Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Çok haklısın canım ben paylaşımın az diye dememiştim hani burada ne kadar çok bulunursan insan kendini o kadar mecbur hissediyor sorumlu hissediyor ya o bakımdan demiştim

Yaaa saram uzun zamandır ilk detA kahvaltı da beyaz ekmek yedim sonrada gün boyu acıktım bulgur pilavı fasulye yedim bir türlü doymadım hiç gugüz bir gün gecirmedim yarın sabit gelsem sukredicem

Madallah kuzum süpersin

Hee buldumm gezegenfeza yedim say

Çok haklısın ama yapımda yokki hep herşeyi tek başıma halletmeyi o kadar görev edinmişimki naz yapmak aklıma gelmemiş
Aynı gezegenfeza ablamda senin gibi

Normal ekmek (somun) bende yemem. Ya simit olacak yada susamlı çörek
Bugün sizin eve gittik
Ben çıkmadım yukarı
Mu. Çıktı balkon kapısını kitlemis
Mutfakta unuttuğun simit kuflenmis ekmek toplayan biri alsın diye bahçe duvarının üzerine koyduk

Dedimya küflenmiştir diye.
Keşke sende çıksaydın yün kokusu varmıydı bakardın

Çok haklısın canım ben paylaşımın az diye dememiştim hani burada ne kadar çok bulunursan insan kendini o kadar mecbur hissediyor sorumlu hissediyor ya o bakımdan demiştim
Canimsin haklisin eskiden 7 /24 burdaydim ama ozaman calisma sartlarim farkliydi simdi giremiyorum fazla bende diyet moduna girmek ve kilo vermek çok istiyorum ıns hepimiz istediğimiz kiloya ulaşabiliriz.

Oyyyy anammm biz aç geziyoz AÇ

Ama neden böyle yapıyorsun fatmacım ya kilondan çokmu memnunsun basit karbonhidrat alırsan sürekli acıkırsın tabi yarın artı gel saçını başını yolarım senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…