Hemde nasilEspiyelisin demek en yakın arkadaşim espiyeli
Kendisi ayrica komşum olur
Akraba tanıdık cikarmissiniz
samsun neresindeler ben tekkekoy kutlukentliyim.nüfus carsamba önceden oraya bagliymisAymem kiz Samsun'da akrabalar
Senin yaş kilo kac habibim
Benim abim yengem orda öğretmenlik yaptı orda oturdu gittim birkre espiyeyeEspiyelisin demek en yakın arkadaşim espiyeli
Kendisi ayrica komşum olur
Akraba tanıdık cikarmissiniz
Yaş 31 kilo 102.5
samsun neresindeler ben tekkekoy kutlukentliyim.nüfus carsamba önceden oraya bagliymis
Dönüş hazırlıkları başladı.
Hepinize iyi geceler, ben daha yeni yatacam
Simit pirinç Pilavı. Hele ki çikolata li gofret hem de hepsi. Naptın baci giBende menumu yazayim unutmadan.
Sabah 1 fincan nescafe
Oglen yarim simit
2 bardak bir kup sekerli cay
1 tane cikolatali gofret
Ikindi minik salkim uzum
Aksam 2 kasik mantarli tavuk sote
2 kasik pirinc pilavi
2 kasik yogurt
Zaten bu köylere gidince insanın dengesi bozuluyor temiz havada ne yesen lezzetli geliyor. .afiyet olsunKöyde kuzinede pattis yufka ekmek patlican .
Oh valla ağzının tarifini biliyon canmKöyde kuzinede pattis yufka ekmek patlican .
:)biz giresuna giderken tekkeköy de mola vercez birgun orda halasinda kalcazsamsun neresindeler ben tekkekoy kutlukentliyim.nüfus carsamba önceden oraya bagliymis
Kızlar sular içildimi sporlar yapıldımı gelinde haber verinAntepia27 sen nerdesin bakim bitmedimi işlerin diyeti savsaklamak yok ona göre
Ben sabah sporumu yaptım şu ana kadar 1 litrede suyumu içtim bir fincanda kayısılı form çayımı içtim ohhhh mis
Köyde kuzinede pattis yufka ekmek patlican .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?