Tam yapınca sonuç güzel oluyor saraycam noktası virgülüne öğün ara saatlerine suya ...4 günlük gayet iyi gitmiş tebrik ederim canım
Ooh ne güzel
Saracım doğru hesaplamışsın fakat yuvarmama yapmamışsın .şu yüzde hesaplamayı bi daha rica edebilirmiyim ben yanlışmı hesapladım
Saracım doğru hesaplamışsın fakat yuvarmama yapmamışsın .
Senin yüzde 0,946 Ya bu 3. Rakam 5 den büyük olursa yuvarlıyorsun
0,95 oluyor .
Onun dişında hesaplanan dogru canım .
Birde şu var kişinin kilosu azaldıkça yüzde hesabıda yükseliyor misal 100 kilo bitinin verdiği 1 kiloyla 60 kilo birinin verdiği 1 kilo aynı değildir
HelalKilo bildirimim
Geçen hafta 69,9
Bu hafta 69
Fark 0,9
Yüzde 1.29
4 günlüğün sonucu
Pazartesi 71,5
Cuma 69
Fark 2,9
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?