- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Sağol ortimhalımı aldın, gülw güle kullanasın , gözün alışır mortim zamanla üzülme
Hadi dondiyi bilmiyormuydunuz
Bip de biberin kısaltılmışı
Sen ne yiyip ne içiyon Mortim?
Benim artı hala gitmediya
Teşekkür ederim canım darısı size insallahgözün aydın tatlı ejderha
Tamam yav ne kiziyonYettin artık. Iyiki senin kocan deyilim yav.
Halıların güzel sen fayansları değiştir..
Sen ve 6 da kalkmak. Benim suçum
neydi? Ben varken kalkmıyordun.( Bugün yer değiştirdik heralde, kitap okuyum dedim, mesajları zar zor bitirdim)
0.5 kilo daha vermem gerekliydi listeye girebilmek içinHadi hayırlı olsun ,
Bu hafta listeye girdinmi bi karışıklık olduydu sanırım ...
Kuzum yarın çok dikkat edip protein tüketirsen tartıya yansımaz. Ekstra spor da yapman lazımYa bugün beni affedin yüzde 90 akşam 1 dilim pasta yiyeceğim ama yemek falan yemeyeceğim arkadaşıma sürpriz doğumgünü yapacağız dışarda
Kuzum yarın çok dikkat edip protein tüketirsen tartıya yansımaz
Anlık tutamadım kendimi yedimDeryacım diyetisyen listesimi uyguluyorsun her öğün ekmekli ?
Canım ben her öğün ekmek yesem diyetisyen listesindeki gibi bırak vermeyi alırım bile heleki 2-3 dl ger öğün . Kızartma, dlndurma ,çekirdek bol ekmek , patates bunlar diyette az yahut hiç yenmeyecek şeyler
Darisi başımıza inşallah. .kac kilo verdinAlışveriş yaptim. 38 beden etekler hep oldu. Üstlerde 40 beden hep bol geldi. . Öyle güzel ki . Nisan alışveriş ı yaptığım mağazalar dan 6 sene sonra aynı bedende aliseris keyfi güzeldi.Dönünce umarım veremeyecegim kilolarla dönmem . Ve lütfen sevgili takımım hepinizi mezun olun. Mezun olunan kiloda alışveriş yapmak . bu beden Size olmaz diyen eşiniz é tezgahtara rağmen giyinip çıkıp bak oldu diyebilmek keyfi gibi yok .
Hepiniz in bu hazzı yaşamasını istiyormm
Kabine girip aynaya bakıp yazık !!Aman allahım deyip o etekler é pantolon lara giremedigm günleri hatırladikca atri bi keyif aldım. Umarım yazdıklarım biraz motivasyonunuza yardimci olur. Kaçamak yapmadan istikarli bi takım yolculugunuz olsun. Herkse selamlar
Bu kadar olur, aynı benim bacıSağol ortim
İnşallah alışırım.. 4 senedir begenemediğimden almıyordum..nasip bu güneymiş aldım gitti
Benim yeme içme güzel gidiyor
Dün minicik kaçırdım 1 ayda ikinci kacamağim
100 ip atladim onun için extra
Pazartesi + çıkmıştım şimdi cuma kilomdan azıcık aşağıya indim
Yencem senisen ye dondi
Teşekkür ederim canım darısı size insallah
Tamam yav ne kiziyon
4 senede fayanslar için adamın saçlarını ağartirim
Allah'tan sadece beyazlıyor
Ya dökülürse
Derken banane beni çekecek bende boyleyim iste
Sabah
Salatalık
Peynir
Zeytin
Ara öğün
Sade türk kahvesi
Öyle
Eriste çorbası
Yeşil mercimek
Ara öğün
1kupa bitki cayi
Akşam
Biraz cipsi yedim
1 bardak kola ictim
Kendi ipini kendin çekCezam var mi
kendime detox suyu yaptım gidip onu içeyim bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?