Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Hayırlısı fatmam ...
Neyin hayr oldugunu biz bilemiyoruz bazan

Aynen canım hakkında hayırlısı olsun bütün yavrularimizin

cezayı kenfin berdin ve uyguluyorsan iyi fatmam .

Yaa senin emojileri özlemişim bayağı sen yokken de bu emojileri kullanınca hep seni hatirlardim

Evet tarhana stoku yaptım şimdide diyetisyenim bugün tarhana içebilirsin dedi

Yaa yakın olsak misafir olarak sana gelsem çorba getirirdim hediye olarak

Menün güzel canım cıss larıda sporla halletmişsindir umarım

İnşaallah canım geldiğimden beri 112 ve bu kilolarda dolaşıyirum çok sıkılıyorum artık 110 altında bildirim yapmak istiyorum geçen yılda kilo verirken 5 hafta dolasmistim bu kilo aralığında vücudum çok seviyor 109 111 aralığını sanki

Canım ilk menun hayırlı olsun bizim gibi sana zahmet alt Alta açık yazarsan daha net görürüz biraz akşam fazla geldi bana zamanla süper menüler vereceksin İnşallah canim

Menücezimmm
Sabah
1 yumurta
1 domates
1 kk peynir
4 zeytin

Öğlen
1 tabak mantar.sote ( yağı falan fazlaydı )
2 dilim ekmek

Cay (sekersiz)

Aksam yemem cunku mantar kalorisi akşama da yetti

GuGüz menü canım kutlarım

Saracım menün kilon için az canım . Biliyorum hızlı vermek hoş lakin ilerki aylarıda düşünmelisin
Şu menün 50-60 kilo arasındaki birinin menüsü olabilir 90 üstü için çok az.

Haklısın canım ama köfteyi dışarıda yedim çok yağlıydı o kadar tok tuttuki akşam yemesemde olurdu lakin şekerim oynamasın diye yedim

İlerki aylar derken kilo vermeyimi zorlaştırır acaba

Tabiki saracım sadece çorbaları degerlendirdim yanlış anlaşılmasın

Karbonsuz uzun soluklu ve sağlıklı
Bir diyet olmaz , kas kaybı olur ve verilen kilolar geri gelir , karbon mutlaka olmalı.

Yok canım yanlış anlamıyorum ayrıca böyle yorumlar bilgilendirdiği için hoşuma gidiyor bu süreçte yardımcı olursan sevinirim

Heee bana çorba getir diyeti çorba diyetine çevirecem

İnşallah bu hafta 110 un altına düşersin canım

Haklısın canım ama köfteyi dışarıda yedim çok yağlıydı o kadar tok tuttuki akşam yemesemde olurdu lakin şekerim oynamasın diye yedim

İlerki aylar derken kilo vermeyimi zorlaştırır acaba
Evet saracım tüm kozları ilk aylarda kullanırsan ilerki aylarda 70-80 li kilolarda elinde kısacagın bişi kalmaz , şu an karbonu kısıtlı kullanıyorsun menülerinin kaloridide düşük , gl endeksede dikkat ediyorsun , sporunda iyi ...
Bunlar güzel tabiki ama hepsi birden bu kilonda olmaz !
Az yeme yani kl azaltmayı ve karbonu bukadar kısmayı ilerki aylara bırakmalısın.

Haklısın canım aslında diyetisyenin listesinde bu kadar az değil ben iyice kıstım yarından itibaren daha dikkatli olacam aşırıya kaçarsam lütfen uyar beni

iyi akşamlar kizlar bugünkü menümü paylasayim sabah 10 da
k.k.kadar peynir
1 haslama yumurta
az tuzlu zeytin
bir bardak cay
bir dilim çavdar ekmek
öylen 1 de
nescafe
türk kahvesi
saat 4 de
haslama tavuk
bir bardak salgam
2 dilim çavdar ekmek
aksam 7 de
kırmızı biber patlican kozlenmis salata
domates salatasi
3 lt su gün içinde

Yarın şu kabak çorbasına niyetlendim mortimden kopya çekeyim ya değilse artıyım çokk
Muhabbetiniz menu yorumlariniz o kadar guzelki zevkle okuyorum.

Sabah
1 top yumurta
Domates salatalik
1 kk peynir

Oglen
3 kofte
1 seftali

Aksam
1 kepce tavuksuyulu corba
1 dilim tam bugday ekmegi

30 dk yuruyus
Su 1 litreden fazla icemiyorum

İkindideki 2 dl ekmek çok olmuş . Et le ekmeği yan yana getirmessenız hazmı daha kolay olur ve kiloya dönüşmez

Geçmiş olsun canım

Muhabbetiniz menu yorumlariniz o kadar guzelki zevkle okuyorum.

Sabah
1 top yumurta
Domates salatalik
1 kk peynir

Oglen
3 kofte
1 seftali

Aksam
1 kepce tavuksuyulu corba
1 dilim tam bugday ekmegi

30 dk yuruyus
Su 1 litreden fazla icemiyorum

Menün güzel fakat su içmelisin canım suyunun içine elma dilimleri ve tarçın atmayı denesen yada salatalık limon nane koyup içsen daha kolay içebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…