Tebrik ederim başarıların daim olsun inşallah bireysel birinciler hep bizim takımdan çıkar çok sevindimKızlar gece uykum kaçtı bakayım topikte kimse varmı dedim bide baktım bireyselde birinci olmuşumo kadar mutlu oldumki bu beni dahada hırslandırdı bu haftada birinci olmak arzusundayım
Ne diyorum kızlar biliyormusunuz hep birlikte asılalım diyetlerimize daha doğrusu sağlıklı beslenmeye dikkat ederek bu hafta takımımızı da birinci yapalım en azından ilk üçe girelim
VARMISINIZ
Sen bide kaynanama sor safmiyimHayır, en saf divi
Al canım al lütfenElinden alicam diviciğimin
Annemin saf kızıBence mahsuru yok. Artık biraz gözünü açması lazım
Tebrik ederim başarıların daim olsun inşallah bireysel birinciler hep bizim takımdan çıkar çok sevindim
Sen bide kaynanama sor safmiyim
Yoksa
Al canım al lütfen
Bıktım ailenin en safi olmaktan
Annemin saf kızı
En safi ben olabilirim ama hepimizde saf gibiyiz sanki
Yani kalbimizde kötülük yok
Herkesi kendimiz gibi sanıyoruz
Düğün ne zamn canım kacirmisim ben
Zero nun kilosuda olmak için aç gezmek lazım
Pazartesi nikah işlemleri için gideceğiz ben evlendikten sonra kendi soyadımı kullanmaya devam etmek istiyorum bunu nikah başvurusunda mı belirtiyoruz kimlik çıkarırken mi bilginiz var mı bana yardımcı olsanız canlarım ablalarım :))
Nikah işlemleri başlarken belirtmen gerek diye biliyorum ben canım
Bende nikah olurken diye biliyorumPazartesi nikah işlemleri için gideceğiz ben evlendikten sonra kendi soyadımı kullanmaya devam etmek istiyorum bunu nikah başvurusunda mı belirtiyoruz kimlik çıkarırken mi bilginiz var mı bana yardımcı olsanız canlarım ablalarım :))
Pazartesi nikah işlemleri için gideceğiz ben evlendikten sonra kendi soyadımı kullanmaya devam etmek istiyorum bunu nikah başvurusunda mı belirtiyoruz kimlik çıkarırken mi bilginiz var mı bana yardımcı olsanız canlarım ablalarım :))
O zaman evrakları götürdüğümüzde mi belirtiyorum
selam kızlar vakit bulmuşken menü yazmaya geldim
DÜNKÜ MENÜM
11.30; 2 yumurtayla peynirli omlet,kıl biber,2 ceviz,domates salatalık
18.30;1 tabak kuru fasulye,1 kase yoğurt,4 tane kornişon turşu
spor yok,suyu sayamadım
bu menü sonrası sabah 200 gr gitmişti
BUGÜNKÜ MENÜM
09.00;2 yumurtayı çırpıp krep tavasında pişirdim,içine bolca maydonozlu beyaz peynir sarıp yedim,1 ceviz
14.00; 2 kabağı rendeleyip soteledim yoğurt döküp yedim
17.00; tavuk göğsünden kıvırcıkla sezar salata yaptım,içine limon,az z.yağı,azcık krema,1 kuru incir
bugün açlık çekiyorum bi kahve içicem şimdi sade
@ sara-28 tebrikler canım,başarın hep böyle devam etsin,
kaçtım kız yemek bekliyo kendinize iyi bakın
Bugün menu biraz karışık
Sabah
1 yumurta
1 kk peynir
2 dilim ekmek
3 biber yeşil
4 zeytin
Saat 3
bı kase yoğurt
1 yk bulgur pilavı
Saat 5
2 çatal pasta
Saat 8
2 isirik çiğ köfte durum
Hosbuldum saracim.Yakinliginiz ilginiz samimiyetiniz beni cookk mutlu etti cnm.Hepinize ayri ayri tsk ederim.Ameliyatla ilgili soracagin olursa cevaplarimHoşgeldin Aylin cim bende Sara 44 yaşındayım ve 102 kiloyum aslında bir ay önce 110 kiloydum diyetisyen eşliğinde zayıflıyorum takımda yeniyim iki hafta önce katıldım bende 106.5 tum buraya geldiğimde şimdi 102.4 burada birlikte güzel kilolar verecez inanıyorum ben
Senin kilo verme serüveninde dikkatimi çekti ciddi kilolar vermişsin maşallah mide küçültme ameliyatını hep merak ettim ama korktum aslında endokrin doktorum banada öneriyor ama ben ısrarla olmaz diyorum kafaya koydum diyetle zayıflayacam
Sara cim tebrik ederim arkadasim.Masallah sana.Devamini dilerim cnm.Benim kiloma uygun yakin olan kim var ki ben de onunla yarissamYarışmamız 580. Etap birincisi 10. Takımdansara_28
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını Birinciler Sırlarını Paylaşıyor başlığında paylaşmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
Sara cim 1.olmussun.coookkk tebrik ederim arkadasimDevamini dilerim.Benim kiloma yakin kim var ki bends onunla yarissamYarışmamız 580. Etap birincisi 10. Takımdansara_28
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını Birinciler Sırlarını Paylaşıyor başlığında paylaşmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
Kusura bakmayin kislar disaridayim nette sorun oldu.Ayni msj iki kere gitmisSara
Sara cim tebrik ederim arkadasim.Masallah sana.Devamini dilerim cnm.Benim kiloma uygun yakin olan kim var ki ben de onunla yarissam
Sara cim 1.olmussun.coookkk tebrik ederim arkadasimDevamini dilerim.Benim kiloma yakin kim var ki bends onunla yarissam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?