- 1 Temmuz 2018
- 382
- 1.800
- 43
Canım 50 50 atlıyorum500 ip atlama mi vayyy. 100 de kesiliyorum bide yüz atlıyorum diye super hissediyordum kendimi
Menuyu paylasalim
Sabah 6.30 45 dakika pilates
Kahvaltı 8 de 2 haşlanmış yumurta bolca marul maydanoz ve papatya çayı
Ogle 1 elma yarim poca
Arada sekersiz turk kahvesi
Akşam 1 kase mercimek çorba ve bolca nefismi nefis nar ekşili salata
Sonrasinda bebek görmeye gittik bir pet bardak la meyve suyu bir kucuk hobi çikolata yedim. ..ahhh yemez olaydim yemez olayyydiiimm
500 ip atlama mi vayyy. 100 de kesiliyorum bide yüz atlıyorum diye super hissediyordum kendimi
Azimle sabırla vereceğiz inşallahYaa iyiydi sanki menüm mesela şimdi aç aç yatıyorum
Cuma ola hayrola
Gene yemişsin mercimegi
Canım takıma 134.4 geldim 98 izbe çıktım tekrar 15 kilo alıp buraya geldim
[/QUOTE]PAZARTESİ TARTISI
@Zhre_97
@Dumbledore
@Ya habibi102
Antepia27 111,1
@Ssy8491
divinity 70,5
@Zerosima53
evinizinmimari 78.9
@aeben69,7
sara_28 102,1
gamze21 67,5
@ozlemkartal96,6
@Deryagundz13
@dtdentist70,7
Birumut55
@mavili3872,3
Aylin42Konya 81
Hoşbulduk kaptanımHoşgeldin canım
Başlangıç çok güzel de sonun Cıss olmuş biraz.Başkasına yorum yapmak kolay geliyo bakalım bek ne kadar iradeli olabileceğimMenuyu paylasalim
Sabah 6.30 45 dakika pilates
Kahvaltı 8 de 2 haşlanmış yumurta bolca marul maydanoz ve papatya çayı
Ogle 1 elma yarim poca
Arada sekersiz turk kahvesi
Akşam 1 kase mercimek çorba ve bolca nefismi nefis nar ekşili salata
Sonrasinda bebek görmeye gittik bir pet bardak la meyve suyu bir kucuk hobi çikolata yedim. ..ahhh yemez olaydim yemez olayyydiiimm
Zeynepcim sanırım 7. Takımda listeye giremeden ayrıldın. Kontrollerimde öyle görünüyor.Başlangıç çok güzel de sonun Cıss olmuş biraz.Başkasına yorum yapmak kolay geliyo bakalım bek ne kadar iradeli olabileceğim
Canım hayırlı olsun kızının okulu, rabbim mezuniyetlerini nasip etsin inşallah. Büyük kızında istediği bir yere yerleşir inşallah.Günaydın mutlu haftalar olsun
Küçük kızım fen lisesi kazandı rabbime bin şükür olsun
Yarın da büyük kızın puanı açıklanıyor inşallah güzel bir puan alır da istedigi yere yerlesir
Diyete devam ediyorum bu ara detoks gibi biseyler yapıyorum çünkü sali akşam bir yemeğe katilacagim göbeği indirmem lazım
Cuma kilom 98.8
Bugün 96.6
Regl sislikleri gitti ve dün hurma yogurt yaptim ondan boyle indi carsambadan itibaren normal diyete devam edecegim ama su 9 lardan biran önce kurtulmak istiyorum
Kendinize iyi bakın
gaz veriyom beybisi
Ekmek börek gibi karbonhidratlar kısa süreli tokluk verir çabuk acıktırır sende bilirsin
Mercimeği dün yapmıştım bitmediği için yine yedim ve midem çok fena İnanki böyle bir şişlik yok uzun bir süre mercimek yapmıyacam görmek dahi istemiyorum
Tatlım yarışmak bahane zayıflamak şahane
Bu yüzden menünü çok irdeliyorum
budefa gelmemek uzere gitsin inşallah kilolar saglikla canım benim ..
kadinlarin yapamayacagi şey yoktur yeterki istesin ...
platesde yapıyormusum canım disari cikamayanlara
leslie de yapinca disari çıkmış gibi olur
Azimle sabırla vereceğiz inşallah
Günaydın kızlar
50, 50 dinlenerek atla canım ve 200 e çıkar.500 ip atlama mi vayyy. 100 de kesiliyorum bide yüz atlıyorum diye super hissediyordum kendimi
Gunaydin cnmGünaydın kızlar
Gunaydin cnm.Kac kilosun diye bakayim dedim ama listede adini goremedimBoludan günaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?