Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Oy oy menülere bakın .

Gezegen bacı kızılcık sopanı çıkarma vakti ı sanırım

Son düzenleme:
halımı aldın, gülw güle kullanasın , gözün alışır mortim zamanla üzülme

Hadi dondiyi bilmiyormuydunuz

Bip de biberin kısaltılmışı

Sen ne yiyip ne içiyon Mortim?

Benim artı hala gitmediya

Fazladan bitek kızartma ve 3 dilim ekmek var bu aralar zor tutuyorum kendimi
Deryacım diyetisyen listesimi uyguluyorsun her öğün ekmekli ?
Canım ben her öğün ekmek yesem diyetisyen listesindeki gibi bırak vermeyi alırım bile heleki 2-3 dl ger öğün . Kızartma, dlndurma ,çekirdek bol ekmek , patates bunlar diyette az yahut hiç yenmeyecek şeyler

bende bu kadar ekmek yesem vermeyi bırak alırım bunu bana hangi diyetisyen uygulamaya kalksa o diyeti hemen terk ederim benim diyetisyen tam buğday unlu ekmek verdi iki dilim onu da yemedim ki benim sabah kahvaltım yok ve ani şeker düşmeleri yaşıyorum ekmeksizde çokda güzel idare ediliyor benki pilavı bile ekmekle severim buna rağmen ekmeği hayatımdan çıkardıysam herkes çıkarır

Rabbim gönlüne ferahlık versin kuzum

çarşamba balkon konuşmamı yapayım
kızçelerim,
cumaya kaldı 2 gün.
bu 2 günü çok güzel değerlendirip hedeflere ulaşalım.
cuma günü kutlamamızı yapalım inşallah.
yaz mevsimindeyiz, bu zamanı en verimli şekilde değerlendirelim ki üfür üfür mutlu mesut bir yaz geçirelim
yediğimize içtiğimize azami özen lütfen, sporlar yapılsın bugün, yürüyüşler hiç bişi olmassa açın müziği oynayın
karbonhidratlardan uzak duralım, ucundan bile olsa bakmak kan şekerini oynatıp bizi acıktırır ve daha kötü sonuçlarla karşılaştırır, göz dönmesi gibi
suyumuzu ihmal etmeyelim
hedeflerinizi düşünün, kilo verdikten sonra yaşayacağınız güzellikleri
bol bol hayal kurun, isteyin ve evrene yollayın
akşam yemekleriniz hafif ve mümkün olabildiğince erken saatte olsun
sakın aç bırakmayın kendinizi, metabolizmanızı bozmaktan başka hiçbir işe yaramaz
az az sık sık yiyebilirsiniz eğer acıkmıyorsanız, hafif ara öğünler mesela
şeviyoyum şiji minnak ejderyalayımı menim

Yettin artık. Iyiki senin kocan deyilim yav.
Halıların güzel sen fayansları değiştir. .

Sen ve 6 da kalkmak. Benim suçum
neydi? Ben varken kalkmıyordun.( Bugün yer değiştirdik heralde, kitap okuyum dedim, mesajları zar zor bitirdim)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…