Onlar yasak bana hiç yemiyorum sadece tam bugdayNormal ekmek (somun) bende yemem. Ya simit olacak yada susamlı çörek
Bende sadece tr de yedim.Onlar yasak bana hiç yemiyorum sadece tam bugdayonlari yesem ben 100 kiloyu gecerim bu boyda beni yuvarlarsiniz
Valla sara cim benim gündüz girme şansım az aksama kadar ameliyatlar, tek oluncada elime telefonu zor aliyom arada bakiyom beğeni yapiyom tak kapatiyom ama takımda olup daha az gelen arkadaşlar var ben daha çok yaziyorum diye dusunuyorum.
fatmacım huuuuu neler yapıyosun bugünkü menün diyet menüsüdür inşallah
banada anlatsana nasıl yapıyosun ben hiç halim yokken bile evi derleyip toparlayan mutfağa girip en az üç çeşit yemek yapan biriyim böyle olunca kim inanır benim halsiz yada hasta olduğuma
Tatlım olur böyle şeyler herkes kendi yaptığını doğru zanneder ama sen sakin ol düğünden sona kendi düzenini kurarsın
Kızlar ben menümü yazayım
Sabah
Bir haşlanmış yumurta
Bir domates bir salatalık
Bol yeşillik nane dereotu ve maydanoz
Tek peyniri
Bir fincan şekersiz yeşil çay
Öğle
Bir tabak tavuklu kuru fasulye
Bir kase keten tohumlu yoğurt
Salata
Ara
Bir tane muz
Bir fincan şekersiz kremasız neskafe gold
Ara
Yulaflı activia
Akşam
Bir kase çorba
Salata
Fırında alabalık buğulama
Ara
Tarçınlı zerdaçallı muz
Su 2,5 litre spor 30 dakika leslie
Antepia27
gezegenfeza
@aeben
Hee buldummMortim bu bana "yedim say " hikayesini hatırlattı .
Zamanın birinde bir adam çok canının çektiği fazladan olan şeyleri "yedim say" diyerek yemeyip onlara vereceği parayı biriktirmiş ve günün birinde bu biriken paralarla bir camii yaptırmış...
Yedim say camii
HoşgeldinBen geldiiiimmm
Aynı gezegenfeza ablamda senin gibiÇok haklısın ama yapımda yokki hep herşeyi tek başıma halletmeyi o kadar görev edinmişimki naz yapmak aklıma gelmemiş
Bugün sizin eve gittikNormal ekmek (somun) bende yemem. Ya simit olacak yada susamlı çörek
Dedimya küflenmiştir diye.Aynı gezegenfeza ablamda senin gibi
Bugün sizin eve gittik
Ben çıkmadım yukarı
Mu. Çıktı balkon kapısını kitlemis
Mutfakta unuttuğun simit kuflenmis ekmek toplayan biri alsın diye bahçe duvarının üzerine koyduk
Pelinin alçısı yaştıDedimya küflenmiştir diye.
Keşke sende çıksaydın yün kokusu varmıydı bakardın
Canimsin haklisin eskiden 7 /24 burdaydim ama ozaman calisma sartlarim farkliydi simdi giremiyorum fazla bende diyet moduna girmek ve kilo vermek çok istiyorum ıns hepimiz istediğimiz kiloya ulaşabiliriz.Çok haklısın canım ben paylaşımın az diye dememiştim hani burada ne kadar çok bulunursan insan kendini o kadar mecbur hissediyor sorumlu hissediyor ya o bakımdan demiştim
Tmm canım sağolunPelinin alçısı yaştı
Hastaneden sonra gittik
Bir ara bidaha gideriz insallah
Kızlar ben menümü yazayım
Sabah
Bir haşlanmış yumurta
Bir domates bir salatalık
Bol yeşillik nane dereotu ve maydanoz
Tek peyniri
Bir fincan şekersiz yeşil çay
Öğle
Bir tabak tavuklu kuru fasulye
Bir kase keten tohumlu yoğurt
Salata
Ara
Bir tane muz
Bir fincan şekersiz kremasız neskafe gold
Ara
Yulaflı activia
Akşam
Bir kase çorba
Salata
Fırında alabalık buğulama
Ara
Tarçınlı zerdaçallı muz
Su 2,5 litre spor 30 dakika leslie
Antepia27
gezegenfeza
@aeben
muzumu yiyip nescafemi içtim
Olur inşallah
Yaaa saram uzun zamandır ilk detA kahvaltı da beyaz ekmek yedim sonrada gün boyu acıktım bulgur pilavı fasulye yedim bir türlü doymadım hiç gugüz bir gün gecirmedim yarın sabit gelsem sukredicem
Madallah kuzum süpersin
Oyyyy anammm biz aç geziyoz AÇ
Ben geldiiiimmm
Ama neden böyle yapıyorsun fatmacım ya kilondan çokmu memnunsunbasit karbonhidrat alırsan sürekli acıkırsın tabi yarın artı gel saçını başını yolarım senin
Canimsin haklisin eskiden 7 /24 burdaydim ama ozaman calisma sartlarim farkliydi simdi giremiyorum fazla bende diyet moduna girmek ve kilo vermek çok istiyorum ıns hepimiz istediğimiz kiloya ulaşabiliriz.
Nazar edecen menülerimi bende aç geziyom tızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?