- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Hee aynen öyleYok yok gezegen bacıda benden hiç başlamaya niyeti yok diyete
Kaptanim bana belki düşmez ama mende çok üzüldüm çok haklısın canım
Yaa banada derece yaptırınsara_28 cihimla
Bende cok merak ediyorum cnm yaa.Bu hafta da giremezsem hic hevesim kalmicak.Aylin senin liste halini çok merak ediyorum gerçekten
Bende cok merak ediyorum cnm yaa.Bu hafta da giremezsem hic hevesim kalmicak.
Gelelim spor puanlarına
sara_28
2 saat leslie
2 saat yürüyüş
Tebrikler
@mavili38
1,5 saat yürüyüş
80 dakika plates
Tebrikler
@dtdentis7
2 saat egzersiz
40 dakika bisiklet
30 dakika yürüyüş
200 ip
Tebrikler
Aylin42Konya
2 saat yürüyüş
Tebrikler
zeynepleyya
1 saat yürüyüş
divinity
600 ip atlama
Antepia27
3 mil leslie
Z zhre
7659 adım
gamze21
15 dakika leslie
10 dakika egzersiz
Y yahabibi
Mazeretli
@Ssy8491
Tebrikler
Zerosima
Mazeretli
evinizinmimari
Tebrikler
aeben
Tebrikler
ozlemkartal
Tebrikler
@Deryagundz13
Tebrikler
yasom7272
Tebrikler
@daydream
Tebrikler
Bakın bakıyım memnunmusunuz
Pazartesiden beri yaptığınız sporlar
Yarın akşam eve gectigim zaman yazacağım kaptanım.Mor Vampirella Etap sonuncusu olduğun için kurallar gereği zorunlu olarak nerede hata yaptığını yazman gerekiyor.
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...hata-yaptim-cuma-zayiflama-yarismasi.1063376/
Ve yine etap sonuncusu olduğun için 1 adet sağlıklı yemek tarifi yazman da gerekiyor.
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...hata-yaptim-cuma-zayiflama-yarismasi.1063376/
Banucum çok geçmiş olsun canım eşin kaza atlatmış.Sorma kuzum yaaa maşallah bu ara bende yoğunluklar okadar çok ki anlatamam
Bir ara eşim büyük bir kaza atlattı adam ölümden döndü hadi kaçan şöförle ilgili karakollarda dolandık durduk, sonra tamirhanelerle boğuştuk hadi onu atlattık derken bu sefer de imar affıyla uğraşmaya başladım
O arada birde ufak tatil kaçamağı yaptım ve bukadar koşturmacaya rağmen kilo aldım
Sanırım yine insülin direncim azdı diyetisyenim abla şeker hapını bırakma ve mutlaka kan tahlillerini yaptır dedi
Anam anlıyacağın benim kafa oldu yine bu ara bir milyon hatta bazen tepen atıyor bırak diyeti çatlayana kadar ye diyor ama uymuyorum şimdilik şeytana
Diyetisyenle devam artık ne yapayım tekrar bir milat ilan edip bu haftadan itibaren tekrar sıkı tutacağım inşallah
Çok yorgunum canım evimde tamirat var eşyalarımı topluyorum bi yandan gelemedim o yüzden menümü yazayım uyuyacam
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...izdan-saglikli-yemek-tarifleri.964109/page-20moni tarifi nerde paylaşacağım yine aynı yer mi kaptanım kimse paylaşmamış orda acaba başka bir topik mi var diye baktım ama onu da göremedim
Çok yorgunum canım evimde tamirat var eşyalarımı topluyorum bi yandan gelemedim o yüzden menümü yazayım uyuyacam
Tmm cnm.Hergun menumu sporumu paylastim zaten.Ama listede olmayanlarin verdigi kilolarin birincilige... bir faydasi yok.Ama bize var tabii ki de.Onemli olan da o zaten.Tatlım bu hafta daha aktif olup menü paylaş ve fazla kilo vermeye gayret et hem listeye girersin belki
Hemde hep beraber birbirimize destek olarak takımımızı birinci yapalım
Kızlar bütün dereceler bizim takımımızda çok mutlu oldum bütün takım arkadaşlarımı ve dereceye giren arkadaşlarımı tebrik ediyorum
Haftaya da birinci olalım kızlar nolur yarışma bilincimizi ve takım ruhumuzu kaybetmeyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?