- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Olur inşallahmaşallah canım bende 70 kilo olsam ne güzel olar o günlerde gelecek
Ooh afiyet olsunmuzumu yiyip nescafemi içtim
Ooh afiyet olsun
Evet farkettim. Bende şekersiz iciyorumteşekkür ederim canım şekersiz nescafe de türk kahveside tokluk hissi verip açlığı bastırıyor bu açıdan çok iyiler
Kız cadı bende izinli sayılırım emme buralardayım
E arada uğra sohbet ederiz
Bende buralardayım ablam.❤❤❤
E arada uğra sohbet ederiz
Kilolar ne durumda
Bacim tabiki gider ama benim hareket etmem gerekiyor çünkü hem menopoz hem hasimato metobolizma yavaşladı iyice tabi yasta cabasiYaseminim ben spor yapmasam kilo beremem diyorsun lakin bak sporduzda gidiyor ödemde olsa kiloda olsa.
Tabiki sporda olacak ama şartlama kendini ben sporla veriyorum diye
Dedim ya bacim nerdeyse 1 yıldır böyle yiyorum öğlen hiç ekmek yemiyorum akşamda 6da yemek yiyip bidaha yemiyorum ama spor hiç yok aksama kadar ayaktayim kaç merdiven inip çıkıyorum yürüyerek ise gidip geliyorum. 73 'ün altına inemedimsen ekmek ekmek diyorsunda gün boyu yediğin ekmek benim diyet yaparken kahvaltıda yediğim ekmekten az bacım .
Yani ben sabah , sen gün içinde aynı miktar ekmeği yiyoruz
Menün çok dengeli ve güzel bu arada
En başta lazımdi şimdi sana kimse inanmaz herşeyi dört dörtlük beklerlerbanada anlatsana nasıl yapıyosun ben hiç halim yokken bile evi derleyip toparlayan mutfağa girip en az üç çeşit yemek yapan biriyim böyle olunca kim inanır benim halsiz yada hasta olduğuma
Evet karatayla çok kilo veren insan var ben hic denemedim denemeyide hic dusunmedim cunku benim zaafim ekmek bacim pilav makarna verme yemem ama ekmek mumkun degil ama su bir gercekki bugun sicak normal ekmek ver 1 tane yerim o yuzden eve hic normal ekmek almiyorum hep tam bugday ve dilimletiyorum ki cok yemeyim diye .Ben yinede senin yorumlarını hem doğru hem haklı buluyorum.
Karatay bana göre 10 numara 5 yıldız. Sırf insulin direncim varmi diye 6 hafta tam karatay yaptım. Içinde ün olan çorbayı bile yemedim( divi hatirladinmi). Direncim yokmuş ve 6 haftada 8 kilo verdim, aç kalmadan. Ben buna nasıl yanlık derim.
Boynum kıldan ince haklisiniz haftaya ıns baslayacamBu konuda arkandayım bacım kötekse kötek yasemine.D
Evet karatayla çok kilo veren insan var ben hic denemedim denemeyide hic dusunmedim cunku benim zaafim ekmek bacim pilav makarna verme yemem ama ekmek mumkun degil ama su bir gercekki bugun sicak normal ekmek ver 1 tane yerim o yuzden eve hic normal ekmek almiyorum hep tam bugday ve dilimletiyorum ki cok yemeyim diye .
Haklisin bacim ama yemin ederim çok yorgun hissediyorum tek calisiyorum son haftalarda sürekli ayaktayim eve gelince bazen yemek yemeden uyuyorum ama bu bahane olmamalı biliyorum.Insan yapmak isterse biseyler bulur. Bence yasemin sporu biraz kilo verdikten sonra yapmayı düşünüyor
En başta lazımdi şimdi sana kimse inanmaz herşeyi dört dörtlük beklerler
Haklisin bacim ama yemin ederim çok yorgun hissediyorum tek calisiyorum son haftalarda sürekli ayaktayim eve gelince bazen yemek yemeden uyuyorum ama bu bahane olmamalı biliyorum.
Iyiyim canım, gezdim tozdum geldim
Hiç tartılmıyorum ablacım ama almadım. Vermemiş de olabilir.
Sen napıyosun nasılsın?
Normal ekmek (somun) bende yemem. Ya simit olacak yada susamlı çörekEvet karatayla çok kilo veren insan var ben hic denemedim denemeyide hic dusunmedim cunku benim zaafim ekmek bacim pilav makarna verme yemem ama ekmek mumkun degil ama su bir gercekki bugun sicak normal ekmek ver 1 tane yerim o yuzden eve hic normal ekmek almiyorum hep tam bugday ve dilimletiyorum ki cok yemeyim diye .
Valla sara cim benim gündüz girme şansım az aksama kadar ameliyatlar, tek oluncada elime telefonu zor aliyom arada bakiyom beğeni yapiyom tak kapatiyom ama takımda olup daha az gelen arkadaşlar var ben daha çok yaziyorum diye dusunuyorum.Buraya daha sık gelsen birbirimizden özenir daha sıkı sarılırsın belki diyete ne dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?