Miyosssss napiyon❤❤❤❤❤❤❤❤
Iyi gidiyor sukur , gunlerim yogun geciyoe kvler trden burdalar. 97lerde cok takildim ama sukur 95 kgim suan(kendimi alkisliyorumİ ihhh dusunmuyom
Napiyosun nasil gidiyor :)
Tebriklerrr canimmm supersinAyyy ne güzel bu hafta 2. Olmuşuz darısı 1. Olmaya haftaya güzel güzel kilo vermelere inşallah
Bireyselde 2. Olmuşum ay nasıl mutlu oldum bir bilseniz
Haftaya da 66 yıl göreyim de bayram hedefime ulaşayim inşallah
S.a. hatunlar nasılsınız çok şükür internetim geldi buraya daha rahat girebilmek için tarifemi değiştirdim onun için geç geldi ay nasıl özlemişim burayı ben bi geçmişe gidiyim baya bi okunacak sayfam var
Gercekten çok küçük bı fark ile kacti
Naoalim kismet
Yarisalim zehracim
Adın zehra idi dimi
Öyle deme yinede dikkat etmişsin ki vermissin
İnsan zamanla alışıyor buraya
İlk zamanlar bende sırf girmek olmak için giriyorsun.sonra arkadaşları tanidikca zevk veriyor artık girmek.
Kacamak yok olan göre
Antepia27 fatmacım sen bu hafta dikkatmi etmedin regliden dolayı + geldin canım?
Hoşgeldin canımS.a. hatunlar nasılsınız çok şükür internetim geldi buraya daha rahat girebilmek için tarifemi değiştirdim onun için geç geldi ay nasıl özlemişim burayı ben bi geçmişe gidiyim baya bi okunacak sayfam var
Hoşgeldin canım
sara_28 nerelerdesin kuzum
Kolay gelsin saramÇok yorgunum canım evimde tamirat var eşyalarımı topluyorum bi yandan gelemedim o yüzden menümü yazayım uyuyacam
Yok yok gezegen bacıda benden hiç başlamaya niyeti yok diyeteBittimi işler
Gittimi misafirler
Bizimlesin degilmi
Kolay gelsin saram
Biz alışkın değiliz senin yokluguna
Yok daha bir kısmını yolladımBittimi işler
Gittimi misafirler
Bizimlesin degilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?