- 20 Temmuz 2012
- 2.045
- 3.773
- 333
Antep’te misin canım sen. Onlar bayılıyor Beyran’aDünkü menüm,
Saat 15,30
1 tabak beyran
Çeyrek ekmek
1 yeşil biber
Soğan
Saat 22,00
1 bardak limonata
1,5 litre su
Çarşıda 8 saat gezdim hiç durmadan oturmadan o da topuklu ayakkabıyla bence bu da spor yanii
Yok o sadece ayaklarını ağrıtır. Bidaha düz tabanla gez
Antep’te misin canım sen. Onlar bayılıyor Beyran’a
Hayirli yolculuklar abla, sag saglim evinize var in inshallahUçağımız bu gece 3 te. Yolda aksilik filan olur diye(inşallah olmaz) erken çıktık.
teşekkür ederim canımevet tartının inmesi motive ediyor zaten sabitlemeye çalışıcam detokstan sonra
iyi dileklerin için teşekkürler canım,hepimizin yavrularının bahtı açık şansı bol olsun inşallah
teşekkür ederim canım,büyük kızım istediği puanı alamadı maalesef,muhtemelen seneye tekrar deneyecek,
tesekkürler canım,sizde de aynı telaşlar yaşanmış,liseye geçen oğlunu tebrik ederim,ne oldu üni sonucu istediği puanı alabildi mi oğlun
teşekkür ederim tatlım,benim küçük de mimar olmak istiyor,büyük tıp yada diş hekimliği ama bu yıl puanı tutmuyor,bazı mühendisliklere filan yetiyor o da istemiyor,yabancı dil puanı yüksek,mütercim tercümanlık da düşünüyor ama ben diş hekimi olsun diyorum düşünecek bakalım hayırlısı olsun inşallah
Sağol canım inşallah. Sen nasılsınHayirli yolculuklar abla, sag saglim evinize var in inshallah
İnşallah bikmamTebrikler canım süper bir azim devammmm
Hayırlı yolculuklar gülümUçağımız bu gece 3 te. Yolda aksilik filan olur diye(inşallah olmaz) erken çıktık.
sara_28 nerelerdesin rakibem
Bu hafta korktunda koltuğun arkasına mi saklandin
Bu hafta hiç şansın yok bildiririmbir dost
Sağol canım inşallah. Sen nasılsın
İyilik senden naberŞştt, naber
Hoşbulduk benim de ailem Antep’te.Evet aynen Antepteyim :)
Hoşgeldiniz bu arada
Vicdan çorbası ne ola kiHoşbulduk benim de ailem Antep’te.
Bizim lisenin erkekleri sabah dersten kaçarlardı beyran içmek için. Hiç tatmadım ama seveni bağımlısı oluyo
Kabak, soğan ,domates ,bulgur ,taze nane ,dereotu, maydanoz kimyon malzemelerden yapılıyorVicdan çorbası ne ola ki
Hamd olsun iyim, ayni sekilde devam ediyoz iste is guc :)Sağol canım inşallah. Sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?