Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

2 litre suyun içine bir çubuk tarçın bir dilim limon iki dilim salatalık bi kaç yaprak taze nane ve üç dilim yeşil elma attım 3-4 saat beklettim gün içinde gidip gelip içiyorum

Bende yapıyordum bir ara ama bu malzemeyle 2 çeşit yapıyordum hepsini ayı anda denemedim hiç :)

Fatmam @Sarayca gene kayıp :

Oda bencileyin .kayipsa kacamak yapıyordur

Ayy canım İnşallah sende yaşarsın kuzum bu duygulari

Bizim eskilerden 7. Takımda iken Fatma ve kelebek arkadaşımız vardı onlarda çok istiyordu
Onlar için sevindik inşallah senin içinde sevinecez canim

Harikasın mortim

Allah'ın izniyle yasardin inşallah ..bende o yollardan geçtim ve simdi RAbbim e binlerce şükür ikiz oğullarım var 5 yaşında ...hic pes etme

Bizom ikizlerde 19 yaşında canım

Hiiii kız yoksam sen kaçamakmı yapıyon ne ayıp hani yarışıyoduk böylemi yarışıyon sen benle ben leslimi bilem yaptım dinleniyorum şimdi kahvemi içecek anlaşıldı bu haftada ben galibim

Neyse duaların için teşekkür ederim canım inşallah Rabbim sesinizi duyar

iyi akşamlar hanımlar,keyifler nasılkahvemi aldım geldim
bugün erkenden yürüyüşümü yapayım dedim,sabahtan yağmurluydu hava,serin olur diye düşündüm,saat 15 gibi çıktım,90 dakika yürüdüm ama güneş tepeme geçti,eve zor attım kendimi,bidaha gündüz çıkmam yazın
dükkanı kapatmışken menü vereyim

11.30 ; 1 haşlanmış yumurta
1 yumurtalı peynirli omlet
5 zeytin
2 biber,yarım salatalık
4 ceviz
şeftalili yoğurt bir kase

17.30 ; 2 yumurtalı domatesli kaşarlı omlet
1 tabak salata
4 ceviz,5 fındık

bugün yemek canım istemedi böyle yaptım
geçmişe gideyim biraz da

ben az uzanıcam kızlar haber filan izlicem,lütfen paylaşımlar artsın denetim olsun ceza olsun ne bileyim,yaz diye mi sakin, gelmeyen kaçamak yapıyo demek ki yaptık da ne oldu,yemediğimiz bişey kaldı mı,herşeyin tadını biliriz,üstelik yerken de suçluluk duyarız,bakın burda bir kısmımız 40 lı yaşlardayız,ilerde bu kilolar sadece estetiğiğmizi bozmakla yetinmeyip sağlığımızı da mahvedecek,ağır yaşamları izliyorum arada,insan ne yaparsa kendine yapıyor,bunları kendime hatırlatıyorum aslında ha gelinim sen de duy hesabı zamanında tıp doktoru kontrolünde metabolik balans diyeti bile yaptım çok iyi de kilo verdim,noldu neye yaradı,diyetin kitabını yazacak bilgiye sahibim,bir konuyu araştırmadan yapmam,teori var pratik yok
ohh kendimi de gaza getirdiğime göre aynen devambu arada hala çarpıntım var bu günleri unutma özlem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…