Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Güzel menü başarılı bir gün geçirmiş sin canım kutlarım

Canım üst üste yiyince belki olmuştur biraz ara ver istersen

Bende öyle düşündüm ama çorba konusunda sıkıntılıyım açıkçası aslında çok fazla ve değişik çorbalar yaparım ama diyete uygun değil diyetisyende tercihin genelde mercimekten yana olsun deyince bir aydır hiç içmediğim kadar mercimek çorbası içtim desem yeridir ama midem artık isyan ediyor

Senin varmı çorba önerilerin canım

Baya hırs yapmissin canim boyle gidrrsen sara hanimi geçersin haftanın da sampiyonu olirsim

Canım Dilara koçak in kabak çorbası var acaip işe yarıyor diyette bir araştır istersen

Baya hırs yapmissin canim boyle gidrrsen sara hanimi geçersin haftanın da sampiyonu olirsim

Ayy canım teşekkürler desteğin icin

İyi geceler
Eve dönüş yolundayım . Çok yorgunum ...

Yolun açık olsun canım
Özledik gari gel canım

Ben geldimm.Size söylediğim gibi hiç kaçamak yapmadan hem de.Haftasonu herkesten uzak geçirdim.Kafamı topladım miss gibi.Ve burdayımm.Şu an çok daha iyiyim.Geride bıraktığım bir insan var sadece küçük bir enkaz.Ama kesinlikle daha iyiyim.Birazdan menüleri yorumlamaya geliyorum.Kaçmayın sakın

Hoşgeldin canım iyi olmana sevindim

İyi olmana sevindim mimar hanım kafanın rahatlamissa herşey daha guzel olacak tır inşallah kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…