Tekrar geçmiş olsun hemşerim. Gözüm aradı seniBende çok özledim ablam geri döndüm ama ALLAH razı olsun
Allah mutlu mesut etsin canım. Dün bizimde evlilik yıldönümümüzdü, eşim hatırlamadı bile(hiç hatırlamaz, bazen bende unuturum) hiçte tarihlere kafamı takmam. Doğumgünümde hediye almazsa söke söke parasını alırım.Iyi akşamlar kızlar. ..dün moralim cok bozuktu ondan menumu paylaşamadım. .dun evlilik yıldönümümdu bende haliyle beklenti içindeydim esim gelemedi işleri uzadi yemeği siz yiyin dedi bende o sinir ve üzüntüyle makarna yaptim ve yedim biraz abarttim ...ama gece esim bir buket çiçekle gelince hemen yelkenleri indirdim yani bir gule tav oldum. .ne kolay biz kadınların kalbini almak
Büyük ilerleme var26 temmuz perşembe menüm
Sabah:1 bardak limonlu sıcak su
Kahvaltı: yumurtali pancar kavurması
1 dilim çavdar ekmeği
Ara: yarım lt yeşil çay
Tarçınlı 1 yeşil elma
Yarım litreye yakın limonlu sıcak su
Türk kahvesi
Akşam: 1 tabak patlıcan yemeği
Yarım kase yoğurt
Su :3 lt (yarım lt daha içersem 3 e tamamlanacak..)
Spor : 3800 adım
aeben ortim biseyde yemiyom ama şiştim
Valla bravo ablam yaa. Bu hafta 68 ı görün he miİyi geceler tazşye vardı yeni geldim eve ...
Menüm
Tüm gün
Ayram aşııııı
.
Avm de 1 ısıtık lahmacum ve pizza ama sadeca 1 er ısırık .
Avm ye kovonozda ayran aşı götürüp yedimm duy mortim duyyydivinity
Yok okadar dell daha bugun artıdaydım 2-3 grValla bravo ablam yaa. Bu hafta 68 ı görün he mi
Ayy masallah bende 74 le başladım yani o kilolara inmek hayal gibi. .sen basarmışsın hayalini inşallah sıra bizlerde75 ten 58 oldum canım . Du bakım kaç edeyi 17 Kilo !!!
özlem hanım çok geçmiş olsun .iyi akşamlar hatunlar
beklenmedik ani gelişmeler oldu,taşınma işi çıktı,babam hastaneye yattı diyalize girmeye başladı,neyse çok ayrıntıya girmiyim ama bir süre buraya düzenli girmem imkansız,
bu takımı çok sevdim kopmak ayrılmak istemiyorum,ilerde listeye girip mezun olmak ve o kepi profilimin altında görmek istiyorum,burada her gün menü spor paylaşmak sizlerin desteğiyle başarmak istiyorum,ama şu birkaç ay o kadar meşgul olacağım ki,taşınma,yerleşme,çocukların okulunu ayarlama, kısa da olsa antalya ya tatile gitme,babamın hastalığı derken gün içinde aktif olmam imkansız,
bugün diyetimi biraz bozdum,çok bunaldım,reglin de etkisiyle gün boyu meyve kuruyemiş,en son da bir dilim kızımın yaptığı cıs ve 3 sigara böreği yedim,hemen karnım davul gibi şişti,biraz önce tartılayım darasını düşerim dedimo kadar yeme su,şişlik vs varken 99.2 geldim gözüm oldu,yani gece tartısıyla bile geçen cumaya göre -1 olmuşum,diyeti bozmayıp yarın sabah tartılsaydım 97 li bişey kesin görürdüm
bunu görünce titreyip kendime geldim,kaçamağı kaçtığı yerde bırakıp diyetime devam edeceğim,spor yapamam ama bol bol koşturmam olacak,
sevgili kaptanım lütfen beni takımdan atma,biraz muaf olayım eylül sonu gibi inşallah biraz daha kilo vermiş şekilde döneyim,her cuma kilo bildirmeye çalışacağım mümkün oldukça da menü bildireceğim olur mumoni
Benim de yarin nikah yıldönümü ama tiiiiiinnnnnn yani kocayaAllah mutlu mesut etsin canım. Dün bizimde evlilik yıldönümümüzdü, eşim hatırlamadı bile(hiç hatırlamaz, bazen bende unuturum) hiçte tarihlere kafamı takmam. Doğumgünümde hediye almazsa söke söke parasını alırım.
Böyle şeyler için canını sıkmaya değermi
Ayy ne güzel takmamak ama bende böyleyim ozel gunler unutulunc sanki sevilmiyorum gibi hissediyorum yeni evluyken ki aşkı yaşasın istiyorum ama tabiki de olmuyor o heyecan kalmiyor bende heyecan katiyorumAllah mutlu mesut etsin canım. Dün bizimde evlilik yıldönümümüzdü, eşim hatırlamadı bile(hiç hatırlamaz, bazen bende unuturum) hiçte tarihlere kafamı takmam. Doğumgünümde hediye almazsa söke söke parasını alırım.
Böyle şeyler için canını sıkmaya değermi
Pizza ve lahmacun olmayaymiş iyiymişİyi geceler tazşye vardı yeni geldim eve ...
Menüm
Tüm gün
Ayram aşııııı
.
EvetBüyük ilerleme var
Güzel menü canım ama akşam mercimekli köfteyi yemeseydin daha güzel olacaktı
Yarın bol eksiler diliyorum nezaket gereği
iyi akşamlar hatunlar
beklenmedik ani gelişmeler oldu,taşınma işi çıktı,babam hastaneye yattı diyalize girmeye başladı,neyse çok ayrıntıya girmiyim ama bir süre buraya düzenli girmem imkansız,
bu takımı çok sevdim kopmak ayrılmak istemiyorum,ilerde listeye girip mezun olmak ve o kepi profilimin altında görmek istiyorum,burada her gün menü spor paylaşmak sizlerin desteğiyle başarmak istiyorum,ama şu birkaç ay o kadar meşgul olacağım ki,taşınma,yerleşme,çocukların okulunu ayarlama, kısa da olsa antalya ya tatile gitme,babamın hastalığı derken gün içinde aktif olmam imkansız,
bugün diyetimi biraz bozdum,çok bunaldım,reglin de etkisiyle gün boyu meyve kuruyemiş,en son da bir dilim kızımın yaptığı cıs ve 3 sigara böreği yedim,hemen karnım davul gibi şişti,biraz önce tartılayım darasını düşerim dedimo kadar yeme su,şişlik vs varken 99.2 geldim gözüm oldu,yani gece tartısıyla bile geçen cumaya göre -1 olmuşum,diyeti bozmayıp yarın sabah tartılsaydım 97 li bişey kesin görürdüm
bunu görünce titreyip kendime geldim,kaçamağı kaçtığı yerde bırakıp diyetime devam edeceğim,spor yapamam ama bol bol koşturmam olacak,
sevgili kaptanım lütfen beni takımdan atma,biraz muaf olayım eylül sonu gibi inşallah biraz daha kilo vermiş şekilde döneyim,her cuma kilo bildirmeye çalışacağım mümkün oldukça da menü bildireceğim olur mumoni
Ablaların bol olduğu sevgili takımım. Bizim bebekler için hazır koy ortamı bulmuşken tarhana yapmak istiyorum. İnternete baktım malzemeleri aldım ama bi bilen yok . K. Valide de bilmio. Dicegim o ki
Nohut koymazdi ànnem yalnış hatirlamiosam ( annemi arayamiom çekmeyen yere tatile gitmiş ) nohut var tarifte. Bi de 4 Kilo süzme yoğurt um var yaklaşık 10 Kilo un gidermiş. Buna ben maya koyacakmiyim. ? Bazı tarifler de 1 paket maya Dio. bazisinda yok
Bu el atın bacilar .
He bü arada kimi haşlayıp Blendir dan geçirip hamur yapıyo kimi de büyük büyük ken hamur yapıo.
Oy zor olacak galiba
İyi geceler tazşye vardı yeni geldim eve ...
Menüm
Tüm gün
Ayram aşııııı
.
Abla burda kiler de onu biilio hani keşkek gibi yapıolar yoğurtlu kurutulmuş oluo. Oyle değil bu kırmızı toz tarhana soğan biberlı falanTabi tabi çok istiyorsun yarın iyi bir ekşi gelmemi tamamen duygusal
Ayy heyecanlıyım bugün dikkatliydim bakalim yarın ne olacak ödem artırıcı suda yaptım
Canım sporunda menunde malasefcok guzel
Ayıp olmasın kutlayayim bari
Canım gecmis olsun yaşı yaşımıza kilosu kilomusa yakın insanlar buralarda bulmak zor özletme kendini arada gel canım
Canım biz dogme yani yarma diyorlar onunla süzme yigyoğ la yaparız tarhanasyi batıda yapılanları pek bilmem
Vay be ayran aşı ile AVM işte bunu ayakta alkislarim
Ben pek farkedemjiom farkı sanki ama. Ne bilim zayifimdir heralde. Hissetmek de önemli ya. Şu An mesela o kadar sis ve göbekli hissediom ki. Gerçi kilom 60 à gelmiştir. . Nutella yufka ekmek hamur yemekten .. dombili donecem takımaAyy masallah bende 74 le başladım yani o kilolara inmek hayal gibi. .sen basarmışsın hayalini inşallah sıra bizlerde
Dombili miiiiBen pek farkedemjiom farkı sanki ama. Ne bilim zayifimdir heralde. Hissetmek de önemli ya. Şu An mesela o kadar sis ve göbekli hissediom ki. Gerçi kilom 60 à gelmiştir. . Nutella yufka ekmek hamur yemekten .. dombili donecem takıma
Yok yok. . Kaptanicemı uzmem. Söz aldığımı 1 hafta da veririm vermem lazım çünkü. eve döndükten 1 hafta sonra izmir é gitcez hem düğün var hem tatil olacak. O yüzden benim 58. 8 ı korumam şart !!!!Dombili miiiidöverimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?