iyi akşamlar kizlar bugünkü menümü paylasayim sabah 12 de
k.k.kadar peynir
az tuzlu zeytin
bir dilim kepek ekmek
domates
bir banim recel
2 bardak çay
saat 5 de
bir kase yogurt
elma
armut seftali
aksam 7 bucuk da
yumurtali kabak
kozlenmis kirmizi biber
patlican salatasi
2 bardak çay
bir dilim kepek ekmek
gün icinde 2 lt su
Her zaman ki gibi süpersin canim
Evet canım
Canım üst üste yiyince belki olmuştur biraz ara ver istersen
Kayserili misiniz
afiyet olsun canım
benim canım da balik cekiyor :)
İyi akşamlar sevgili takımım
Menü veriyorum
Sabah
3dlm t. Buğday ekmeği
7zeytin
Peynir
Domates salatalık
Yumurta
Az nohut
Maydanoz
İkindi
2hs yumurta
Akşam
1 şeftali
Yoğurt
Şu 3 lt civarında
Spor 3 mil lesli
@sara_28 bakta gözün menü gorsun
Baya hırs yapmissin canim boyle gidrrsen sara hanimi geçersin haftanın da sampiyonu olirsim
İyi geceler
Eve dönüş yolundayım . Çok yorgunum ...
Bende öyle düşündüm ama çorba konusunda sıkıntılıyım açıkçası aslında çok fazla ve değişik çorbalar yaparım ama diyete uygun değil diyetisyende tercihin genelde mercimekten yana olsun deyince bir aydır hiç içmediğim kadar mercimek çorbası içtim desem yeridir ama midem artık isyan ediyor
Senin varmı çorba önerilerin canım
Baya hırs yapmissin canim boyle gidrrsen sara hanimi geçersin haftanın da sampiyonu olirsim
İyi geceler
Canım Dilara koçak in kabak çorbası var acaip işe yarıyor diyette bir araştır istersen
Ayy canım teşekkürler desteğin icin
Yolun açık olsun canım
Özledik gari gel canım
Ben geldimm.Size söylediğim gibi hiç kaçamak yapmadan hem de.Haftasonu herkesten uzak geçirdim.Kafamı topladım miss gibi.Ve burdayımm.Şu an çok daha iyiyim.Geride bıraktığım bir insan var sadece küçük bir enkaz.Ama kesinlikle daha iyiyim.Birazdan menüleri yorumlamaya geliyorum.Kaçmayın sakın
Ya bu mesaj eksik. Yani bunu atmismiyim haberim yok. Saçma olmuş. Takımdan özür dilerim.Köyde kuzinede pattis yufka ekmek patlican .
Ben geldimm.Size söylediğim gibi hiç kaçamak yapmadan hem de.Haftasonu herkesten uzak geçirdim.Kafamı topladım miss gibi.Ve burdayımm.Şu an çok daha iyiyim.Geride bıraktığım bir insan var sadece küçük bir enkaz.Ama kesinlikle daha iyiyim.Birazdan menüleri yorumlamaya geliyorum.Kaçmayın sakın
Valla özür. . Tan can cekmelik olmuş. Ben onu yazmsiim ama daha bisiler yazacaktim duzenlicektim . Öyle ki bazen cocuklar o kadar sıkıştırıyor ki telefon ü elime alamıyorumOh valla ağzının tarifini biliyon canm
Olsada yesek
Yolun açık olsun canım, bizde yarın çıkacazİyi geceler
Tabi tabi, yedin pattis leri kafan pattis oldu.Ya bu mesaj eksik. Yani bunu atmismiyim haberim yok. Saçma olmuş. Takımdan özür dilerim.gezegenfeza sen de kizmissin zatiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?