- 26 Aralık 2016
- 1.278
- 2.628
- 133
- 35
Hoşbulduk canım az bir süre takılmıştım oradaZeynep hoşgeldin , nicini 7. Takımdan hatırlıyorum sanki ...
TamamBoyum 1.60 yaşım 29
Yarışalım istersen :)
Benim okullar açılana kadar zayıflamam lazım bu sefer kararlıyım
Aslında instegramda 21 gün şekersiz Program var ona başlamayı düşünüyorum yarın. Bakalım güzel olur birbirimizi teşvik edersekTamamdivinity le de yaristayiz hadi bakem kim kazanacak. ..hep birlikte kilolardan kurtulup bir oyun havası koyup oynayalim
Ben mezun oldum canım. 64.900 ileGunaydin cnm.Kac kilosun diye bakayim dedim ama listede adini goremedim
O zaten harika.Bende hersabah pilates yapmaya calisiyorum ise gelmeden once sonrasında zaten hic vaktim olmuyor
Amanınnn divi mortim mavişle aldattınmı beniTamamdivinity le de yaristayiz hadi bakem kim kazanacak. ..hep birlikte kilolardan kurtulup bir oyun havası koyup oynayalim
Bizde yaptık gezegen bacım ama mazii olduuuO zaten harika.
Bir dönem yapmıştım, gayet güzeldi
Olur tabi senide rakip goruyom kendime artıkSeninlw kilomuz yakin bizde birlikte yarışalım mi canim
Sağ gösterip sol vuracan dimiiiSabahınız hayrolsun
divinity mortim bana biraz gaz ver bacım regl şişliği bana moralsızlik oldu birde evde misafir olunca sürekli cıslar evde .
Bugunde bebek görmesi var arkadaşta
Bu haftanın galibi sensin bacım ..
İyi olan kazansınTamamdivinity le de yaristayiz hadi bakem kim kazanacak. ..hep birlikte kilolardan kurtulup bir oyun havası koyup oynayalim
Senin üstüne gül koklamam ilk göz ağrım ortimAmanınnn divi mortim mavişle aldattınmı beni
Uçağımız bu gece 3 te. Yolda aksilik filan olur diye(inşallah olmaz) erken çıktık.İyi gezmeler.
Bizimki gideceğimiz yere direk gider sinir olurum, çok güzel yolculukta gezerek gitmek
Aldatma deyildeAmanınnn divi mortim mavişle aldattınmı beni
Ben onu yaparken dizimi ağrıttım. Ama yine denerim eve gidip bi yerlesiyimdeBizde yaptık gezegen bacım ama mazii olduuu
Şu günlerde jillian favorim
Yok o sadece ayaklarını ağrıtır. Bidaha düz tabanla gezDünkü menüm,
Saat 15,30
1 tabak beyran
Çeyrek ekmek
1 yeşil biber
Soğan
Saat 22,00
1 bardak limonata
1,5 litre su
Çarşıda 8 saat gezdim hiç durmadan oturmadan o da topuklu ayakkabıyla bence bu da spor yanii
Şştt, naberOlur tabi senide rakip goruyom kendime artık
Sağ gösterip sol vuracan dimiii
Geçen hafta da artidayim dedin ama beni yendin
Bu hafta ben seni yenecem ,kaynanayi atlattım bundan sonrası kabak çorbası
Şaka bir yana benimde reglime 2 gün var
Bakalım nolacak şişecemmiinecemmi
İyi olan kazansın
Senin üstüne gül koklamam ilk göz ağrım ortim
Mavilimle de rakipiz
Benimle rakip olan senlede olurgaza bas
Spor yapinca pisikolojik olarak diyete daha adapte oluyor insan. .benimde ikiz 5 yaşında oğullarım var onlarla yapinca cok zorlaniyorum bende sabah 6.30 kalkip pilates yapıyorum
teşekkür ederim canımkızın için tebrik ederim canım başarılarının devamını dilerim diğer kızında inşallah iyi bir puan alır
senide tebrik ederim güzel kilo vermişsin giden ödem dahi olsa vücuttaki fazlalıkları atmışsın ya daha ne olsun
iyi dileklerin için teşekkürler canım,hepimizin yavrularının bahtı açık şansı bol olsun inşallahkuzuları tebrik ederim özlem hanımcım . Rabbım bahtlarını açık eylesin haklarında hayırlısı ne ise o olsun inşAllah.
Kilon içinde ayrıca tebrik ederim...
teşekkür ederim canım,büyük kızım istediği puanı alamadı maalesef,muhtemelen seneye tekrar deneyecek,Maşallah tebrik ederim kızını
Büyük kızın da inşallah hayırlısıyla istediği yere yerleşir
tesekkürler canım,sizde de aynı telaşlar yaşanmış,liseye geçen oğlunu tebrik ederim,ne oldu üni sonucu istediği puanı alabildi mi oğlunTebrikler canım bugünlerde bizim evde de oğlan teigcu öbürü ünv.sinavina tekrar girdi sonuç bekliyoruz
Bizimkide çok şükür nitelikli bir Anadolu lisesi ni kazandı
Bakalım. Yarınki ne olacak
Kılon içinde kutlarım
teşekkür ederim tatlım,benim küçük de mimar olmak istiyor,büyük tıp yada diş hekimliği ama bu yıl puanı tutmuyor,bazı mühendisliklere filan yetiyor o da istemiyor,yabancı dil puanı yüksek,mütercim tercümanlık da düşünüyor ama ben diş hekimi olsun diyorum düşünecek bakalım hayırlısı olsun inşallahTebrik ederim.Ben de fen lisesi çıkışlıyım İstediğiniz zaman yardımcı olabilirim.Üniversite için de geçerli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?